Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Istocno stajanje

Re: Transferi

Post by Istocno stajanje »

Sve i da dodje i taj Radulovic, mi smo i dalje losiji od konkurenata, a o Apoelu da i ne govorim. Prosle godine su kukali kako smo kasno sklopili tim, a vidim da i ove sezone nisu na vreme doveli (PRAVA) pojacanja.
Podseca me na onu Batinu recenicu: Vracamo Vukelju, jer napadamo titulu.
Uprava napolje!
Turija

Post by Turija »

https://www.fkvojvodina.rs/vesti/
Kako vam deluju izjave novih prvotimaca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo

Post by Danilo »

Ima li negde spisak putnika.
Radulovic je model igraca kakve zelim da vidim u klubu.....tj.kakve treba da dovodimo. Igrace do 24 godine , koji imaji potencijal....ako dovodimo igrace preko ovih godine to mora biti strasno pojacanje
Dakle dopuna selekcije do 24 godine, nasa omladinska skola i igraci preko 24 godine da su provereni reprezentativci nebitno domaci strani
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ostaviću ovde link, nevezan sa ovim prelaznim rokom. Pre dve godine smo mi iz ove lige doveli lika koji je sa svojim klubom ubedljivo ispao. Ovo su šampioni te lige.

https://sportske.net/vest/medjunarodni- ... ndu-497583
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Danilo

Post by Danilo »

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/157653 ... -Dordevica

Ovo mi se vec svidja, jos da odu ....mislim da ce kao zvezde brzo naci novi klub 🤣
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Sat Jul 01, 2023 9:15 am Ostaviću ovde link, nevezan sa ovim prelaznim rokom. Pre dve godine smo mi iz ove lige doveli lika koji je sa svojim klubom ubedljivo ispao. Ovo su šampioni te lige.

https://sportske.net/vest/medjunarodni- ... ndu-497583
I?

partizan je tukao Zrinjski preko deset razlike a oni izbacili Modrića. Svuda ima kvaliteta samo treba pažljivo da se bira. To što mi biramo nakaradno je druga tema…
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Sat Jul 01, 2023 10:10 am To što mi biramo nakaradno je druga tema…
Iz nakaradne lige biramo opskurne likove :) To je i bila moja poenta :) Krstović za siromašne, sećaš se Krstovića? Mnogi ne.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Sat Jul 01, 2023 10:20 am
Deep Purple wrote: Sat Jul 01, 2023 10:10 am To što mi biramo nakaradno je druga tema…
Iz nakaradne lige biramo opskurne likove :) To je i bila moja poenta :) Krstović za siromašne, sećaš se Krstovića? Mnogi ne.
Ja ga se sećam i pratim mu karijeru, on je vrhunski igrač pogotovo za naše uslove. Imao je jednu manu a to je što je belac. Mi imamo kompleks te neke niže vrednosti i strance mnogo više uzdižemo i poštujemo. Da je stranac još bi on bio kod cigana. 23 godine. 191 meč, 81 gol i 10 asistencija i pazi sad 12.701 minut u igri. Vrhunske brojke za tako mladog igrača.

A pazi sad Oumaru u kog se mi kunemo kroz celu karijeru makar otkako je stigao u Evropu 25.924 zvanična minuta, 318 mečeva i 90 postignutih golova.

Da me neko pogrešno ne shvati ovde ih ne upoređujem direktno kvalitetom već samo hoću da pokažem koliko je brzo sebe pozicionirao Krstović u seniorskom fudbalu i mnogi napadači mogu da se posrame pored njegove statistike sa svoje 23 godine. Naravno utiče i kvalitet liga u kojoj je neko igrao u to kakva će statistika biti ali Krstović je i standardan reprezentativac i definitivno ima kvalitet. Doguraće bar do liga tipa Holandska, Belgijska, Portugalska i sl.

Kamo sreće da je Vukčević Krstović za siromašne jer da jeste, sada bi se kleli na forumu u njega :)
Last edited by Deep Purple on Sat Jul 01, 2023 11:28 am, edited 1 time in total.
milancl

Post by milancl »

Krstović je Haland za Petra Orlandića, kog se verovatno retko ko seća...

Crveni ih dovedu bar 5 takvih "napadača" iz cg za sezonu dve, svi su kombinacija, pa se poturi i jedan Krstović. Koji nije ništa posebno. Zna se kako crveni daju golove i kako prodaju igrače.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

milancl wrote: Sat Jul 01, 2023 11:26 am Krstović je Haland za Petra Orlandića, kog se verovatno retko ko seća...

Crveni ih dovedu bar 5 takvih "napadača" iz cg za sezonu dve, svi su kombinacija, pa se poturi i jedan Krstović. Koji nije ništa posebno. Zna se kako crveni daju golove i kako prodaju igrače.
Pa ko ga gura u Slovačkoj gde za Dunajsku Stredu (pandan Osijeka i Tsc-a) u svim takmičenjima ima 61 odigranu utakmicu, 35 golova i 8 asistencija ? Nije to Bog zna kakva liga ali odatle može vrlo lako da završi u Češkoj, Poljskoj i to u najboljim ekipama.

Kvalifikacije za Ligu Konferencija šest mečeva i pet postignutih golova.
milancl

Post by milancl »

Deep Purple wrote: Sat Jul 01, 2023 11:31 am
milancl wrote: Sat Jul 01, 2023 11:26 am Krstović je Haland za Petra Orlandića, kog se verovatno retko ko seća...

Pa ko ga gura u Slovačkoj gde za Dunajsku Stredu (pandan Osijeka i Tsc-a) u svim takmičenjima ima 61 odigranu utakmicu, 35 golova i 8 asistencija ? Nije to Bog zna kakva liga ali odatle može vrlo lako da završi u Češkoj, Poljskoj i to u najboljim ekipama.

Kvalifikacije za Ligu Konferencija šest mečeva i pet postignutih golova.
Slažem se s tobom u 90% stvari, verovatno više nego bilo ko na forumu. Ali da je Krstović solidan napadač - za mene nije. Kad iz DAC-a ode u kvalitetniju ligu i bude imao pristojan učinak onda ću priznati da si bio u pravu :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Maki

Post by Maki »

Ja se izvinjavam, sve vreme šizim što dovodimo tolike đetiće, potpuno sam bio smentuo s uma da je Batak igrao za reprezentaciju Crne Gore još od njenog osnivanja.

Što se tiče šut karte za Đorđevića, NN i Vitasa, očigledno je procenjeno da su momci svojim ispadima doneli timu više štete nego koristi. Dvojica od njih su nosili i kapitensku traku. I pored pristojne karijere, ovo će im biti baš veliki pad i teško da će naći pristojni angažman.
Firma kej

Post by Firma kej »

Firma kej wrote: Fri Jun 30, 2023 9:11 am Vitas, NN, Đorđević šut kartu su dobili ili će dobiti.
Traore odlazi i Busnića stavljaju na štopera.
Živi bili pa videli
:whistler: :whistler: :whistler:
Milan

Post by Milan »

Sviđa mi se odluka o sklanjanju ove trojice...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Firma kej wrote: Sat Jul 01, 2023 3:16 pm
Firma kej wrote: Fri Jun 30, 2023 9:11 am Vitas, NN, Đorđević šut kartu su dobili ili će dobiti.
Traore odlazi i Busnića stavljaju na štopera.
Živi bili pa videli
:whistler: :whistler: :whistler:
Pored toliko stopera?
Dobro, Vitas je precrtan, Bogdanovic nije poveden na pripreme ( ako je on stoper, jer to niko ne zna sta je on po vokaciji?).

Ne znam, meni je Busnic premekan za stopera. Ima visinu, ali nema cvrstinu i cesto pravi neoprezne faulove.

PS
Sta igra taj mladi Drobnjak, sto je poveden na pripreme?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply