Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Što bi neki ovde rekli: petak je dan za metak 

- churguzijanac
Evo ga.Sve je odbranio što bi i redovan goša odbranio.Što bi se reklo polivalentan igrač sa karakterom.Takvi su uvek dobro došli.Jebes mi sve ako ga ne bi angazovao u klubu malo da zavrne jaja po potrebi kome treba i kad zstreba.
Milan wrote: ↑Thu Sep 15, 2022 10:34 pmCane wrote: ↑Wed Sep 14, 2022 9:19 pm Malo sam se raspitao i dobio informaciju da se čeka da prođe i ova utakmica i počne reprezentativna pauza pa će se onda obaviti određene analize o čemu se kao neophodnom pisalo i ovde na forumu. Da li je ovo tačna informacija pokazaće vreme, a ukoliko bude tako ima rezona da se završi ovaj mini ciklus i onda sagledaju neke stvari. Ako zaista tako i bude, onda će očekujem nakon toga biti i nekih javnih obraćanja pa bi konačno mogli dobiti odgovore na bar neka od pitanja koja smo postavljali.
Sta ce biti glavni parametar kao osnov za analizu? Zbiljiceva najava za pohod na titulu?![]()
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Uvek sa tobom
Ко је рекао да неће бити појачања на крају...
Колко смо зарадили, зна ли се шта?

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
U dva dana oslobodili smo se plate Neškovića i Kopitovića. Možda se pravi prostor za nešto krupno? 

Ja bi umesto novca za transfere trazio 3 boda,sad kad dodje Novi Pazar uvalimo im Zukica oni nama 3 boda i tako u krug 

Ljudi svasta mi se mota po glavi... Meleg naprasno raskinuo ugovor sa Borcem... sad je slobodan

Vojo, ne baksuziraj.
Po meni, pre ce za Lalatom u Nis?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Да зачиним причу пре неки дан сам га видео у Новом Саду
још се чудим, нисам знао да је раскинуо у БЛ... Само нек иде код Лалата, циган.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ne znam kakav je Meleg sada, ali kada je igrao za nas igrao je baš ono što nama sada treba i igrao je baš onako kako nam sada treba neko da igra. 

- Deep Purple
@Voja
Osim što je ipak trenutno Poletanović dosta ozbiljniji fudbaler.
Osim što je ipak trenutno Poletanović dosta ozbiljniji fudbaler.