Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Ima li Firme na forumu, da čujemo šta se predlaže da činimo mi navijači?
draganas

Post by draganas »

Karlsson wrote: Wed Jul 19, 2023 9:16 pm
draganas wrote: Wed Jul 19, 2023 8:42 pm
U tom odbojkaškom domu sede SNS frikovi ( pogledati članove UO ).

Vojvodina nije više šampion. Nema Kupa. Trofeja. Konkurrncija je ogromna inače u odbojci - jedan kub.
Baš kako je Zbiljić otišao.
Tu je Zbilja, još kako.

Obratiti pažnju na prvu rečenicu.

Apsolutno se pita za sve u odbojkaškom klubu, razlika je samo što ovde u fudbalskom klubu ima vošine dece za rasprodaju.
Cane

Post by Cane »

Rabba wrote: Wed Jul 19, 2023 4:41 pm Mašiš poentu i dalje, Cane.
Možda je mašim, kako kažeš i dalje. Imam informacija onoliko koliko uspem do njih doći i naravno da ne plediram na to da sam uvek u pravu. Ovde kao i drugi iznosim svoje mišljenje, a ponekad se desi da se naknadno ispravim zbog nekog pogrešnog zaključka, što je verujem slučaj i sa drugima.
Razumem svu ozlojeđenost jer i meni izaziva osećaj gađenja kad neko posle našeg dresa navuče na sebe to smeće s crvenom petokrakom, ali bez obzira na sve to u konkretnom ovom slučaju ne vidim neku štetu po naš klub. Pokazaće vreme da li sam u pravu.
Neki drugi, širi kontekst, koji se posredno dotiče društvenih i drugih odnosa je posebna priča i o tome nisam govorio jer nekako mislim da ovaj forum nije pravo mesto za to. Ja lično imam politički stav koji nije "na liniji", ali s druge strane ne volim da se bilo kakve dnevno političke priče (međustranačke, ili u konkretnom slučaju unutarstranačke) prelamaju preko FKV, odnosno barem ja tu ne želim davati doprinos.
Bez obzira kako je drugi doživljavaju za mene je FKV nadstranačka i nadpolitička i hvala Bogu preživela je i nadživela razne političke priče i prilike, pa će tako sasvim sigurno i ove trenutne, o kojima uzgred ne mislim baš ništa dobro.
To je za mene suština i poenta svega, a sad da li time mašim ili pogađam videćemo.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Наравно да нико није срећан што је Кабић продати циганији, свачији став не умањује то ко је навијач и колики је навијач, највећи проблем је ту он, тек после управа, причаш пре 2 године како си Вошино дете од главе до пете, како је Војводина за тебе светиња, како за тебе не постоје близанци и остало, океј видела се љубав према клубу испред севера после утакмице то све стоји, али да један играч, наше дете којем је све пружено, који је гуран у небеса не пружи ни једну конкретну партију за 2 сезоне што је ту, неко је написао баш скоро кад је он одиграо свих 90 минута да кажеш да је био на нивоу? И све то са стране, да ти после толико година проведених у клубу, да твоја мајка излази у јавност и говори како неће прећи ни у партизан ни у звезди и да дођемо до тога да се ником не јавља на Вујадину, да припреме буквално речено одради преко курца што се његовим ставом на свакој утакмици видело колико га боли она ствар за клуб и да ти покажеш жељу да идеш у Звезду? Па да си ти бар неки навијач ти не би разматрао понуду о близанцима кад имаш понуде из Италије како се прича, ем је боље за тебе, бољи уговор, бољи услови, ићи ћеш можда на позајмицу свакако ће клуб бити коректан и ти се одлучујеш за цигане поред свих твојих речи, поред речи твоје мајке, поред свега што му је пружено... Уопште није проблем што су људи срећни са његовом продајом и нико не заслужује бан са форума због тога, главни проблем је што деца прелазе преко свега што им је пружено овде и преко свих речи и ОНИ исказују жељу да иду и то директно у близанце, ако је он изразио жељу, далеко му лепа кућа и нек га је Збиљић пустио тамо у грокло из ког се Радуловић једва извукао и нек пропадне ко пола већих талената од њега, наравно не подржавам одлуку Збиљића ако нису добре паре у питању и неки проценат од продаја, али свкакао смо добили Радуловића који ће сигурно стасати у бољег играча од Кабића поготово његовим преласком у циганију, живи били па видели ко ће завршити и ко ће колико коме донети... Наравно ми испљуавсмо дечка, није званично још ништа, дај Боже да нас покрије све ушима и потпише за Болоњу, мада тешко да ће бити ишта од тога, није био у протоколу за данашњу утакмицу није виђен на загревању ни са резервама ни са првим тимом...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mare_Liman wrote: Wed Jul 19, 2023 9:51 pm ...наравно не подржавам одлуку Збиљића ако нису добре паре у питању и неки проценат од продаја...
800.000 + 20%, prenosi mocartsport smeće Nedeljković, koji ima prilično tačne insajderske informacije iz cigana.

EDIT: Karlsson dade brži izvor od mene
Last edited by Rabba on Wed Jul 19, 2023 10:01 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
draganas

Post by draganas »

Ko je kriv što naša deca imaju želju da idu iz Vojvodine?

Šta se tu dešava, Milošević, Ivanović, evo sad i Kabić?

Svuda im je bolje nego u Vojvodini, toliko o “bajkama” o vrhunskoj atmosferi, uslovima i ostalim patetičnim pričama našeg naprednog predsednika. Deca ti beže iz kluba čoveče :cry:

Kabic ima 19g šta očekujete realno od njega, 20 golova u sezoni?

Milošević, Kabić su bili budućnost….ali ćelavi ih udomio. :evil:
Karlsson

Post by Karlsson »

draganas wrote: Wed Jul 19, 2023 9:59 pm
Malo više od dva, pokoju asistenciju i dobijen duel.
Turija

Post by Turija »

Mene vise zabrinjava sta ce biti na zimu ili sledece leto sa npr. Bukincem i drugim nasim mladim igracima. Nece ceze odustati od svog nauma, niti ovi u upravi to mogu spreciti, a niti zele. Njima je sada bilo bitno da to sa Bukincom odloze i kupe vreme.

U medjuvremenu, Vosa ce dovoditi istrosene 30ogodisnjake sa kojima nece znati kako da ih se oslobodi za koju godinu. Ili ce oni prestati da igraju fudbal ili otici za 0 dinara, a njihov doprinos igri, kvalitetu i rezultatima Vose ce biti, isto tako, 0 dinara.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

draganas wrote: Wed Jul 19, 2023 9:59 pm Ko je kriv što naša deca imaju želju da idu iz Vojvodine?

Šta se tu dešava, Milošević, Ivanović, evo sad i Kabić?

Svuda im je bolje nego u Vojvodini, toliko o “bajkama” o vrhunskoj atmosferi, uslovima i ostalim patetičnim pričama našeg naprednog predsednika. Deca ti beže iz kluba čoveče :cry:

Milošević, Kabić su bili budućnost….ali ćelavi ih udomio. :evil:
Ko je kriv? Krivi smo mi. Lepo je to Đole otpevao.
90% smrdljive države navija za njih. A mi se čudimo kada igrači požele ili po prvom pozivu otrče tamo. Jednostavno je to može da se uspori raznim odbijanjima saradnje sa njima, uvođenjem tih pravila da im se ne prodaju igrači ali to ne može da se zaustavi, uspori da, zaustavi ne.

Imaju armije kakvih god da su navijača, finansijski vrhunske uslove koje im država obezbeđuje.

Kao putujući cirkus idu od grada do grada sa nekim trofejima (neka su ih braća iz Banjaluke odvela na jedan kondicioni trening sa vežbanjem šprinteva i ako ne podržavam to da se na ulicama šibaju)

Imaju svaku moguću vrstu logistike i mi se čudimo ovome.
Ja se čudim kada neko ostane i odbije, dragi moji.

Toliko sam naučio za sve ove godine o ovom narodu da mi je sve ovo već prežvakano jebo nam pas…

Tuga je što je nama ovaj mladić bitan sa kakvim god kvalitetima bio a njima će biti samo jedan broj koji je prodifelovao kroz klub. E to je dragi moji razlika.

A krivca za sve ovo treba tražiti u Peci Đorđeviću a tek onda u Kabiću koji je aminovao to.

A ako imamo iole obraza tom Peci ćemo kao i Olimpijakos zabraniti pristup stadionu. Petnaest godina je bio član kluba i više nema pristupa prostorijama i to nešto govori.
Last edited by Deep Purple on Wed Jul 19, 2023 10:14 pm, edited 2 times in total.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Шамар, шок , ни откуда све, неозбиљно, маркетинг остао на истом нивоу, идемо на Кипар за недељу дана ни споменули га нису, а они пре 3 недеље организовали превоз са своје навијаче који хоће да дођу у Нови Сад, да видимо шта ће бити кад почне сезона, ко ће се довести и на шта ће екипа личити, па ћемо коментарисати...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Wed Jul 19, 2023 9:56 pm 800 000 i 20%

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... pis/456844
Muka mi je i od ovih plaćenih tekstova. Pa jel gleda neko utakmice? Ej navode ga kao nosioca igre? Pa ko je tu lud.

I da razjasnim samo ovde poslednji put, nikakav sam insajder imam samo informacije koje drugar podeli sa mnom kada je dobre volje, ne smaram ga niti pitam već sam podeli. Nekada su sigurne, nekada samo priča ali uvek se temelji na nečemu. Pa i kada podelim nešto pogrešno izvinjavam se. A on mi je rekao da će tek da se priča kako su nas nasamarili i Đorđević i Kabić. Mali je pao pod uticaj menadžera i kraj. Sada neka vodi o njemu računa interpolov begunac. I onaj ludi Duško Vujošević je dobro rekao i ovo će se jednom lani zvati.

Za dva dana su uspeli da nas odrade kao budale iza leđa. Odbranili smo se za Bukinca ali je i on želeo da ostane.
Last edited by Deep Purple on Wed Jul 19, 2023 10:24 pm, edited 1 time in total.
Duplof

Post by Duplof »

Danas ih je spasilo nevreme, ali sutra svi na zapad da čuju mišljenje navijača! Dosta je više! :evil:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanobarac

Post by slanobarac »

@Deep....
E sad Đorđević kriv. Mani me te priče. Jebalo ih 800000 €, dečko ima ugovor i neka ostane do kraja. Naravno uz uslov da nikada ne bude u sastavu. Posle ako im takav treba neka ide za džabe.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

Ma kakvih 800 hiljada i 20 % dečko na Vujadina da trčiš krugove do kraja ugovora pa idi za dž jebala te zvezda i tvoj menadžer.
Post Reply