Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Transferi

Post by slanobarac »

churguzijanac wrote: Fri Jun 16, 2023 11:47 pm
Duplof wrote: Fri Jun 16, 2023 5:13 pm
Turija wrote: Fri Jun 16, 2023 4:22 pm

Sa ovim pojacanjima mozemo samo da slikamo ,,za uspomenu" u prvom kolu kvalifikacija LK.
Svaka cast kako su pripremili prelazni rok za godinu dana (ne)rada. Isto k'o i proslog leta - ni za jotu bolje.
Priviđa mi se Vaduc čuveni.
Ej da znas i meni smrdi na Vaduc.Te 2011 bio na Skijatosu kad smo izduvali i ove godine idem opet na Skijatos i bojim se da cemo opet da se osramotimo.
Ljud, evo krivca ako ne bude rezultata!!!!
Sramota!!! :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Dakle, za mesec dana pocinju prvenstvo i lk, a uprava se ponasa kao da je sve super.
Oni su zadovoljni petim mestom, bice nam to valjda ambicija i sledece sezone. Treba izgleda da se zahvalimo blizancima za koeficient :frown:
Dodje mi da batalim gledanje fudbala ove godine, em ne igramo kod kuce, em nas uprava pravi budalama, em TSC i Cuka igraju grupnu fazu evrope, ono gde smo mi MORALI biti...
Stadion su morali srediti do danasnjeg dana, ovako su nam otezali i evropu i plasman u prvenstvu.
Uprava napolje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Sat Jun 17, 2023 1:36 am Meni ovde miriše na to da su oba fudbalera iz iste ekipe i da postoji razlog zašto ih nismo predstavili.
Hm, o ovome nisam razmišljao. Jedini u srpskom fudbalu ko svoje igrače potpisuje na godinu dana i onda ih ganja da ostanu je Novi Pazar. Jović i Majdevac? Samo nagađam.

Inače, ne znam da li ste primetili, od dolaska Jovanovića za sportskog direktora, dovodimo u izobilju bivše igrače Radničkog iz Niša ili momke rođene na jugu Srbije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sportski sektor se vadi na nedostatak para, a ustvari fali im kreativnosti i predanog rada da dovedu igrače koji će napraviti pomak i bolje rezultate.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Topić u Portugalu za milionče.

Zamislite da mi damo za nekog igrača kao što je Topić milion :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

srkins wrote: Fri Jun 16, 2023 10:47 pm Topić ide u Falimikao(valjda se tako piše) za milion evra

Ovo je ozbiljan uspeh!
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote: Sat Jun 17, 2023 10:44 am Sportski sektor se vadi na nedostatak para, a ustvari fali im kreativnosti i predanog rada da dovedu igrače koji će napraviti pomak i bolje rezultate.
Ovo ti je boljka kompletnog našeg društva, a to je da su na odgovornim pozicijama nekompetentni i priučeni ljudi, skromnog znanja, ogromnog ega i minijaturnog obraza.

Evo prijatelj u komentarima za Topića potvrđuje Deepovu pretpostavku o dvojcu iz istog kluba i moju dodatnu pretpostavku da je taj klub Novi Pazar... Ne spominju se imena, ali ni najmanje nisam optimista po pitanju bilo koga iz Pazara. I dalje sve miriše na katastrofalan prelazni rok.
Duplof wrote: Sat Jun 17, 2023 12:23 pm Možda prijatelj čita naš Forum pa se pravi pametan u komentarima na Mozzart-u :)
To je, naravno, mogućnost, ali brzo ćemo saznati imena.
Last edited by Rabba on Sat Jun 17, 2023 12:28 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Duplof

Post by Duplof »

Rabba wrote: Sat Jun 17, 2023 12:19 pm Evo prijatelj u komentarima za Topića potvrđuje Deepovu pretpostavku o dvojcu iz istog kluba i moju dodatnu pretpostavku da je taj klub Novi Pazar... Ne spominju se imena, ali ni najmanje nisam optimista po pitanju bilo koga iz Pazara. I dalje sve miriše na katastrofalan prelazni rok.
Možda prijatelj čita naš Forum pa se pravi pametan u komentarima na Mozzart-u :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Milan

Post by Milan »

Rabba wrote: Sat Jun 17, 2023 10:40 am

Inače, ne znam da li ste primetili, od dolaska Jovanovića za sportskog direktora, dovodimo u izobilju bivše igrače Radničkog iz Niša ili momke rođene na jugu Srbije.

Prilično je očigledno da je čovek kombinacija, a tako nešto sam još pri njegovom dolasku i načuo.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

S obzirom da Topić ima najveću platu u timu (i zbog toga nekom treba glava da leti) ja bih bio zadovoljan i kikirikijem za njega. On i Zukić su bukagije na nogama našeg veznog reda.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Filip Jović i Majdevac izgleda.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Може се сматрати успешним прелазним роком, нисмо довели никог из екипа које су испале из лиге... за сад.

Свакако се ничему нисам ни надао у европи ове године осим тог једног излета, надам се да ћемо само добити неког звучног противника (за нас је сваки јак) па да испаднемо бар ко људи.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

Ako je Majdevac, zaista dobro pojačanje za nas. S tim da mi smo i dalje u velikom deficitu sa igračima. Ako je otišao Simić i planira se prodaja Kabića, preostaje pitanje šta je sa krilnim igračima? Malbašić koji je sam po sebi imao razočarajuću sezonu, Baray koji igra toplo hladno, samo je Čumić neka konstanta.

Verovatno će prebaciti nekog od igrača iz omladinaca, ali treba nam makar neko konkretnije pojačanje da može da bude nosioc igre. Nadam se da ima neke istine oko saradnje sa Bolonjom i da je u planu da se prosledi po koji igrač na našu stranu.
Firma kej

Post by Firma kej »

Majdevac je na 30 utakmica SLS-a postugao 12 golova i bio njihov najbolji strelac u tek završenoj sezoni i čini mi se kao korektan igrač koliko sam ga gledao.
Ali Jović je čista prevara od beka. Antonijević je za njega Marselo.
Post Reply