Пази, Партизан је толико очајан да би га и она Војводина из Лазаревца победила.Turija wrote: ↑Sun Aug 14, 2022 9:35 pm Nisam ni mislio da ce biti drugacije.
Sad se vidi koliko zapravo znaci nas remi u Lazarevcu, bez obzira sto je tek start sezone.
Nisu ni malo slucajne kvote mozzarta na nas, takve kakve su.
Mnogo smo bili jaki na recima, a tek malo vise od proseka domace lige na delu.
Malo smo novih igraca doveli. Osim Nikolica i Malbasica, i delimicno dva stranca, tanko je to za prepirod tima koji je jedva izborio plejof. Golmana ne racunam, jer nam nije bio nesto kritican za igru i rezultate.
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Nisam gledao utakmicu, usao sam samo na net da vidim rezultat i da li je bilo penala za goste.Дуле Ф89 wrote: ↑Sun Aug 14, 2022 10:14 pmПази, Партизан је толико очајан да би га и она Војводина из Лазаревца победила.Turija wrote: ↑Sun Aug 14, 2022 9:35 pm Nisam ni mislio da ce biti drugacije.
Sad se vidi koliko zapravo znaci nas remi u Lazarevcu, bez obzira sto je tek start sezone.
Nisu ni malo slucajne kvote mozzarta na nas, takve kakve su.
Mnogo smo bili jaki na recima, a tek malo vise od proseka domace lige na delu.
Malo smo novih igraca doveli. Osim Nikolica i Malbasica, i delimicno dva stranca, tanko je to za prepirod tima koji je jedva izborio plejof. Golmana ne racunam, jer nam nije bio nesto kritican za igru i rezultate.
Inace, sa moje tacke gledista, ocekivana pobeda crnih. Ne znam zasto je neko ocekivao da ce im Gatovci zakinuti makar bod.
Zato sam jako ljut i razocaran nasim gubitkom 2 boda u Lazarevcu i to sam napisao i pre ove utakmice u NS, koliko god se neki, ovde, trudili da opravdaju remi protiv Kolubare.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ништа Чука није показала,има квалитетне појединце,Овусу,Аџић,ал игра ништа посебно.Неко тактизирање што ме смори,вероватно ће сад кренути јачи темпо.Раднички дисциплиновано,затворено и на контре,нису ни имали неки тежак задатак.
-
Evo i Čukarički odigrao nerešeno. Dva boda više imaju ali zato i utakmicu više. Odbrana im nije nešto, a napad im zavisi od raspoloženja ofanzivaca koji imaju individualni kvalitet, ali ne deluju mi toliko dobro timski. Sve će to biti dobro ja mislim.
- slanobarac
- Deep Purple
“Nadam se plej-ofu, ne plej-autu. Pa da se tamo borimo za što bolju poziciju. Igramo mnogo bolje nego prošle sezone i imamo kvalitet da izbegnemo borbu za opstanak. Pokazali smo u ovih par kola, Lučani, Surdulica, Kolubara... Igrali smo dobro. Vojvodina je stvrano bolja ekipa od nas, uz večite sigurno najbolja“.
Verovatno baš zbog toga kvaliteta na tribinama Karađorđa ove sezone na hiljade ljudi. Na Čika Dači – uglavnom prazne. Tomić se kao rođeni Kragujevčanin nada da će se to uskoro promeniti. Da će ekipa navijačima dati povoda da se okupe u većem broju.
Verovatno baš zbog toga kvaliteta na tribinama Karađorđa ove sezone na hiljade ljudi. Na Čika Dači – uglavnom prazne. Tomić se kao rođeni Kragujevčanin nada da će se to uskoro promeniti. Da će ekipa navijačima dati povoda da se okupe u većem broju.
- slanobarac
Po meni nije bio ofsajd. Pomoćni nije ni gledao zadnjeg igrača u momentu asistencije već je trčao da ih stigne. Ali zato je tu var.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ni linije,ni ponovljenog snimka.... ovde bi prevrnuli forum naopacke da se nama ponistio takav gol 

Da li je realno to što se piše da je Ljajić blizu Novog Pazara?
A sto ne bi bilo realno? Ako decko zaradio novac,nema motiva vise da igra preko,nekako mi je prirodnije da se vrati u Pazar nego u Partizan recimo.
A dve nedelje trenirao sa nama

Ali Ljajić nikada nije bio član FK Novog Pazara. Kako mi ne možemo da privučemo našu decu sa malo jačom biografijom? Čak nas je i Poletanović ispalio.
Pa nije samo poenta da li si nekad bio deo tog tima,vec da li osecas postovanje istog.Eto ti primer Malbasica,u vazduhu se oseti postovanje koje Vosa i navijaci gaje prema njemu,i sto se ne bi vratio,ili neki igrac kojeg postujemo,a nikad nije igrao kod nas,sto ne bi dosao!?
Prelistas forum i samo uporedis nase utiske na spominjanje Jojica ili Sume i pominjanje Poletanovica. I ja bih nas ispalio. I treba da nas ispali. I ne treba da zalimo.

-
Ako pogledate Ljajićevu statistiku videćete da čovek nije odigrao ni jednu utakmicu prošle sezone.
Ni sezonu pre toga se nije naigrao.
Stalno je povredjen, nije baš da je poster boy za radne navike.
Pre će biti da ga niko neće nego što on ima želju, poštovanje prema Pazaru.
Kraj prelaznog roka je blizu. Daj šta daš momenat.
Ni sezonu pre toga se nije naigrao.
Stalno je povredjen, nije baš da je poster boy za radne navike.
Pre će biti da ga niko neće nego što on ima želju, poštovanje prema Pazaru.
Kraj prelaznog roka je blizu. Daj šta daš momenat.
Ma kako god... nek ljudi idu gde im se ide... neeego sve mi se nesto namece dvojka u Pazaru veceras,kao jedino (ne)logicno resenje