Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
zukenp

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by zukenp »

A na šta smo sve navikli ,moramo da se zadovoljavamo sa ovakvim sudjenjima :) .
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Sramotan faul sviran pre gola Kataija. Nikome ovo ne ide u korist.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Sun Nov 13, 2022 4:31 pm Sramotan faul sviran pre gola Kataija. Nikome ovo ne ide u korist.
Eto,tek u 19.kolu vam poklonise nesto,nemoj se nervirati,verovatno je slucajno :cheers:
Image
Turija

Post by Turija »

NorthTribune wrote: Sun Nov 13, 2022 4:31 pm Sramotan faul sviran pre gola Kataija. Nikome ovo ne ide u korist.
,,Progledaces" ti ovde kod nas.
Ukazujemo mi to decenijama, ali ne vredi. Retki su oni kod kojih se prima istina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote: Sun Nov 13, 2022 5:08 pm
,,Progledaces" ti ovde kod nas.
Ukazujemo mi to decenijama, ali ne vredi. Retki su oni kod kojih se prima istina.
Turija, ne nasedaj. Ovo je izjavio sada kada su na +10 bodova. Da se lomi prvenstvo, znas i sam kako bi pisali.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Znam, nije jos ali ima sanse. Zato sam napisao u futuru.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

E sada još samo Gatovci da nam pomognu i mi na kraju 4 :D
Turija

Post by Turija »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nje/436228

Kao da citam o Vojvodini.
Stvarno je zalosno kako su upropascena dva velika kluba u fudbalskoj ligi Srbije, a u EXYU bili ravnopravni na terenu takozvanoj velikoj cetvorci.
Zasto je Srbija upropastila svoje renomirane klubove ( tu svrstavam i Napredak, OFK, delom Zemun i Spartak, Proleter potpuno)??? Sve za radi dva :oops:
zukenp

Post by zukenp »

Mislim da je krajnji trenutak da prestanemo da se samozaljevamo .Nekada je bilo drugacije ,nisi imao privatnike u sportu ,pa si morao da zavisis od drzave.Iskreno nije bilo ni potrebno nesto finansijski da budes jak ,nije toliko novac igrao ulogu kao danas .Imamo TSC i Cukaricki,klubove koji su privatizovani kolko ja znam (nadam se da ne grijesim ).Tsc ima i podrsku jedne druge drzave ili kluba iz iste,imaju prave ljude na vodecim mestima ,znaju sta im je cilj i to prate .Rezultati nisu slucajni i bice sve bolji .Ja se secam i onog vaseg predsednika Buturovica(tad je i enver igro pa sam pratio vise ) ,secam se da je tada Vojvodina redovno uzimala bodove vecitima ,falilo je malo za titulu .Ima tu jos klubova sa potencijalom ,pored vas i Nis i KG .Ali prije svega mora u Nisu I N.Sadu i KG da se veciti osecaju ko da igraju na gostujucem terenu.Znaci brate ako si iz tih gradova ,sto navijas za vecite ? Moj je utisak da imaju vise navijaca u ovim gradovima od domacih ,tako izgleda sa strane .Takodje najveci potencijal ,rekao bih cak i veci od svih gore nabrojanih ,ima Pazar .Kad to kazem mislim na sve ,broj navijaca ,broj privatnika koje imamo ,regija gde se nalazimo ..Znaci na tromedji smo ,mozemo da budemo baza za sve mlade talentovane igrace iz ovog regiona ,pa i iz Crne Gore ,Bosne ...Takodje veza sa turskom ,kao sto tsc ima za madjarskom ..Samo je potrebno vreme i pravi ljudi ,sa idejama .A ne da ulazimo uvijek na neki pilicarski nacin i da se borimo za opstanak gotovo stalno.Ova uprava radi neke dobre stvari ,barem nema dugovanja i oseca se po rezultatima ,ali mislim da nemaju dugorocan plan i da cemo opet varirati .
NorthTribune

Post by NorthTribune »

zukenp wrote: Tue Nov 15, 2022 3:55 pm Mislim da je krajnji trenutak da prestanemo da se samozaljevamo .Nekada je bilo drugacije ,nisi imao privatnike u sportu ,pa si morao da zavisis od drzave.Iskreno nije bilo ni potrebno nesto finansijski da budes jak ,nije toliko novac igrao ulogu kao danas .Imamo TSC i Cukaricki,klubove koji su privatizovani kolko ja znam (nadam se da ne grijesim ).Tsc ima i podrsku jedne druge drzave ili kluba iz iste,imaju prave ljude na vodecim mestima ,znaju sta im je cilj i to prate .Rezultati nisu slucajni i bice sve bolji .Ja se secam i onog vaseg predsednika Buturovica(tad je i enver igro pa sam pratio vise ) ,secam se da je tada Vojvodina redovno uzimala bodove vecitima ,falilo je malo za titulu .Ima tu jos klubova sa potencijalom ,pored vas i Nis i KG .Ali prije svega mora u Nisu I N.Sadu i KG da se veciti osecaju ko da igraju na gostujucem terenu.Znaci brate ako si iz tih gradova ,sto navijas za vecite ? Moj je utisak da imaju vise navijaca u ovim gradovima od domacih ,tako izgleda sa strane .Takodje najveci potencijal ,rekao bih cak i veci od svih gore nabrojanih ,ima Pazar .Kad to kazem mislim na sve ,broj navijaca ,broj privatnika koje imamo ,regija gde se nalazimo ..Znaci na tromedji smo ,mozemo da budemo baza za sve mlade talentovane igrace iz ovog regiona ,pa i iz Crne Gore ,Bosne ...Takodje veza sa turskom ,kao sto tsc ima za madjarskom ..Samo je potrebno vreme i pravi ljudi ,sa idejama .A ne da ulazimo uvijek na neki pilicarski nacin i da se borimo za opstanak gotovo stalno.Ova uprava radi neke dobre stvari ,barem nema dugovanja i oseca se po rezultatima ,ali mislim da nemaju dugorocan plan i da cemo opet varirati .
Slažem se da Pazar ima najveći potencijal. Bio sam na raznim gostovanjima, ali samo u Pazaru se osećalo da smo gosti.
Iako mislim da se previše bavite vansportskim aktivnostima, po tom pitanju moram da vas pohvalim i izdvojim.
N13

Post by N13 »

NorthTribune wrote: Tue Nov 15, 2022 7:00 pm Slažem se da Pazar ima najveći potencijal. Bio sam na raznim gostovanjima, ali samo u Pazaru se osećalo da smo gosti.
Iako mislim da se previše bavite vansportskim aktivnostima, po tom pitanju moram da vas pohvalim i izdvojim.
Nisam ti nigde odgovarao na postove. Dosta toga si pisao sto i sa cim se slazem... ali ovde si sam dao primer ironije.
Pohvaljujes i izdvajas Pazar jer tamo partizan i zvezda nisu gosti, ljudi navijaju za svoj grad. Slazem se, imaju pohvale i od mene.
Sa druge strane, ti si iz Novog Sada, a navijas za zvezdu? Evo ne razumem... smatras da je dobar i hvalis lokal patriotizam, a sam udaras kontru?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

To ti je kao kad neki milijarder smatra da treba da postoji pravednija raspodela dobara, ali ne i da to znači da treba njega lično da dodatno oporezuju.
Licemerje, to jest, prazna priča.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

N13 wrote: Tue Nov 15, 2022 7:36 pm
NorthTribune wrote: Tue Nov 15, 2022 7:00 pm Slažem se da Pazar ima najveći potencijal. Bio sam na raznim gostovanjima, ali samo u Pazaru se osećalo da smo gosti.
Nisam ti nigde odgovarao na postove. Dosta toga si pisao sto i sa cim se slazem... ali ovde si sam dao primer ironije.
Pohvaljujes i izdvajas Pazar jer tamo partizan i zvezda nisu gosti, ljudi navijaju za svoj grad. Slazem se, imaju pohvale i od mene.
Sa druge strane, ti si iz Novog Sada, a navijas za zvezdu? Evo ne razumem... smatras da je dobar i hvalis lokal patriotizam, a sam udaras kontru?
I jos mu kao navijac zvezde navede ovo boldovano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

N13 odgovor leži u sjaju trofeja :greenbutt:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pa dobro zvezda se ne bavi vansportskim aktivnostima, zvezda je vansportska aktivnost.
Post Reply