Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Da ne mogu da se odvoje pare za 10ku i da ne moze da se iskopa neki Meri za sitnu lovu neverujem.
Šema ima prioritet nad kvalitetom i to je to.Što bi se reklo voli se Voša do poslednjeg dinara.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson

Post by Karlsson »

Ovde tako neko laže i takve mutne stvari se dešavaju. Skoro Ivanović izjavi kako mu je želja da ostane u Sampdoriji, kako se tamo lepo uklopio, pa onda Sampdorija izda saopštenje kako Ivanović neće ostati zbog finansijskih problema u klubu, a sada Vojvodina odbija 1,3 miliona i 15% dok Ivanović potpisuje trogodišnji ugovor sa nama?
I kako sada odbijamo 1,3 miliona kada je prošle godine izašla vest da ako zadovolji ostaje tamo za 800 000 uz 200 000 koje su dali za pozajmicu?
Duplof

Post by Duplof »

Da nije tužno bilo bi smešno. Neko očigledno misli da smo mi navijači budale i lakoverni kao neki drugi.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Evo ko ne oseća mokraću, to je pišanje po našem zdravom razumu.
Krle

Post by Krle »

Znači, to je to od napadača: Vukić, Ivanović i Vukčević. Ako bih sagledao dobronamerno ovaj potez, možda se računa da će ove sezone Ivanović steći iskustvo na našim oranicama, mi izboriti Evropu sledeće godine, on se tamo pokazati i onda ga na zimu ili leto prodati za veće novce.
Inače, šta je sa NN?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Jun 30, 2023 8:27 pm Ovde tako neko laže i takve mutne stvari se dešavaju. Skoro Ivanović izjavi kako mu je želja da ostane u Sampdoriji, kako se tamo lepo uklopio, pa onda Sampdorija izda saopštenje kako Ivanović neće ostati zbog finansijskih problema u klubu, a sada Vojvodina odbija 1,3 miliona i 15% dok Ivanović potpisuje trogodišnji ugovor sa nama?
I kako sada odbijamo 1,3 miliona kada je prošle godine izašla vest da ako zadovolji ostaje tamo za 800 000 uz 200 000 koje su dali za pozajmicu?
Ne valja kad prodaju, ne valja kad ne prodaju. Ne razumem stvarno šta je ovde čudno. Prošle sezone je bio potrebniji novac nego ove i onda si sa Samodorijim sklopio jednu cenu. Oni nisu imali para da ga otkupe. (Razigrali ti igrača i još si 200k zaradio) i sad si napravio prodaju Topića, vrv ide Kabić i još neko i naravno da sad možeš da kalkulišeš i pregovaraš. Zato i ne čudi da možeš da izboksuješ veću ponudu za njega pogotovo ako se uzme u obzor da je bio godinu dana u Italiji i da se aklimatizovao. Odličan je potez što ga nisu prodali makar da se vidi da ne ide svaki igrač za bagatelnu cenu i prvu ponudu.

Prošle sezone je za Sampdoriju bilo 200k odmah plus 800k otkupna klauzula ako zadovolji. Oni je nisu aktivirali jer su u haosu sa finansijama. Naravno da ti možeš sada da potražuješ veće novce. Iz nekih razloga kao iznad navedenih.
Marko93

Post by Marko93 »

Bar u novoj sezoni za sada imamo najvise beskorisnih stopera i napadaca na klupi,konkurencija ce biti zestoka
Turija

Post by Turija »

@Deep, malo je verovatna prica, ali nema veze, dobro je da je ostao u Vosi.
E sad, koliko je Ivanovic zadovoljan, posle onog intervjua sto smo procitali u Dnevniku, videcemo na terenu i to ko ce biti prvi centarfor?
Ne verujem da su platili Vukica da bi bio rezerva Ivanovicu? Verovatno ce njih dvojica deliti minute?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Jun 30, 2023 9:38 pm Prošle sezone je za Sampdoriju bilo 200k odmah plus 800k otkupna klauzula ako zadovolji. Oni je nisu aktivirali jer su u haosu sa finansijama. Naravno da ti možeš sada da potražuješ veće novce. Iz nekih razloga kao iznad navedenih.
Kako su u haosu ako su ponudili 1.3m? :mrgreen: Au,au,au.... Turija secas se sta sam pitao za Ivanovica posle onog clanka u Dnevniku? :mrgreen: Znaci mi toj Sampdoriji zavrcemo usi svaki put :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edit: sad se licno osecam krivim sto smo izigrali italijane, jer sam postavljao snimke Ivanovicevih nastupa ovde, jer da to nisam radio, ko zna da li bi ga nasa skaut sluzba ispratila :mrgreen: :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Prvo je pisalo u naslovu Đenova pa su prepravili… A ja kopirao misleći da smo odbili od Đenove 1.3m i otkucao tekst. Izvinjavam se. Zato sam napisao da sad možeš da potražuješ više ali misleći na Đenovu a ne Sampdoriju :mrgreen:

Ovo sa Sampdorijom nema logike uopšte…

I Sampdorija je iz Đenove pa je neko sa Mozzarta pogrešio u kucanju…
fare

Post by fare »

Izgleda je NN završio svoju 2 misiju u Voši on se brčka na Maldivima puca mu ona stvar a ne da je povređen,milo mi je što je Ivanović potpisao ugovor . Šta se dešava sa onim Špancem iz Visle ako se ne varam ? Najveći debilizam potpisati ugovor na 2 godine zbog čega ? Dođe novi igrač treba mu 6 meseci da se uklopi u ekipu ,taman se uklopi odigra 1 sezonu odlično i već može 6 meseci pre isteka ugovora da pregovara sa drugim klubom ili da ode za dž primer Veljka Simića znači po meni čist debilizam ispod 3 godine ništa . Ja mislim da više nećemo gledati u dresu Voše ili eventualno do ispadanja iz Evrope NN,Vitas,Traore,Kabić,Zukić i već su otišli Milošević i Topić a ja sam ubeđen da je i Đorđević tako da dosta izmenjena ekipa će biti ali fali tu još pojačanja . I ove sezone bih isforsirao Bukinca da vidimo šta se zvezdana toliko napalila na njega :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

fare wrote: Fri Jun 30, 2023 10:49 pm I ove sezone bih isforsirao Bukinca da vidimo šta se zvezdana toliko napalila na njega :D
Zvezdana... poznata bas po tome sto ne ume da omasi u proceni igraca :mrgreen:
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Baš tako.
Ovamo sve vreme kenjamo o blizancima, a s druge strane se smatraju nekakvim reperom kvaliteta. I još to cigani, koji decenijama na kile kupuju na dođem ti, i onda ako neko uspe od njih super.
Io odio Belgrado
Danilo

Post by Danilo »

Ja jos nisam video potvrdu transfera Radulovica....tim pre sto moramo da ispunimo jedan uslov, pricali smo da M.V. nece da ide u filijalu.Da se razumemo Radulovic je bolji i kompletniji igrac od Kabica u ovom momentu.Bice zanimljiv vikend
Post Reply