Uopste nije vazno da nam kazu nesto u vezi prelaznog roka, vec da urade.Voja wrote: ↑Wed Jun 07, 2023 11:41 pmA sta imamo od toga i da nam kazu? Sta imamo od toga sto su nam saopstili da je kapiten Djordjevic povredjen?Krle wrote: ↑Wed Jun 07, 2023 11:39 pm Mi ovde samo nagađamo, kao gorile u magli. Hoće li se udostojiti vrhuška da nam kaže kako stojimo, kakve su ponude, koga pikiramo, koga prodajemo, kakvi su planovi kratkoročni, srednjoročni, u kom pravcu idemo ili ne idemo, šta ko radi, za šta (ne)dobija platu, kako će se novac od prodate dece (zlo)upotrebiti i te ostale "sitnice"...
Ovo mrtvilo i tihovanje ja ne pamtim za skoro pola veka koliko mi jede živce ovaj klub.
Sad se ne moze reci da su u cajtnotu, jer imali su godinu dana da pripreme ovaj prelazni rok i igraci bi trebalo da su vec potpisali ili pred potpisom ( kao npr Crnomarkovic) i spremno cekaju pripreme i LK, a ne trazimo spica, trazimo veznog, krilo ili beka, ne prodajemo ovog, prodajemo onog. Ima li transfer liste, na koga se racuna, na koga ne?
Za 10 dana pocinju pripreme, mi nismo sigurni ni ko je trener, koji igraci odlaze, koji dolaze, sta su ciljevi, ambicije sa kim, kako...?