Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

@Duplof

Bato ovaj je kvalitetniji igrač od naše cele lige. Stranci iz zvezde i partizana su mala maca za njega. Izradili su ga kada je otišao u Rumuniju iz Bolonje. Odbio Mls ligu i otišao u Kluž ali promene valjda trenera i ovaj ga nije hteo pa bilo bukv ratno stanje u klubu zbog njega. I ne izdaju mu radnu dozvolu i ne može da uđe u Rumuniju :mrgreen:

Nije igrao celu prošlu sezonu i samo zato bi mogli da ga dovedemo. Igrao je on standardno u Seriji A.

Mada sam čuo da su naplatili ugovor a da nije kročio na teren :)
Duplof

Post by Duplof »

Deep Purple wrote: Tue Jun 13, 2023 3:48 pm @Duplof

Bato ovaj je kvalitetniji igrač od naše cele lige. Stranci iz zvezde i partizana su mala maca za njega. Izradili su ga kada je otišao u Rumuniju iz Bolonje. Odbio Mls ligu i otišao u Kluž ali promene valjda trenera i ovaj ga nije hteo pa bilo bukv ratno stanje u klubu zbog njega. I ne izdaju mu radnu dozvolu i ne može da uđe u Rumuniju :mrgreen:

Nije igrao celu prošlu sezonu i samo zato bi mogli da ga dovedemo. Igrao je on standardno u Seriji A.

Mada sam čuo da su naplatili ugovor a da nije kročio na teren :)
Ne sporim kvalitete, ne znam ko je momak, nemoj me pogrešno shvatiti. Napisao sam to samo zato što nema ugovor, a ovi naši obožavaju takve igrače. :D Bilo bi zanimljivo videti ga, ali pitanje je u kakvom je stanju zbog neigranja utakmica u poslednjem periodu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanobarac

Post by slanobarac »

Džaba što dovodimo silne bekove i štopere ako ne dovedemo Ćurčića iz Javora za trenera. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Tue Jun 13, 2023 5:18 pm Džaba što dovodimo silne bekove i štopere ako ne dovedemo Ćurčića iz Javora za trenera. :mrgreen:
Post za dva smajla :D :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
srkins

Post by srkins »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ana/453993
i evo nama pojacanja e sada kako ce se pokazati iskreno ovde sam u dilemi moze se pokazati kao veoma dobro pojacanje a moze biti i promasaj
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kajević veliki profesionalac znam ga još iz Bsk-a. Ne znam u kakvom je stanju trenutno ali je bio jako dobar igrač.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Све сама појачања за европу... Значи остаје још шпиц, најбоље чувају за крај.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Izgleda kao da ima 43, a ne 33 godine :D
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

pa jbt zar nismo mogli nikog mladjeg iskopati? jeste stvarno da je drina bio masina za svu onu decu kad je igrao, al zar nam scouting sluzba nije mogla pronaci nekog ko je u zrelim igrackim godinama a ne na zalasku karijere?
Karlsson

Post by Karlsson »

A šta ako bude novi Drinčić?
srkins

Post by srkins »

Zadnje tri sezone statistika mu je 27utakmica 7 golova 4 asistencije 2020 21
27 utakmica 7 golova 3 asistencije 21 22
i u Kini 27 utakmica 4 gola 5 asistencije ok solidna statistika ali mene brinu godine igraca koji dovovimo 33 i 29 a ovamo kao zivimo od prodaje igraca pa onda nam treba definitivno neko i mladji kao pojacanje
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Neće biti novi Drinčić jer je mlađi i drugačiji profil. Znači da se odmah u startu zna da nije ni blizu igrač profila Drinčića. Kajević je povučeni plejmejker. Ima visinu i dug korak. Pokretljiv je jako dobro za svoju visinu. Njega jako dobro poznajem kao igrača. Kajević neće biti promašaj jer je proveren igrač za našu ligu. Tačno se zna šta se očekuje od njega. Nema problema sa povredama, lider je na terenu. Ume da kontroliše tempo igre i da nameće tempo. Od njega ne treba očekivati lucidne driblinge i neke prodore kao od U.N jer je totalno drugačiji profil igrača. Ume da postigne gol, da uđe iz drugog plana ali je pre svega izraziti plejmejker koji ne odstupa puno od svoje igre. Odigra pas, vrati se na poziciju. Istrči pa se vrati. Jako je dosadan igrač. Meni je on ako se posmatra vrhunski fudbal mešavina Busketca i Žoržinja. Znači nema puno pametovanja, jednostavna rešenja i ne iskače iz svoje pozicije i plana igre.

Kajević će definitivno smanjiti jaz u zrelosti igre između nas i konkurenata. Neće biti toliko oscilacija u igri sa njim. Zukić bi mogao najviše da profitira od njegovog dolaska.

EDIT:

Ovde ima ljudi koji su oduševljeni majstorstvom N.N na malom prostoru i tehnikom e pa Kajević je sa tačke još bolji.

@CRD FCV

Definitivno njegov dolazak implicira na takav sled događaja. Fizički su slični ali je Kajević mnogo bolji tehnički.
Last edited by Deep Purple on Wed Jun 14, 2023 10:23 am, edited 2 times in total.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ко остаје без позиције у тиму његовим доласком, Топић?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Cesto spominjete Lukica iz TSCa i uvek kada procitam njegovo prezime pomislim u sebi "taman da budemo ono sto je TSC bio pre 5-6 godina",a sada sa Kajevicem mi se javila ista misao,samo umesto TSC ubacujem Cukaricki. Ne znam sta da mislim,Kajevic na terenu izgleda kao Milosavljevic,dakle tu je,igra trci,al ga ne vidis. Licno ne volim takve igrace. Zamisljao sam da cemo dolaskom novih ljudi dobiti brzu,dinamicnu,atraktivnu Vojvodinu koja stremi samo ka napred,ciji je napad ostar kao vrh strele,medjutim... idemo natenane,sporo,u sirinu,od aut do aut linije... I posle 50 godina,Turija kada bude gledao intervjue Kataia,Pavkova,Sehovica... cudice se sto nas ljudi ne spominju
Image
Turija

Post by Turija »

Prva pomisao, u vezi dolaska Kajevica, bila mi je:
na sta smo spali da je nama pojacanje za LK igrac Cukarickog, koji Cukarickom ne treba, pa jos plus njegove godine.

Onda ga @Deep nahvali i zbuni me jos vise.

Potom procitam Vojin post, kojeg bi, gotovo, mogao potpisati.

Pogledam slike predsednika Zbiljica, sto je @Milan postavio i sve mi je postalo jasno.
,,Putuj, Evropo" :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply