Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Neverovatno je kako gori na forumu kad ne igramo fudbal 

Milan Vidakov zvanično raskinuo ugovor sa FKV.
Da li je to dobro ili lose za Vosu - ili da sacekamo da vidimo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ono sto sam ja gledao Vidakov nije kalibar za Vosu kakvu bih ja zeleo, ali... vecina ni ovih na Pohorju nije

- churguzijanac
Vidakov da valja nešto,ne bi otišao u Radnički iz Kragujevca, bez želje da nekog omalovažavam.
I Ivanović da valja ne bi bio vraćen u Vošu posle godinu dana igranja u Italiji.
I Ivanović da valja ne bi bio vraćen u Vošu posle godinu dana igranja u Italiji.
-
Slažem se, činjenica je da je Vidakov uveo GAT u superligu i to sa mnogo datih golova, a Vukić u Zlatiboru dok je igrao pls nije dao ni blizu golova koliko je Vidakov. Vukčevićevo jedino pozitivno izdanje je poslednja utakmica protiv Partizana na Karadjordju, kad je sa Milosevicem bio tandem, ali sve (Ibrahim) tanko za renome naše Voše...
Ovo verovatno znači da Kabić odlazi.
Ne samo to, nego i Zukića izgleda stavljaju na zadnjeg veznog...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... gre/455681
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Толико штопера доведеш и онда ставиш задњег везног на ту позицију. То је неко закувао са Гудељом у репрезентацији и сад се копира а резултате не доноси.Rabba wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:13 amNe samo to, nego i Zukića izgleda stavljaju na zadnjeg veznog...
Pa nije baš da nema smisla, u kreiranju napada imaš igrača koji je siguran sa loptom u nogama. To pogotovo ima smisla sa tri štopera. A trend je počeo sa Maskeranom u Barsi.CRD FCV wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:22 amТолико штопера доведеш и онда ставиш задњег везног на ту позицију. То је неко закувао са Гудељом у репрезентацији и сад се копира а резултате не доноси.Rabba wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:13 amNe samo to, nego i Zukića izgleda stavljaju na zadnjeg veznog...
Ali treba se prvo odbraniti.MiSmoFKV! wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:45 amPa nije baš da nema smisla, u kreiranju napada imaš igrača koji je siguran sa loptom u nogama. To pogotovo ima smisla sa tri štopera. A trend je počeo sa Maskeranom u Barsi.CRD FCV wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:22 amТолико штопера доведеш и онда ставиш задњег везног на ту позицију. То је неко закувао са Гудељом у репрезентацији и сад се копира а резултате не доноси.Rabba wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:13 am
Ne samo to, nego i Zukića izgleda stavljaju na zadnjeg veznog...
Drugo, ni Topic, ni Busnic nisu Maskerano.
Da li, zaista, Traore odlazi iz Vose?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Za sada je zatišje pa nemam idalje sigurnu informaciju, ali se priča da Čumić dobija finu ponudu za prekoTurija wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 11:48 amAli treba se prvo odbraniti.
Drugo, ni Topic, ni Busnic nisu Maskerano.
Da li, zaista, Traore odlazi iz Vose?
Gostovao Zbiljić jutros u "Sportal jutro"
Naša želja je da prodamo Kabića,ali da ostane još godinu dana ovde.
Ozbiljne ponude za Carevića,Čumića i Zukića
Naša želja je da prodamo Kabića,ali da ostane još godinu dana ovde.
Ozbiljne ponude za Carevića,Čumića i Zukića
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!