Pripreme
Re: Pripreme
Prvo ime do poluvremena bez premca Bjeković, uz njega jedini ofanzivno prisutan Kabić. Bukinac vrlo pristojan. Sa druge strane, Miletić uz Milosavljevića najgori. Izgleda da Milosavljević deluje defanzivnije od Miletića i za sada su u paketu najgori. Vukčević nažalost dade gol, osim toga, nevidljiv. poput Ivanovića. Ljubisavljević se ponovo kliže, Jeličić bez učinka, Toroman svojom neodlučnošću kumovao penalu. Baraj mekan.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kakva crna Bolonja, ako Kabića hoće bilo ko, uključujući oba blizanca, sutra ga treba prodati za koju god cifru. Samo možemo dobiti.
Napunice nas na Kipru kao lignju.
Mi smo kriminalni.
Mi smo kriminalni.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vic igrač...ume mali sa loptom,meni je i Kovačev bio dobar u drugom poluvremenu.Ostalo ne bih komentarisao nije baš da je bilo šta za komentarisanje.0 od fudbala.
- Mare_Liman
Људи морате реални бити ово је друга постава, утакмица да се види ко колик може и на кога може да се рачуна, одатле само позитивно извлачиш, Ланетов мали сјајан, сваки пут се извукао, прошао, одиграо, направио разлику, за 17 година и прве утакмице у сениорском фудбалу свака му част, Ковачев већ друге припреме за редом оставља добар па да кажем и одличан утисак, доста играча што је почело утакмицу питање да л заслужују статус играча Војводине, Ивановић солидан, са великом жељом, ал мршаво то изгледа, Букинац максимално коректан, видећемо у следећој припремној утакмици шта ће Радуловић показати, само да га Батак стави са Лазаревићем у тандему, главобоља га је гледати са криминалним Бјековићем... Милосављевић тек у другом полувремену почео да игра и показао шта уме, прво бледо... Траоре оних првих пар минута од кад је ушао док је играо на задњем везном ми је оставио одличан утисак, ил довести неког квалитетног штопера и њега на задњег везног или њега у тандем са Црномарковићем и довести неког квалитетног задњег везног... Немогуће да један Љубисавељевић игра пре репрезентативца...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Vidim da nisam nista propustio ne gledajuci ovaj prijateljski spektakl,ako samo moze neko da mi kaze protivnik nas je bio iz tacno koje lige?
Drugo poluvreme najbolji Traore, mnogo je odbrana izgledala sigurnije sa njim kao osiguračem ispred, i možda čak Ljubisavljević. Bjeković se nekako utopio u ostatak ekipe u drugom poluvremenu. Bukinac vrlo solidan, i u napadu i u odbrani. Od Tanjge ništa videli nismo, Milosavljević vrlo slab celu utakmicu, mada nešto bolji kada je pomeren malo napred. Kovačev pokušao koliko je mogao, bez učinka, Radulović tek došao, Lane junior 3 lepa poteza, mimo toga kao da je zalutao među lavove. Ivanović nevidjiv 90 minuta. Puškić bez posla celo poluvreme.
Sve u svemu, dosta slaba predstava. Nejasne zamisli, dosta loše sprovedene.
@Marko93 vicešampioni i pobednici baraža druge lige Slovenije
Sve u svemu, dosta slaba predstava. Nejasne zamisli, dosta loše sprovedene.
@Marko93 vicešampioni i pobednici baraža druge lige Slovenije
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Druga slovenska liga ,pa ovi iz apoela ce izvesti drugi tim da se ne povrede
Ocelul ima 4

Sada sam odgledao utakmicu na YT Vosatv.
Sta reci, a da nije receno?
Koliko znaci brz igrac na terenu, demonstrirao je mladi Jovanovic. Bukinac sasvim korektan na levom beku.
Naivno je Toroman napravio prekrsaj za penal.
Traore treba da se privikne na novu ulogu u timu i cini mi se da je najbolje moguce nase resenje na zadnjem veznom sa trenutno raspolozivim nasim igracima.
Jos jedna rekreativna utakmica, sa previse kontakata sa loptom i dodavanja unazad i u sirinu, bez jasne ideje u napadu i sredini terena.. Jedino je Jovanovic osvajao teren i isao u dubinu. Ostali ili dugi pas, solo prodor i izgubljena lopta ili unazad ili u sirinu bez tempa.
Sta reci, a da nije receno?
Koliko znaci brz igrac na terenu, demonstrirao je mladi Jovanovic. Bukinac sasvim korektan na levom beku.
Naivno je Toroman napravio prekrsaj za penal.
Traore treba da se privikne na novu ulogu u timu i cini mi se da je najbolje moguce nase resenje na zadnjem veznom sa trenutno raspolozivim nasim igracima.
Jos jedna rekreativna utakmica, sa previse kontakata sa loptom i dodavanja unazad i u sirinu, bez jasne ideje u napadu i sredini terena.. Jedino je Jovanovic osvajao teren i isao u dubinu. Ostali ili dugi pas, solo prodor i izgubljena lopta ili unazad ili u sirinu bez tempa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
@Voja
Ушао је у 62. минуту
Ушао је у 62. минуту
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."