Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/4 finala Kupa: 03.05.2023.
2017, kad smo ispali od crnih u polufinalu.... 

Au, pa to nije ni tako davno bilo, ne znam kako mi je to promaklo... Mislio sam da se radi o nekim 2000-tim

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Imali smo mi domacinstvo za finale i 2011/2012 sezone kupa, kada nam se sve otvorilo, ali smo uspeli u dvomecu da izgubimo od Borca iz Cacka....
Posle smo odbili da organizujemo finale.
Posle smo odbili da organizujemo finale.
Само храбро до нове победе, але...
Kup treba da se igra po sledecem sistemu,zreb bez povlastica,uvek jedan mec,uvek na terenu slabije plasirane ekipe prilikom zreba i od prvog minuta da se zna stadion za finalni mec. I jedino u takvom sistemu kup ima smisao,privlaci publiku,iznenadjenja su ogromna,svi timovi motivisani.Pre su Nemci imali taj sistem,al dugo godina ih ne pratim,ne znam da l su sta menjali

- Uvek sa tobom
Жреб за четвртфинале Купа Србије одржаће се сутра у 13 часова у просторијама ФС Србије у Београду.
Фудбалери „старе даме“ налазе се међу осам најбољих екипа Купа Србије и сутра ће сазнати свог наредног ривала.
Осим Војводине, учесници четвртфинала Купа Србије су: Црвена звезда, ТСЦ, Чукарички, Нови Пазар, Раднички Ниш, Радник и Напредак.
Четвртфинални мечеви на програму су 3. маја, игра се једна утакмица, а домаћин ће бити првоименована екипа у жребу.
Према пропозицијама такмичења, уколико се утакмица заврши нерешеним резултатом, одмах ће се изводити једанаестерци.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
KUP JE NAŠ !
Da li će se odmah obaviti kompletan žreb ili ćemo, ako prođemo, čekati izvlačenje i za polufinale?
- Deep Purple
Taman sam se ponadao da ćemo možda sutra saznati ceo put ka peharu. A gorivo da štede to nikom ništaDeep Purple wrote: ↑Wed Mar 29, 2023 10:44 am Druga varijanta, prave cirkus da bi kao bilo interesantnije i neizvesnije.

Hvala na odgovoru!

Nije. Ali u polufinale bi morali proći.
dobro smo prosli.. radnicki nis
Re: 1/4 finala Kupa: Radnički (Niš) - VOJVODINA 03.05.
Nismo loše prošli. Teško je pobediti 3 puta nekoga u sezoni(crno-crvenu bandu ne računam, oni žive neki svoj paralelni univerzum). Ali Radnički je ove sezone čini se rastrzan menadžerima i pitanje je da li će se do maja dovoljno oporaviti. Po meni, trenutno lakši protivnik je jedino Napredak, mada ima mnogo boljeg trenera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Re: 1/4 finala Kupa: Radnički (Niš) - VOJVODINA 03.05.
Nista se tu ne zna,za mesec dana sve moze da se okrene naopako. Dovoljno da se vezu dva poraza i eto turbulencija,a opet Radnicki mislim da ni teoretski ne moze vise da nazaduje,vec samo moze ka napredRabba wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 2:56 pm Nismo loše prošli. Teško je pobediti 3 puta nekoga u sezoni(crno-crvenu bandu ne računam, oni žive neki svoj paralelni univerzum). Ali Radnički je ove sezone čini se rastrzan menadžerima i pitanje je da li će se do maja dovoljno oporaviti. Po meni, trenutno lakši protivnik je jedino Napredak, mada ima mnogo boljeg trenera.