Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Nisam gledao utakmicu, pa ne komentarisem. Retko pogledam neki minut zvezdine i parizanove utakmice. Sinoc ni toliko.
Inace, odlicno za domaci fudbal, to sto su ispali, jer su se popeli svima na glavu i sa milionima i sa svemu drugom.
Inace, odlicno za domaci fudbal, to sto su ispali, jer su se popeli svima na glavu i sa milionima i sa svemu drugom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Jeste ali ćemo sad te milione morati svi mi da dajemo a mogla je to UEFA.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Stankovic nije nikakav trener.
Ima tolko limitiranih igraca koje konstantno forsira da i lud vidi da tu pomaka nema. Prvu utakmicu on isključivi krivac za poraz. Odes na poluvreme sa 2-1 i onda nastavis da igras bez defanzivnig veznog, kojeg uvedes kad su ovi okrenuli na 3-2.
Uvodi Pavkova koji je vec u glavi spakovo kofere i razmislja kako i gde popiti pivo u arabiji a da se izbegne robija.
Nisam hteo nista da pisem, al eto bilo jače od mene
Ima tolko limitiranih igraca koje konstantno forsira da i lud vidi da tu pomaka nema. Prvu utakmicu on isključivi krivac za poraz. Odes na poluvreme sa 2-1 i onda nastavis da igras bez defanzivnig veznog, kojeg uvedes kad su ovi okrenuli na 3-2.
Uvodi Pavkova koji je vec u glavi spakovo kofere i razmislja kako i gde popiti pivo u arabiji a da se izbegne robija.
Nisam hteo nista da pisem, al eto bilo jače od mene

- Red Marquis
- Moderator
Da su ušli SNS bi uložio još i više, nabujala inflacija se može polovini nacije zamazati lako potencijalnim uspesima zvezde u LŠ.slanobarac wrote: ↑Wed Aug 24, 2022 1:15 pmJeste ali ćemo sad te milione morati svi mi da dajemo a mogla je to UEFA.
Io odio Belgrado
Najjača fora na netu: prodali su Pavkova za milion, a on njih za 20 miliona. Ahaha!
Uzivajte u ovom porazu ciganije. Jedna prelepa i predivna stvar koja se desila u zemlji Srbiji.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Terzić kaže "bilo je sudijskih grešaka" hahahahaha. Nisu izgleda navikli da imaju ujednačeno suđenje. 

Najiskrenije - zabole me qrac sto su cigani ispali, u podjednakoj meri koliko bi me zaboleo i da su prosli. Mada, s jedne strane je dobro to sto Srbija sad ima prilike da vidi svojim ocima da je car go, ali ipak mnogima ni to nece biti dovoljno jer sto da veruju svojim rodjenim ocima kada su tu mediji da pumpaju famu o kosmickoj velicini "stuba Srpstva".
Ali sto se njih tice jedina vest koja me interesuje je ona kad im budu udarili katanac na vrata i kad prestanu postojati. Sve ostalo je idimidodjimi.
Ali sto se njih tice jedina vest koja me interesuje je ona kad im budu udarili katanac na vrata i kad prestanu postojati. Sve ostalo je idimidodjimi.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ja se danas susrecem sa recenicama tipa "mi bar igramo Evropu za razliku od vas" - ne postoji smajli koji bi opisao ovo

- Deep Purple
Vojo i Radoje nekim spletim okolnosti juče uđem na forum navijača Ofk Beograda (tražio sam neku sliku) i taman rek’o da vidim da li se ugasilo mesto ili piše neko i dalje. Osim jednog administratora koji drži sajt i samo kopira linkove bukv ali bukv niko više ne piše a fazon imaju 1700-1800 registrovanih članova od osnivanja foruma. I pogodi koja je poslednja tema da je bila uopšte aktivna… Meč Ofk Beograd - zvezda 2:6 (2:0). Tema im se zove Ofk Beograd - zvezda konačan rezultat 2:0 i bukv im se forum ugasio nakon te utakmice. Ciganski kanceri poznatiji kao “stub Srpstva” Svašta bih napisao.
- churguzijanac
Koju ligu sad igra ofk? Trecu ili su jos potonuli?
- Deep Purple
- gospodinFKV
Jedini klub sa promilom smeka u toj rupcagi od grada.