Transferi
Re: Transferi
Možda sam u pravu bio za trampu Radulović-Ivnaović?
“Želeli smo da se mladi Mihailo Ivanović s pozajmice u Sampdoriji vrati u naš klub, ali za njega nam stižu takve ponude da ne verujem da ćemo moći da ih odbijemo. Pret potpisivanjem ugovra s Italijanima (Bolonja se najčešće pominjala, prim.aut) je i Uroš Kabić i uvazduhu može da se oseti da je i taj posao gotov, a stižu nam ponude i za Dejana Zukića”.
Od Kabića sam se ja lično oprostio još od proleća, tako da bise više začudio da je ostao. Ako izvuku nešto za Zukića to je veliki plus.
Tata i sin Tanjga su se baš lepo ugnezdili kod nas. Tata potpredsednik, a sin koji ništa nije igraš u omladincima Majnca dobija profesionalni ugovor.
Rade veze i šeme kod nas sve u 16. Slabo je tu stalo ikome do kluba.
Još ako je tačno da se bezobraznom i razmaženom Lanetovom sinu obećava neka ogromna minutaža samo zato što je Lanetov sin to je baš dno dna.
Smuče ti sve i pre nego što je sezona počela.
“Želeli smo da se mladi Mihailo Ivanović s pozajmice u Sampdoriji vrati u naš klub, ali za njega nam stižu takve ponude da ne verujem da ćemo moći da ih odbijemo. Pret potpisivanjem ugovra s Italijanima (Bolonja se najčešće pominjala, prim.aut) je i Uroš Kabić i uvazduhu može da se oseti da je i taj posao gotov, a stižu nam ponude i za Dejana Zukića”.
Od Kabića sam se ja lično oprostio još od proleća, tako da bise više začudio da je ostao. Ako izvuku nešto za Zukića to je veliki plus.
Tata i sin Tanjga su se baš lepo ugnezdili kod nas. Tata potpredsednik, a sin koji ništa nije igraš u omladincima Majnca dobija profesionalni ugovor.
Rade veze i šeme kod nas sve u 16. Slabo je tu stalo ikome do kluba.
Još ako je tačno da se bezobraznom i razmaženom Lanetovom sinu obećava neka ogromna minutaža samo zato što je Lanetov sin to je baš dno dna.
Smuče ti sve i pre nego što je sezona počela.
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 29-06-2023
svi trenutni detalji su u intervjuu.. zbilja kaze da i dalje nije potvrdjeno da je tanjga potpredsednik, treba sam da se odluci definitivno
svi trenutni detalji su u intervjuu.. zbilja kaze da i dalje nije potvrdjeno da je tanjga potpredsednik, treba sam da se odluci definitivno
- Deep Purple
Za Topa i 20% od sledeće prodaje. Realno bolje nije moglo da se izvuče.
- slanobarac
Sad kad je Siniša dobio profi ugovor mislim da su sve prepreke za Miroslava otklonjene. Ja tako tumačim taj pasus.hvylarn wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 12:21 pm https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 29-06-2023
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Odlicno smo prosli. Neka odrade slicno i sa Zukicem pa da se ulozi u nesto kvalitetno.
Ako prodaju i Zuku, nek ugovore onog lika iz Škupija i vide za Radoju... A onda sam se probudio...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Neko reče pre nekih mesec dana da će ovo biti dosadniji prelazni rok, kad ono rolerkoster neviđenih razmera.
Ko zna šta nas tek očekuje...

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
Sve što se dovede, a da vredi, pre odlaska na pripreme je profi odrađeno. Oni što dođu posle priprema su operativni tek u B. Topoli.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ценим да у будућности нико неће одрешити кесу за њега него ће чекати крај уговора да га доведу, тиме тих 20% не значи ништа. Надам се да грешим.Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 12:31 pm Za Topa i 20% od sledeće prodaje. Realno bolje nije moglo da se izvuče.
- Red Marquis
- Moderator
Kako je krenulo na kraju nije loše,videćemo još
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Traore najverovatnije napušta Vošu 

Kako krenulo ovi ce do kraja i kafe kuvaricu prodati
Elem kažu ostavljamo kostur tima a ode im pola tima za sada od bitnijih igrača iz prošle godine otišli Simić i Topić na izlaznim vratima Zukić i Traore na NN se ne računa izgleda to je 5 bitnih igrača iz prošle sezone plus Kabić koji nije imao neku minutažu . Nije to čuvanje kostura tima to je žestoka rekonstrukcija gde ja i dalje ne vidim potencijal za više od 5 mesta još ako i Čumića prodaju
Iskreno se nadam da nam čuvaju neke poslastice za kasnije ili će biti ovo još jedna sezona mučenja

Ajde da vam pomognem.....Radulovic je odlican igrac i izmedju zvezde i vose je reseno.Apsolutno podrzavam.
E sad problem je sto zvezda trazi jednog naseg igraca koji nece da ode ili igra al ne za zvezdu vec za njenog mezimceta.
Promasili ste sa svim navedenim.Radi se o igracu kojeg stalno saljemo na pozajmice.
Problem je i otarasiti se ovih dobro placenih promasaja...jer nigde nece dobiti to sto imaju u vosi ako nije komb.
E sad problem je sto zvezda trazi jednog naseg igraca koji nece da ode ili igra al ne za zvezdu vec za njenog mezimceta.
Promasili ste sa svim navedenim.Radi se o igracu kojeg stalno saljemo na pozajmice.
Problem je i otarasiti se ovih dobro placenih promasaja...jer nigde nece dobiti to sto imaju u vosi ako nije komb.
Ako je taj koji mislim onda ima smisla, jer je zvezda i ranije dovodila igrače koji joj zabijaju golove.