A, mi smo imali bolje i sad ih imamo?
I zvezdi, evo, nema ko da skoci u 16m.
A, mi smo imali bolje i sad ih imamo?
Dao je dva prosle sezone samo. To su mu jedini protiv nas, zanimljivo. Nije se radovao.Radoye wrote: ↑Sun Feb 05, 2023 5:37 pm Cekaj nije ovo prvi gol da nam je Katai ikad dao, u ranijim situacijama se vec radovao kao da ga je dao u finalu lige sampiona, ko zna sta je ovaj put u pitanju ali ne verujem da ima puno veze sa nama. Mislim da je nesto interno u pitanju kod njih i da se ne bi radovao bilo kome da ga je metn'o juce, osim mozda crnima. Jer ne znam sta bi mu iznenada probudilo nekakvu emociju prema Vosi sad odjedared...
Potvrđujem.Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 5:02 pm иванић је провоцирао запад последњу утакмицу у НС кад је излазио, ако има неко са запада да потврди, он ми је у рангу панкова![]()
Vratio je Kabic ciganskom zapadu ovo nakon gola, dobrih 7 sekundi je drzao rasirene ruke i gledao ka zapadu. Mangupski, limanskiDuplof wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 5:18 pmPotvrđujem.Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 5:02 pm иванић је провоцирао запад последњу утакмицу у НС кад је излазио, ако има неко са запада да потврди, он ми је у рангу панкова![]()
Upravo tako,ali me mnogo raduje to sto je fizicki dosta napredovao samo neka tako nastavi decko.slanobarac wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 8:43 pm Kabić bi morao da poradi na driblingu. Uvek mu ide u levo i verujem da će ga brzo provaliti ako to ne promeni.