VOJVODINA u Evropi
Re: Apoel - VOJVODINA, četvrtak 19h
Naravno da je važno koga ćemo danas izvući, ali treba se 101% okrenuti Apoelu i samo mislima biti okrenuti ka njima
Hajde, neka svi nasi igraci stisnu zube, pruze maksimim i odigraju za navijace protiv Kiprana i sve iznenade prolazom u sledece kolo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Daj Slovake ili Ukre, da možemo na gostovanje, ovo sve ostalo opet Bogu iza nogu. U Trnavu i Tihi u Poljskoj može i vidim.
U Trnavu i Tihi u Poljskoj može i busom. Ukrajinci imaju domaćinstvo u Poljskoj.
Ali, otom potom.
Ali, otom potom.
- slanobarac
Eto jednom i ja da ubodem.
Ko god da se sastane, biće pravoslavni okršaj: Srbija, Kipar, Ukrajina, Gruzija.

Ko god da se sastane, biće pravoslavni okršaj: Srbija, Kipar, Ukrajina, Gruzija.
Samo vas molim da se ne polemise nista dok ne prodjemo Kiprane, da ne trosimo uzalud reci ako im vreme nije.
Само храбро до нове победе, але...
Bunkerom do Evrope 

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... a/lineups/
Prijavljeni igrači, da li konačan spisak, ne znam
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Нема Бена и Петровић на листи одбрамбених.Rabba wrote: ↑Mon Jul 24, 2023 3:36 pm https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... a/lineups/
Nisam zbog njih slao

Za sada bez Bukinca, Laneta mlađeg, Miletića i Ivanovića. Očekujem da će se u nekom trenutku pojaviti B lista sa mlađim igračima, ali je Tanjga junior na A spisku, što ostavlja malo puno prostora za nejasnoću.
Od igrača koji su i dalje pod ugovorom, očekivano bez Vitasa i Đorđevića.
Lista A može biti proširena (u našem slučaju) sa dva igrača, do srede u ponoć. Spisak gore jeste naš A spisak za ovu rundu. Deadline za prijavu spiska je prošao 21.7.
Lista B može da se pošalje do srede uveče, na njoj su mladi, homegrown igrači.
25 je limit, upisao sam do kada je limit za prijavu potencijalnih novajlija iznad. Uz bitnu informaciju, max 2 igrača mogu biti dodata do APOEL-a
Last edited by Rabba on Mon Jul 24, 2023 4:17 pm, edited 3 times in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ne moguće da je ovo konačan spisak bez tih igrača?
Избројао сам 22 играча код њих и 21 код нас. Ако је лимит 23 има још простора да се неко упише. Можда чекамо та два појачања?
A, Tanjga junior na A spisku. Nema sta - zasluzeno, posto smo uspostavili odlicnu saradnju sa Bolonjom i ,,resili se " Ljubisavljevica. 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mark Renton
Јел имају икакве информације до када трају пријаве за гостовање пошто се група није ништа званично огласила