Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

Uprava svakako jeste kriva sto je uopste dopustila da se pregovara sa ciganima. Ali po meni je to manji problem u ovoj prici.
Od uprave nemam velika ocekivanja i samim tim me i ne mogu previse razocarati. Mogu oni otici, doci ce drugi koji ce isto to raditi... dok se ne rodi neki novi KanKan.
Pa sve i da je uprava odbila, gorcina i razocarenje ne bi bilo nista manje nego sada. Nase dete, cesto u nebesa dizano od strane navijaca, dete koje je samo velike reci izgovaralo na racun naseg kluba je pristalo da ode kod cigana. Tu se za mene prica zavrsava. Uprava prihvatila ili ne, razocarenje je jednako. Kad sam procitao da je zelja igraca da ode, sve mi je dalje postalo svejedno. Neka ide i neka upropasti karijeru. A LS ce gledati sa tribina. Ne da nece igrati, nego je pitanje hoce li biti i medju licenciranim igracima.

A ovo sto neko rece nas najtalentovaniji igrac... diskutabilno. Ako jeste, onda bolje da ugasimo skolu. Za 3 sezone u klubu, imao je 4 dobra poteza.
A 19 godina nije bas toliko malo za danasnje standarde... neki su u tim godinama ostavljali mnooogo veci trag.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Duplof

Lepo protiv Apoela 10k ljudi pa da se čuje glas navijača !

@slanobarac

U ovakvim situacija može ugovor da se okači mačku o rep našli bi oni rupu kada igrač i menadžer žele isto. Ne branim ovde nikoga baš me zabole, samo kada odgađaš Austriju i Italiju i na kraju pređeš u zvezdi ide i tebi na obraz.

Dobili smo eto 800k i SMS preko milion. Dovedi dva stranca razbijača i pokaži da radiš za klub. Daj tog Traore-a, daj stranca napadača kakav dolikuje. Iskoristi taj novac kako treba ako već nisi mogao da zaustaviš prodaju.
Last edited by Deep Purple on Wed Jul 19, 2023 10:33 pm, edited 2 times in total.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@N13
СВе се слажем. Није да је пристало да иде код цигана, него је изразило ЖЕЉУ да иде код цигана, ту се прича завршава, управа мање више нема ту шта, да си ти неки играч, фирмаш, сланинар, дете клуба не би ни РАЗМАТРАО, а не изразио ЖЕЉУ и + одрадио припреме преко курца, толико
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Firma kej

Post by Firma kej »

Treba li da bacimo rimu(k*****u) kao Radikali nekada u skupštini :D
fare

Post by fare »

Sada gledam ima ugovor do 30 juna 2025 ima da se natrči krugova i krugova :evil:.
Ako ga stvarno puste Zbiljić i ostala ološ potpisuju svoju momentalnu ostavku.
Milošević, Kabić, Jelenković pa onda onaj mali u Rusiju ne mogu se setiti prezime pokušali su Ivanovića pitanje je vremena kada će Bukinca sve momci do 18 godina i gde je tu oslanjanje na našu mladost u budućnosti..? :shock:
fare

Post by fare »

Mare_Liman wrote: Wed Jul 19, 2023 10:31 pm @N13
СВе се слажем. Није да је пристало да иде код цигана, него је изразило ЖЕЉУ да иде код цигана, ту се прича завршава, управа мање више нема ту шта, да си ти неки играч, фирмаш, сланинар, дете клуба не би ни РАЗМАТРАО, а не изразио ЖЕЉУ и + одрадио припреме преко курца, толико
Koliko možemo mi biti sigurni da su to njegove reči da oće u Zvezdu?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@fare

Океј је и све то, из Милошевића су извукли максимум, он је одбијао да продужи уговор и могао је врло лако сад на лето отићи за џабе, океј је да ти продајеш децу за добру лову (не циганији и гробарима) али да од тих пара доведеш играче који ће правити разлику и који ће допринети нечему ! А то још нисмо видели од свих тих пара што смо се "надобијали"...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Cane

Post by Cane »

Uzgred, ako se već priča o "krivici" nečijoj.
Svako ko i malo zna prilike na NS fudbalskoj sceni, zna da, kao što smo onomad imali mamu koja je odlučivala i na kraju odlučila šta je najbolje za njeno dete, tako se zna da se u ovom slučaju za sve pitao tatica. Ovaj deran nije baš preterano sposoban da odlučuje samostalno o bilo čemu, pa ga za to ne treba posebno osuđivati.
A što se tiče tekstova i budalaština u njima, ja mu od srca želim da tamo gde ide bude upravo onakav "nosilac igre" :lol: kakav je bio u Voši, ja ću time biti više nego zadovoljan :mrgreen:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@fare

Океј и да кажеш да није изразио жељу, да нису његове речи , ако си ти бар упола оно све што си причао по медијима и ван терена, ако бар мало љубави према клубу имаш ти ћеш прекинути тај трансфер, рећи не желим да идем, иностранство искључиво и крај, па Чумић испада већи Сланинар од пола деце која су прошла кроз целу нашу школу...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Wed Jul 19, 2023 10:30 pm Lepo protiv Apoela 10k ljudi pa da se čuje glas navijača !
APOEL je jako daleko.
Deep Purple wrote: Wed Jul 19, 2023 10:30 pm Iskoristi taj novac kako treba ako već nisi mogao da zaustaviš prodaju.
Plaćen Vukić 100k, bato...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Nekada smo bili klub sad smo sise. Tacka na svaku pricu vise o fudbalu u Novom Sadu i prici o nekom cilju ili bilo cemu. Dosta vise. Gasite sve, dosta je majku vam da vam jebem majku svima u klubu
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Wed Jul 19, 2023 10:41 pm
Deep Purple wrote: Wed Jul 19, 2023 10:30 pm Lepo protiv Apoela 10k ljudi pa da se čuje glas navijača !
APOEL je jako daleko.
Deep Purple wrote: Wed Jul 19, 2023 10:30 pm Iskoristi taj novac kako treba ako već nisi mogao da zaustaviš prodaju.

Plaćen Vukić 100k, bato...
Pa mobilizacija @Rabba brate, sad treba ljudi da se dignu, trgnu da ustanu i kažu šta misle. Da se skupi opet respektativan broj. Sutra protiv Borca da se najavi a protiv Apoela da se dejstvuje. Ogorčen sam jako.
fare

Post by fare »

Evo. svi portali pišu izgleda je definitivno e pa moj Kabiću dobrodošao došao u klub pičketina Ivanić, Poletanovic, Katai, Pavkov, Bogdanović, Pankov..... mada neki se i nisu tako ponašali.
Milan

Post by Milan »

srkins wrote: Wed Jul 19, 2023 3:23 pm E tek onda ga nismo smeli pustiti. Kakvo crno potpisivanje ugovora sa igračem koji je pod ugovorom sa drugim timom, to je za suspenziju i igrača i crvenih da mali ćelavi naprednjak ima muda poslao bi ga da čuva ovce do kraja ugovara pa nek i dinara ne vidimo ali pokažeš stav. Ovako danas kabić sutra ko zna ko ovako se ne posluje.

1892 wrote: Wed Jul 19, 2023 9:03 pm Svako ko sebe naziva navijačem FKV i napiše da je ok da prodamo najtalentovanijeg igrača (projekat kluba) zvezdi zaslužuje momentalni ban sa ovog foruma i može odmah po sendvič u centralu. Toliko.
Zbiljića lepo počastiti prvom prilikom. Kakav prevarant i slatkorečivac

Ne bih imao mnogo šta dodati. Smešna mi je priča da klub ovde nije mogao ništa.

Nadam se da će već sutra neko doći pod ložu i preneti raspoloženje Zbiljiću.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

@Deep

Slažem se sa @Rabba. Treba im već sutra dati do znanja da se ne igraju više sa našim živcima jer iz dana u dan klub sve više tone.

Okej, bilo je i dobrih stvari, ali to je zanemarljivo u odnosu na mane. Neka se uozbilje u roku od odmah ili da im pokažemo izlazna vrata!

Ako se ne udostoje za jedno od ta dva, utakmica protiv APOEL-a će im zauvek ostati u sećanju zbog nas navijača.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply