Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Krle

Re: Transferi

Post by Krle »

Hmmm... A 150K? Bačeno u vetar? Ima se, može se...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pa nije ova uprava bacila, bacila je prosla.
Isto tako nije ni ova uprava svemocna, pa da moze da ga uvalja opet za iste novce posle onakve sezone.
Krle

Post by Krle »

U ovoj upravi jedino polunovi je Zbiljić. Trenera i SD ne računam, nemaju veze s ovim. Samo se nadam da se ovakve brljotine više nikada neće ponoviti.
Maki

Post by Maki »

Dušanu želim sve najbolje. Sve što smo o njemu čuli da je imao smrtni slučaj u porodici, a ono što smo nagađali je da je bio otpisan sa dolaskom Mime na kormilo. Odigrao je pošteno prošle sezone, ništa slabije od ostatka ekipe. Ove je trebalo da bude daleko bolji, ali valjaće svom Radniku. Mi očigledno imamo para za bacanje ove godine kada se odričemo solidnog igrača u koga smo uložili jedan od najvećih transfera u istoriji kluba.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako smo ga se odrekli ne znači da imamo para, već da ga smatramo promašenom investicijom. Barem prema novom treneru. Samo zato što smo ga platili znači treba da ga forsiramo i po cenu da rezultat trpi i da se ne uklapa u trenerovu koncepciju?
Turija

Post by Turija »

Nije Jelicic, trenutno, nista bolji od Stevanovica, ali je procenjeno da je perspektivniji zbog godina.
Stevanovic meni deluje sigurnije sa loptom ( bolji prijem i brze je se oslobadja), cak je dao i jedan gol, a realno, bolji je i od Kopitivica.

U defanzivi, meni Jelicic, za sada, deluje kao Voji Bjekovic ( onako, 50:50 da ga nece proci napadac). Gol, mislim da, jos uvek, nije dao?
Zato i trazimo novog levog stopera, a Jelicic da se razvija kroz rotaciju. Jelicic ima dobre predispozicije, medjutim, tanak je sa loptom. Vremenom bi trebao dobiti na sigurnosti i boljoj kontroli lopte, pogotovo, ako u blizini ima dobrog zadnjeg veznog; tipa Radoja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija
Stevanović nije štoper koji igra nogom i tu prestaje bilo kakva njegova konkurentnost za sastav kod Rastavca. On ke štoper koji igra na palac i tjt. Ja sam ga najviše branio prošle sezone ovde na forumu i žao mi je momka što ide ali jednostavno ne uklapa se u koncepciju trenera.
Možda je on negde i bolji defanzivac od Traorea ili Jeličića ali džabe kad mu je najveća mana ono što trener najviše i traži.
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Wed Sep 07, 2022 7:47 am @Turija
Stevanović nije štoper koji igra nogom i tu prestaje bilo kakva njegova konkurentnost za sastav kod Rastavca. On ke štoper koji igra na palac i tjt. Ja sam ga najviše branio prošle sezone ovde na forumu i žao mi je momka što ide ali jednostavno ne uklapa se u koncepciju trenera.
Možda je on negde i bolji defanzivac od Traorea ili Jeličića ali džabe kad mu je najveća mana ono što trener najviše i traži.
Traore je meni dobar i u defanzivi, brz i ima odlican ( pomalo rizican) klizeci i dobru dijagonalu nogom.
Otprilike, situacija lici na nas golmanski par N. Simic - Carevic.

Carevic deluje sigurnije u igri nogom, ali meni njegove visoke lopte nemaju dobru putanju, u smislu mogucnosti i vremena da se nasi napadaci pozicioniraju na prijemu. Tacne su, ali su previse ostre i niske.
Simiceva, sa vecim lukom, daje vreme nasim napadacima da se dobro postave pred nju i da im protivnicki odbranbeni igraci ne skinu loptu sa glave ili tela ( ili da moraju napraviti faul). Tu Carevic treba da koriguje degazman, bar ja tako vidim. Na liniji su mi obojica podjednaki, dok je Carevic bolji na centarsutevima, pa je u zbiru zato prvi golman.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Dusanu sve najbolje u karijeri. Ipak je Vojvodina prevelik zalogaj za njega. Za mene je on tip seoskog stopera, koji u klubovima poput naseg nece imati mesta
Nadam se da ce ostvariti neki inostrani angazman i tamo zaraditi dovoljno novca za sebe i porodicu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Krle

Post by Krle »

Ako uglavnom dovodiš slobodne igrače, odlučiš se da iskeširaš za štopera, koga posle jedne sezone vratiš za kikiriki, onda je u pitanju sumnjiva brljotina.
Što se tiče Jeličića, videlo se da protiv jakih i "stamenih" napadača, kao Burmaz, ima dosta problema. Ipak, to može da reši u teretani. S druge strane, ima dobar pas i igru s loptom, samo još iskustva da nabaci i biće to dobro.
1892

Post by 1892 »

Krle wrote: Wed Sep 07, 2022 9:45 am Ako uglavnom dovodiš slobodne igrače, odlučiš se da iskeširaš za štopera, koga posle jedne sezone vratiš za kikiriki, onda je u pitanju sumnjiva brljotina.
Ne vidim nikakvu misteriju. Na Stevanoviću je insistirao Slavoljub, koji je kod njega igrao odlično u Radniku, takoreći njegov je čovek. Kada je Slavoljub otišao, a Rastavac početkom ove sezone došao, za momka više nije bilo mesta.
Mima forsira različit stil fudbala i očigledno je da mu se ne uklapa u viziju.
Po meni je svoje odradio maksimalno korektno, nije imao ispade, poštovao je klub i navijače, pružao partije spram svojih mogućnosti. Ne treba zaboraviti da mu je partner u zadnjoj liniji bio Kova koji je imao užasnu sezonu, prepunu kikseva.
Come on you Reds!
Krle

Post by Krle »

Slažem se, Stevanović je pošteno odradio šta je imao, nemam problema s tim. Samo bih voleo da se takve "nabavke" više ne dešavaju ili makar da se svedu na najmanju moguću meru, kako bismo imali novca za redovne plate i bolje igrače.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Gde su ta pojacanja!?Mora da stigne novi pred Čuku, čisto zbog karme :mrgreen:
Karlsson

Post by Karlsson »

Ajde Radoja. Ajde Šatara, pa nek ide život. Ako ne može Radoja onda taj Makedonac. Barem je ofanzivniji od Radoje, pa možda donese neku prednost u napadu. Ubi ovo iščekivanje!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Wed Sep 07, 2022 2:00 pm Ajde Radoja. Ajde Šatara, pa nek ide život. Ako ne može Radoja onda taj Makedonac.
Moja pretpostavka je da ce doci igrac,ali nijedan od nabrojanih :) A na zimu ne bi bilo lose ni jednu besnu devetku dovesti (ako ga vec neko nije kaparisao) :mrgreen:
Image
Post Reply