Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Možda sam u pravu bio za trampu Radulović-Ivnaović?

“Želeli smo da se mladi Mihailo Ivanović s pozajmice u Sampdoriji vrati u naš klub, ali za njega nam stižu takve ponude da ne verujem da ćemo moći da ih odbijemo. Pret potpisivanjem ugovra s Italijanima (Bolonja se najčešće pominjala, prim.aut) je i Uroš Kabić i uvazduhu može da se oseti da je i taj posao gotov, a stižu nam ponude i za Dejana Zukića”.

Od Kabića sam se ja lično oprostio još od proleća, tako da bise više začudio da je ostao. Ako izvuku nešto za Zukića to je veliki plus.
Tata i sin Tanjga su se baš lepo ugnezdili kod nas. Tata potpredsednik, a sin koji ništa nije igraš u omladincima Majnca dobija profesionalni ugovor.
Rade veze i šeme kod nas sve u 16. Slabo je tu stalo ikome do kluba.
Još ako je tačno da se bezobraznom i razmaženom Lanetovom sinu obećava neka ogromna minutaža samo zato što je Lanetov sin to je baš dno dna.
Smuče ti sve i pre nego što je sezona počela.
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 29-06-2023

svi trenutni detalji su u intervjuu.. zbilja kaze da i dalje nije potvrdjeno da je tanjga potpredsednik, treba sam da se odluci definitivno
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Za Topa i 20% od sledeće prodaje. Realno bolje nije moglo da se izvuče.
slanobarac

Post by slanobarac »

hvylarn wrote: Thu Jun 29, 2023 12:21 pm https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 29-06-2023

svi trenutni detalji su u intervjuu.. zbilja kaze da i dalje nije potvrdjeno da je tanjga potpredsednik, treba sam da se odluci definitivno
Sad kad je Siniša dobio profi ugovor mislim da su sve prepreke za Miroslava otklonjene. Ja tako tumačim taj pasus.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

Odlicno smo prosli. Neka odrade slicno i sa Zukicem pa da se ulozi u nesto kvalitetno.
Krle

Post by Krle »

Ako prodaju i Zuku, nek ugovore onog lika iz Škupija i vide za Radoju... A onda sam se probudio...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Duplof

Post by Duplof »

Neko reče pre nekih mesec dana da će ovo biti dosadniji prelazni rok, kad ono rolerkoster neviđenih razmera. :D Ko zna šta nas tek očekuje...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanobarac

Post by slanobarac »

Sve što se dovede, a da vredi, pre odlaska na pripreme je profi odrađeno. Oni što dođu posle priprema su operativni tek u B. Topoli.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Thu Jun 29, 2023 12:31 pm Za Topa i 20% od sledeće prodaje. Realno bolje nije moglo da se izvuče.
Ценим да у будућности нико неће одрешити кесу за њега него ће чекати крај уговора да га доведу, тиме тих 20% не значи ништа. Надам се да грешим.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jel ima i Krasić nekog poraslog sina? Ili Batak?
Io odio Belgrado
VošaNS

Post by VošaNS »

Kako je krenulo na kraju nije loše,videćemo još
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Firma kej

Post by Firma kej »

Traore najverovatnije napušta Vošu :?
srkins

Post by srkins »

Kako krenulo ovi ce do kraja i kafe kuvaricu prodati :dance2: Elem kažu ostavljamo kostur tima a ode im pola tima za sada od bitnijih igrača iz prošle godine otišli Simić i Topić na izlaznim vratima Zukić i Traore na NN se ne računa izgleda to je 5 bitnih igrača iz prošle sezone plus Kabić koji nije imao neku minutažu . Nije to čuvanje kostura tima to je žestoka rekonstrukcija gde ja i dalje ne vidim potencijal za više od 5 mesta još ako i Čumića prodaju :roll: Iskreno se nadam da nam čuvaju neke poslastice za kasnije ili će biti ovo još jedna sezona mučenja
Danilo

Post by Danilo »

Ajde da vam pomognem.....Radulovic je odlican igrac i izmedju zvezde i vose je reseno.Apsolutno podrzavam.
E sad problem je sto zvezda trazi jednog naseg igraca koji nece da ode ili igra al ne za zvezdu vec za njenog mezimceta.
Promasili ste sa svim navedenim.Radi se o igracu kojeg stalno saljemo na pozajmice.
Problem je i otarasiti se ovih dobro placenih promasaja...jer nigde nece dobiti to sto imaju u vosi ako nije komb.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako je taj koji mislim onda ima smisla, jer je zvezda i ranije dovodila igrače koji joj zabijaju golove.
Post Reply