Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Milan »

Ne znam. Ja sam sad ukljucio snimak i malo pogledao… Samo je istok prikazan i nije nesto sto me je impresioniralo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ево нуди се Лалат :mrgreen:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... peh/432221
Kako su samo odigrali protiv jake Vojvodine, kakav je to visoki presing bio. Analizirali smo sa igračima tu utakmicu. A Marko Jovanović, sportski direktor Vojvodine, koji je radio sa mnom ovde u Nišu i ovom prilikom ga pozdravljam, napravio je drim-tim u Novom Sadu. Pazite, između Vojvodine i Čukaričkog vodiće se velika borba, ko tu ne bude treći biće neuspeh, jer i jedni i drugi zaslužuju to mesto i direktan plasman u grupnu fazu Lige konferencije.
ПС Извињавам се ако ми је промакло да је већ негде окачена ова вест.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Drugi gol Čuke je bio ofsajd ali var nije reagovao. :greenbutt:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Gorepomenuti drugi gol Čuke meni doneo dobitak na kladioni, tako da je savršeno regularan ako mene pitate. .. :dance2: :deal:
Turija

Post by Turija »

Eto, sta znaci zelja i borbenost na terenu.
,Izgibose" na terenu i ,preorase" ga i zvezda i partizan i zasluzeno pobedise.

PS
Posto @Voja stalno ,,proziva" na Forumu da gledamo blizance, morao sam veceras, najzad, pogledati te njihove utakmice.
Sad da li je to dobro ili nije i da li da gledam i nadalje :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Promena trenera pogotovo na klupi Partizana dovela je do ogromne promene u igri. Ovog Partizana je prosto milina gledati. Protiv Zvezde, Nice i Kelna dali su sve od sebe. O nas su napali odmah snažno. To bih želeo i od Voše, samo tu borbenost. Pod hitno nam treba promena na klupi!

Doduše, treba biti i pravedan, bez Ivanića Zvezda je ništa, kao i Partizan bez Natka. To i nama fali, pored krvi, koje nemamo zahvaljujući i treneru.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Thu Oct 06, 2022 11:02 pm Posto @Voja stalno ,,proziva" na Forumu da gledamo blizance, morao sam veceras, najzad, pogledati te njihove utakmice.
Sad da li je to dobro ili nije i da li da gledam i nadalje :mrgreen:
Ja zvezdu nisam gledao jer sam ocekivao da ce razvaliti,samouvereno su najavljivali neku novu zvezdu kroz medije i sigurnu pobedu toliko jasno da sam je odmah povezao sa rezervoarima gasa u Madjarskoj i bratskim odnosima :mrgreen:

Partizan sam gledao samo drugo poluvreme i moram da im odam priznanje za ovaj rezultat. Nadmasili su sami sebe. Ali moram i Petricu odati priznanje za Pavlovica i Rikarda od starta na takvom gostovanju. I eto odmah je nagradjen za hrabrost.
Dobiti Keln u Nemackoj posle njihove pobede protiv Dortmunda je za mene prvorazredno iznenadjenje.
Da l je dobro ili nije sto si ih gledao!? Pa dobro je. Prvo napokon si imao priliku da gledas fudbal ove sezone,a drugo i najvaznije,sad mozes strucniom savetima ovde na forumu poslati poruku Mimi kako da pobedi zvezdu :mrgreen: :cheers:
Image
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ma, mi da smo nekim nesrećnim okolnostima izborili Evropu, večeras bi prošli kao Steaua, Austrija ili Cirih.... Da ne pominjemo blizance, čak i famozni Ballkani pobedi u Turskoj i dođe 7+.... :frown: Jednostavno, FKV NEMA nikakav pobednički mentalitet niti je ikakav faktor u bilo čemu.... Pa nama će se TSC u subotu debelo osvetiti za onih 0-2 od proletos... A mi ćemo i dalje gledati mlakonju na klupi, nesposobne Milosavljevića, Bjekovića, "superstara" Barayea, "umetnika" Takija i ostale bez srede i krajeva.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Ne gledam režimske klubove ali njihovi rezultati u evropi pokazuju kolika je razlika izmedju njih i nas.
Sve priče o tituli, ravnopravnoj borbi su besmislene.

Pre smo govorili da je evropa pravi pokazatelj (kada su ispadali u kvalifikacijama) i dalje je pokazatelj.
Pokazatelj da smo nekoliko svetlosnih godina iza njih.

Uz ovakav nakaradni sistem ništa se neće promeniti ni u sledećih 10 godina.
Da barem klub, grad, navijači pokazuju neku želju da budu alternativa ovom sistemu...možda bi barem bilo lakše za praćenje ali pošto ni toga nema atmosfera u klubu i oko kluba će večno biti ovakva. Permanentni osećaj razočarenja i depresije.
menager

Post by menager »

Keln je igrao sa rezervnim timom, taj isti tim Kelna je kuci primio dva gola od Slovackog i sudija ih je pogurao do pobede nepostojecim penalom, tako da Keln nije nikakav pokazatelj, pre samo nedelju dana su ispali od Sremske Mitrovice. Uostalom, revans je za par dana, pa cemo vidite kad Keln izadje sa najjacim timom bez potcenjivanja rivala.
Ferencvaros je ispao od Qarabaga, tako da ni i oni nisu pokazatelj.

Sto se tice domace lige, NIJE tacno da treceplasirani ide u LK, vec samo pobednik Kupa, a u slucaju da je pobednik Kupa neko od prva dva tima na tabeli, tek onda to prav prelazi na treceplasirani tim. Posto je jedan blizanac vec ispao, vrlo lako moze i drugi, tj ne postoji garancija da ce ovi drugi da uzmu Kup, sto dovodi do toga da vrlo lako pobednik Kupa moze da bude neki deseti tim, recimo Javor, Radnicki, Napredak itd itd, tako da bi oni mogli da izbore LK i grupe.

Obratite paznju na to, uopste nije sigurno da ce pobednik Kupa da bude u prva dva tima na tabeli na kraju sezone i samim tim da treci ide u LK, a tako se vec 99% razmislja u javnosti, da treceplasirani tim ide u LK, sto nije tacno u potpunosti.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Menager

Ništa kada u naredne tri nedelje izgubimo šanse za treće mesto onda da se fokusiramo na kup. A i protiv ciganske filijale nam nisu prevelike šanse iz ovih ili onih razloga.

Danas moraju da dobiju TSC kako znaju i umeju a oko tih kalkulacija oko trećeg mesta/kupa ima vremena…

Ali se slažem da su ljudi smetnuli sa uma to da na kraju neko može biti treći i ostane bez te “nagrade”
Duplof

Post by Duplof »

Treba gurati u oba takmičenja, jer ako bacimo sve karte na kup ispašćemo ubrzo, ako ne u prvom kolu, onda u nekom narednom. Ako se dođe do finala i borbe za 3. mesto, tu se može kalkulisati, ali mislim da klub našeg renomea (koji je ukaljan već odavno, ali to je druga priča) mora da juri sve što se može osvojiti. Koliko će to biti realno, videćemo.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Htedoh da vidim danas Vidakova, protiv Kolubare, ali se povredio oko 20og minuta. Cini se bas ozbiljnije. Steta.
Inace, za sada Gatovci drze 0:0.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... ko-od-vrha
30+ godina je tako.
Tesko je, posle toliko godina, nesto promeniti u nasem fudbalu. Cak i Novi Sad, grad koji ima novac, u istom je kosu sa ostalim klubovima, pa i gorem stanju.
Duplof

Post by Duplof »

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply