Transferi
Re: Transferi
Čak i da samo racionalno razmišljam, i uključujući razmene, ni pod tačkom razno ne smemo prodati Čumića u zvezdu. On je ipak nivo iznad ove lige i kao takav može samo u inostranstvo. Ne jača se konkurent.
- Deep Purple
Motika je 2003 godište i pet godina je mlađi od Čumića, pre dve godine ej dve godine je sa 18 godina bio najbolji igrač Regionallige a igra se tamo jako kvalitetan fudbal. Ako je Čumić sada nivo iznad ove lige mali Motika je nakon jedne sezone gde će biti standardan u našoj ligi biti dva nivoa iznad ove lige. Evo zapamtite šta sam rekao samo da odabere klub gde će imati minute. Ja sam jako dobro upoznat sa kvalitetima Motike i znam dobro šta se ovde pisalo o njemu i kakve su skauting analize bile za njega od strane Nemačkih fudbalskih radnika. Motika uz nekoliko meseci u kojima u kontinuitetu igra bi bio pun pogodak. I kada bi Motiku potpisali to bi bila krađa veka ali dobro. Mali ima plafon da sutra igra lige petice.
Last edited by Deep Purple on Mon Jun 05, 2023 1:48 pm, edited 1 time in total.
Obzirom koga si sve ovde hvalio, nisam siguran da cenim tvoje fudbalsko znanje i procene, bez uvrede.
Da, videlo se pod Batom kako takav način razmišljanja ne donosi napredak i kako ih nismo redovno pobeđivali. I kod kuće, i na strani. Ne samo što ne pojačavaš direktnog konkurenta, već što time praviš i priču oko svog kluba, jačaš taj neki kult sa kojim i igrači počinju da se poistovećuju. Da, nakon njegove smrti ih je dosta pohrlilo tamo, ali smo isto tako zadnji put imali prilično igrača koji su Vojvodinu iskreno doživljavali kao svoj klub.
Deep Purple wrote: ↑Mon Jun 05, 2023 1:26 pmTo je lični stav naš ka Čumiću i to je jedno a poslovanje drugo. Ali džabe ljudima pričam dok god tako budemo funkcionisali i gledali na stvari nema nam napretka. Ja sam samo izneo svoje mišljenje ne morate da se složite. A i Čumić će da ostane i ne ide on nigde eto da se ne brinete. Samo sam rekao šta bih ja u ovom trenutku uradio prilikom prve ponude cigana za njega. Tražio bih to i izvolite rizikujte ako hoćete Čumića.ssnigd wrote: ↑Mon Jun 05, 2023 1:21 pm Eto, konacno poceli da se interesuju za nase igrace.
Ps. Deep, pogledaj pitanja i komentare koje smo postavljali Cumicu i sada tvoj stav? Totalno kontradiktorno.
Pss. Ko nam brani, da mi ponudimo pare za Radulovica i imamo i njega i Cumica u ekipi, ako je deckonja stvarno tako dobar.
Dodatno, Motika ima problem u glavi, ako sam dobro ispratio. Samo nam jos jedan takav za kombinat fali.
Da, videlo se pod Batom kako takav način razmišljanja ne donosi napredak i kako ih nismo redovno pobeđivali. I kod kuće, i na strani. Ne samo što ne pojačavaš direktnog konkurenta, već što time praviš i priču oko svog kluba, jačaš taj neki kult sa kojim i igrači počinju da se poistovećuju. Da, nakon njegove smrti ih je dosta pohrlilo tamo, ali smo isto tako zadnji put imali prilično igrača koji su Vojvodinu iskreno doživljavali kao svoj klub.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
@Milan Bata je prodavao maglu i pravio kao neki kult a kada se malo pogleda retrospektiva vidi se da su tada i zvezda i partizan bili dosta slabiji nego sada a mi nismo ništa uradili osim što smo šatro prkosili, sklonili se sa finala kupa (koliko god da su nas pokrali bilo je još vremena za igru) i namestili Slobodu da ne ode u evropu, sjajan mandat ! Bata jeste podigao svest veličine ovog kluba i držanja do sebe ali nikad nije nijedan iskorak napravljen.
A to koliko ceniš moje procene i fudbalsko znanje me apsolutno zabole, takođe bez uvrede.
Meni ovde nije bila namera da ikoga izrevoltiram već samo da iznesem svoje mišljenje. A ako želimo da tapšemo jedni druge po ramenu i da budemo istomišljenici onda ovo mesto nije za mene.
EDIT: I ja se izvinjavam na svom narativu. Završio sam sa ovom temom.
A to koliko ceniš moje procene i fudbalsko znanje me apsolutno zabole, takođe bez uvrede.
Meni ovde nije bila namera da ikoga izrevoltiram već samo da iznesem svoje mišljenje. A ako želimo da tapšemo jedni druge po ramenu i da budemo istomišljenici onda ovo mesto nije za mene.
EDIT: I ja se izvinjavam na svom narativu. Završio sam sa ovom temom.
Sta je jedan naslov u medijima u stanju da uradi... da nas nema trebalo bi nas izmislitiDeep Purple wrote: ↑Mon Jun 05, 2023 1:56 pm EDIT: I ja se izvinjavam na svom narativu. Završio sam sa ovom temom.

Vidi, o Bati se može dosta debatovati, nije problem. Ja sam prvi tad istupio iz Skupštine kluba, jer nisam želeo jednog takvog lika u svom klubu. Ispostavilo se da je on suvo zlato za sve ostale koji su zadnjih 30 i kusur godina prodefilovali kroz klub. Može se diskutovati i o tome šta bi bilo da nije umro. Doveo je M. Nikolića, što je bio vrhunski potez, iz godine u godinu smo jačali, a najvažnije je što se ulagalo u omladinsku školu i što smo mi bili ti koji su kupili najtalentovaniju decu iz okruženja. Njega su limitirale neke druge stvari, ali sam ja stekao utisak da se čekao momenat za potpuni iskorak.
Što se tiče izlaska sa terena na finalu kupa, siguran sam da je 99% ljudi u tom trenutku bilo za to, tako da je čak i tu poslušao glas naroda. To što nije rezultiralo nekom revolucijom je posledica upravo te limitiranosti koja nas je sputavala za vreme njegovog mandata.
Jbt, šta sam dočekao, da branim Batu i pravim ga od blata.
Što se tiče izlaska sa terena na finalu kupa, siguran sam da je 99% ljudi u tom trenutku bilo za to, tako da je čak i tu poslušao glas naroda. To što nije rezultiralo nekom revolucijom je posledica upravo te limitiranosti koja nas je sputavala za vreme njegovog mandata.
POŠTO OBRAZ ???!!!
A da ne pričamo o rezultati protiv blizanaca, drali smo ih i kući i u gostima. Sa ove vremenske distance se može reći da ni pre njega a ni posle nismo imali predsednika koji je pokazao zube kancerima, već najobičnije poltrone i poslušnike. Zbiljić je mogao iskočiti iz tog šablona ali u svakoj situaciji do sad kad je imao prilike kiksnuo je.Milan wrote: ↑Mon Jun 05, 2023 2:27 pm Vidi, o Bati se može dosta debatovati, nije problem. Ja sam prvi tad istupio iz Skupštine kluba, jer nisam želeo jednog takvog lika u svom klubu. Ispostavilo se da je on suvo zlato za sve ostale koji su zadnjih 30 i kusur godina prodefilovali kroz klub. Može se diskutovati i o tome šta bi bilo da nije umro. Doveo je M. Nikolića, što je bio vrhunski potez, iz godine u godinu smo jačali, a najvažnije je što se ulagalo u omladinsku školu i što smo mi bili ti koji su kupili najtalentovaniju decu iz okruženja. Njega su limitirale neke druge stvari, ali sam ja stekao utisak da se čekao momenat za potpuni iskorak.
Come on you Reds!
Baš tako, iz ove perspektove možemo samo da ga pravimo od blata.Milan wrote: ↑Mon Jun 05, 2023 2:27 pm Vidi, o Bati se može dosta debatovati, nije problem. Ja sam prvi tad istupio iz Skupštine kluba, jer nisam želeo jednog takvog lika u svom klubu. Ispostavilo se da je on suvo zlato za sve ostale koji su zadnjih 30 i kusur godina prodefilovali kroz klub. Može se diskutovati i o tome šta bi bilo da nije umro. Doveo je M. Nikolića, što je bio vrhunski potez, iz godine u godinu smo jačali, a najvažnije je što se ulagalo u omladinsku školu i što smo mi bili ti koji su kupili najtalentovaniju decu iz okruženja. Njega su limitirale neke druge stvari, ali sam ja stekao utisak da se čekao momenat za potpuni iskorak.
I ja sam bio jedan od onih kojima se uopšte nije svideo njegov dolazak, ali nas je vremenom poprilično demantovao i kada se sve sagleda, odlično je vodio klub.
P.S. naravno da smo trebali da izađemo sa finala kupa!
Prošlog leta Čumić je bio na pragu Humske, ali na kraju nije postignut dogovor sa Partizanom. Trener crno-belih Igor Duljaj nedavno je pohvalio krilnog napadača Vojvodine, ali on poručuje da iz Vojvodine može otići samo u – inostranstvo.
“Pročitao sam to. Zahvaljujem se Duljaju na lepim rečima i komplimentima. Veoma mi imponuje kad jedan takav bivši fudbaler i čovek pred kojim je velika trenerska karijera tako nešto kaže o meni, međutim, mogu odmah da kažem da ako budem odlazio iz Vojvodine, onda ću otići jedino u inostranstvo”, završio je razgovor Nikola Čumić.
“Pročitao sam to. Zahvaljujem se Duljaju na lepim rečima i komplimentima. Veoma mi imponuje kad jedan takav bivši fudbaler i čovek pred kojim je velika trenerska karijera tako nešto kaže o meni, međutim, mogu odmah da kažem da ako budem odlazio iz Vojvodine, onda ću otići jedino u inostranstvo”, završio je razgovor Nikola Čumić.
Jbg to sto su posle njega u klub zaseli jos gori a usput i totalno nesposobni to i dalje ne znaci da je Bato bio dobar. Boljeg nismo imali odavno ali da se ne lazemo daleko je to od dobrog, na puno nivoa.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
@Deep
OK je to sto ti gledas iz perspektive inostranog trzista, a sa druge strane, sam znas kako se ovde trguje.
Moj utisak je da BB primarno, bas iz tog razloga, nije hteo da trguje sa njima, jer je znao kako to funkcionise, pa je uvio u oblabdu da ne pojacava konkurenciju. Sekundarno je bilo ovo drugo, ali je imalo dvostruki efekat, kako je @ Milan napisao.
Glavno je bilo ono sto je @Radoye naveo. Tako sam video tu situaciju.
Istina je da nismo napravili taj ocekivani evropski iskorak, ali je BB dovodio i ozbiljne strance ( Apija, Moreira...) i stvorio jaku omladinsku skolu. Ne secam se da li je i onda bio Grujic u njoj? Ako je i bio, bio je pod zaptom i morao da slusa i radi u korist Vose. Niko nije mogao da ,,cerupa" najtalentovaniju decu sa FCVB. Nije Klub finansijski profitirao, ni onda, ali je bilo ozbiljnog rada i discipline, koju je BB direktno licno pratio i nadgledao. Islo se
na pobede i protiv Bg dvojca na terenu, a ne samo u stampi.
I ja sam ocekivao da je Zbiljic uticajniji, ali nije se tako pokazalo. Ne postuju nas sudije, ne postuje Savez, ne postuje arena, omladinska skola u raspadu, dolaze igraci bez ugovora, sa povredama, ne ,,grize" se na terenu. Protivnici osetili da su igracki ravnopravni sa Vosom, pa cak i bolji ( Cukaricki, TSC i organizaciono) i nemaju nikakvog respekta, jer nema ni razloga. Vosa je u defanzivi i na terenu i u fudbalskim organizacijama.
OK je to sto ti gledas iz perspektive inostranog trzista, a sa druge strane, sam znas kako se ovde trguje.
Moj utisak je da BB primarno, bas iz tog razloga, nije hteo da trguje sa njima, jer je znao kako to funkcionise, pa je uvio u oblabdu da ne pojacava konkurenciju. Sekundarno je bilo ovo drugo, ali je imalo dvostruki efekat, kako je @ Milan napisao.
Glavno je bilo ono sto je @Radoye naveo. Tako sam video tu situaciju.
Istina je da nismo napravili taj ocekivani evropski iskorak, ali je BB dovodio i ozbiljne strance ( Apija, Moreira...) i stvorio jaku omladinsku skolu. Ne secam se da li je i onda bio Grujic u njoj? Ako je i bio, bio je pod zaptom i morao da slusa i radi u korist Vose. Niko nije mogao da ,,cerupa" najtalentovaniju decu sa FCVB. Nije Klub finansijski profitirao, ni onda, ali je bilo ozbiljnog rada i discipline, koju je BB direktno licno pratio i nadgledao. Islo se
na pobede i protiv Bg dvojca na terenu, a ne samo u stampi.
I ja sam ocekivao da je Zbiljic uticajniji, ali nije se tako pokazalo. Ne postuju nas sudije, ne postuje Savez, ne postuje arena, omladinska skola u raspadu, dolaze igraci bez ugovora, sa povredama, ne ,,grize" se na terenu. Protivnici osetili da su igracki ravnopravni sa Vosom, pa cak i bolji ( Cukaricki, TSC i organizaciono) i nemaju nikakvog respekta, jer nema ni razloga. Vosa je u defanzivi i na terenu i u fudbalskim organizacijama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Hvale Batu za netrgovanje sa blizancima a zaboravljaju koliko je tad koštalo pečenje u Lučanima. Selektivno pamćenje.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Kod Bate je omladinska skola radila i pravila igrace. Koliko smo titula osvojili kao omladinci tada i promovisali igraca u prvi tim i posle prodajom zaradili.
Da pricam o njegovoj drugoj strani, ne zelim... Poznato je sve
Da pricam o njegovoj drugoj strani, ne zelim... Poznato je sve
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.