Transferi
Re: Transferi
Eno Prijatelj nahvali Zbiljića i njegov rad u klubu, kako je sve transparentno i kako su interesi kluba i igrači zaštićeni. Kaže Radoji ponuđen ugovor svih ugovora, da postoji mogućnost da Fernandez dođe na zimu i da su i dalje u igri Nikolov, Šatara i Ožegović. Zaista ne znam šta će nam Ožegović, ali ajde.
Isto tako da Milošević pravi problem sa produženjem ugovora.
Isto tako da Milošević pravi problem sa produženjem ugovora.
- slanobarac
Šta će mu forum kad se inače ovde objavljuju njegova pisanja na portalima?!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
A jel na portalima zasticen Nick,tj jel postoji samo jedan Prijatelj ili Prijatelj moze biti bilo ko? Prijatelj je ako se ne varam u Djumijevo vreme bio na forumu i dizao prasinu samo takoslanobarac wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 10:07 pmŠta će mu forum kad se inače ovde objavljuju njegova pisanja na portalima?!

Vojo, verovatno, sto ima vise komentara tamo i sto je citaniji u celoj Srbiji? Meni izgleda korisno to da promovise Vosu tamo.Voja wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 10:11 pmA jel na portalima zasticen Nick,tj jel postoji samo jedan Prijatelj ili Prijatelj moze biti bilo ko? Prijatelj je ako se ne varam u Djumijevo vreme bio na forumu i dizao prasinu samo takoslanobarac wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 10:07 pmŠta će mu forum kad se inače ovde objavljuju njegova pisanja na portalima?!![]()
Mada, mogao bi se vratiti i ovde, podigao bi posetu.
Sto se tice zastite nicka, mislim da je Mozzart to uradio, tj. da je ozbiljniji i profesionalniji ( da nije kao na ruznalu da ima jedan pravi 007 i jedan koji se sprda pod istim nickom?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Sad sam ostavio jedan komentar na Mozzartu sa nickom Prijatelj neštobezveze sam napisao i prošao je. Može da se registruje i da više niko ne može da ga koristi ali se on nije registrovao pa svako može da se upiše kao Prijatelj. Eto proverio sam vam, nije se regiatrovao.
Dolaskom Antonijevica i cestim pisanjem o Satari zanesem se i mastam kako igramo 3-5-2... mislim da imamo materijala za to...

Molim Turiju i Deepa da mi prokomentarisu (mec odigran pre 4 sata) asistenciju kod treceg gola i par ovih dubinskih lopti od Valakarija
p.s.ni zimski prelazni nije daleko
p.s.s.ali pogledajte preciznost VAR tehnike... tacno vidis sta linije pokazuju

p.s.ni zimski prelazni nije daleko

p.s.s.ali pogledajte preciznost VAR tehnike... tacno vidis sta linije pokazuju

Turija wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 7:28 pm Ja Sataru pamtim po igrama u Mladosti iz Lucana.
Bio je odlican tandem stopera on i Micevic. Svidjao mi se i Micevic. Posle odlaska Satare, Micevic je poceo da stagnira, te su ga stavljali na levog beka i sve manje je bio primetan. Medjutim, eto, primetili su ga Spanci da ima ,,stofa" i da ga hoce, kako je pisalo na portalima.
Ja, stvarno, sad ne znam kako igra Satara, ali se secam njegove dominantne skok igre u odbrani i golova datih iz prekida. Mislim da bi u inostranstvu trebalo da je jos unapredio igru? Pored Traorea, nama treba jos jedan iskusan stoper. Da li Satara ili neko drugi, na struci je. A, Jelicic i Jelenkovic da napreduju i sticu iskustvo kroz rotaciju. Ne znaci da sam u pravu da je Satara ekstra pojacanje, vec realno moguce?
No, videcemo kakvo ce resenje naci Marko i Rastavac.
Prijatelj iz Lučana ga voli i smatra ga za odličnog igrača, ali sa jednom manom - tremaroš je. Možda je to prevazišao…
Što se tiče komentara za njegovo eventualno unapredjenje igre u inostranstvu, 17 utakmica za Belorusku ekipu mi ne deluje kao nešto što bi posebno moglo uticati na njegov progres. Ja ga uopšte ne poznajem, te se uzdam u vašu percepciju.

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
Tri penala u prvom poluvremenu

Ima sreće što je onaj promašio.
Ma predobar igrač stvarno ali čim je on još na Kipru ko zna šta se dešava sa njegovim ugovorom i ko ga zastupa…
Prevazišao je tu ligu.
Sledeće leto mu ističe ugovor možda se tad stvori prilika?
Po ovom pregledu mi izgleda jako zanimljivo Dragomir

Vrlo zanimljiva utakmica, gledano iz vise uglova.
Ume Valakari i da napakuje sansu. Kako je Deep napisao, primicen je i Dragomir.
A kod nas var povlaci liniju iz kornera ili sa centralne tribine.
Meni vise nije jasno sta se gleda kod ofsajda: bilo koji deo tela preko linije, kojim se moze dati gol ili samo stopalo? Ako dobro vidim sa tog klipa ovo prvo?
Teze je sudijama pratiti polozaj stopala da li je ispred igrac, ali zato postoji var i povlacenje linija, kao popravni za gresku. Pustis sumnjivu akciju i cekas var.
Meni vise nije jasno sta se gleda kod ofsajda: bilo koji deo tela preko linije, kojim se moze dati gol ili samo stopalo? Ako dobro vidim sa tog klipa ovo prvo?
Teze je sudijama pratiti polozaj stopala da li je ispred igrac, ali zato postoji var i povlacenje linija, kao popravni za gresku. Pustis sumnjivu akciju i cekas var.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Gleda se sve osim ruke. Čak i rame se računa kao deo tela sa kojim se može postići gol.Turija wrote: ↑Sat Sep 03, 2022 12:02 pm Vrlo zanimljiva utakmica, gledano iz vise uglova.
Tako je po Fifinom pravilniku bar, kako se kod nas sudi je komplikovanije pitanje

Semedo je tu ubica... vrlo konkretan u svakom napadu (ne mislim na ovaj mec.vec generalno)

Auuuu kakvog spica sam nam nasao.... za zimu 
Brz i okretan poput munje,zavidna karijerica,a nije mator... nije nesto preterano ni skup u odnosu sta sve gledamo
a na zimu mu istice ugovor ju....

Brz i okretan poput munje,zavidna karijerica,a nije mator... nije nesto preterano ni skup u odnosu sta sve gledamo

- churguzijanac