Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Transferi

Post by VošaNS »

Turija wrote: Sun Jul 30, 2023 12:48 pm
vdn slaninar wrote: Sun Jul 30, 2023 11:29 am Витас у Емиратима.
Laknulo mi je. Jos jedna dobra vest, posle dolaska Dzonatana.

PS
Ovaj spisak nasih igraca koji nece igrati veceras su zelje ili zvanicna objava?
Mozzart objava
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Sun Jul 30, 2023 12:55 pm
Turija wrote: Sun Jul 30, 2023 12:48 pm
vdn slaninar wrote: Sun Jul 30, 2023 11:29 am Витас у Емиратима.
Laknulo mi je. Jos jedna dobra vest, posle dolaska Dzonatana.

PS
Ovaj spisak nasih igraca koji nece igrati veceras su zelje ili zvanicna objava?
Mozzart objava
Hvala! :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

https://youtu.be/a1LVw6Ms9a0

Јебем ли га, после овог видеа ми и не пију толико Збиљићеве речи, мада могуће да није била жеља играча, већ менаџера, буквално за 5 минута снимка ко да су га пушком терали код севера, толико несрећно изгледа, скаче, нешто мало тапше и у фазону је што нисам отишао преко кад сам могао, јебем ли га ко зна шта се крије иза трансфера и свега, али свакако кад год је био испред нашег севера осмех преко целог лица, скакао, знао сваку песму, сад ко на стрељање да су га извели, наравано може се то временмом променити све, да гол данас и оде испред њиховог севера и љуби звездин грб, ал опет није ми то то, ти да си хтео тај трансфер бар мало среће би показао.. Чин си ти несрећан тамо, чим ти не прија и чим се не адаптираш брзо тешко да можеш и напредовати, свакако видећемо шта ће време показати
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
N13

Post by N13 »

Mare_Liman wrote: Sun Jul 30, 2023 6:54 pm https://youtu.be/a1LVw6Ms9a0

Јебем ли га, после овог видеа ми и не пију толико Збиљићеве речи, мада могуће да није била жеља играча, већ менаџера, буквално за 5 минута снимка ко да су га пушком терали код севера, толико несрећно изгледа, скаче, нешто мало тапше и у фазону је што нисам отишао преко кад сам могао, јебем ли га ко зна шта се крије иза трансфера и свега, али свакако кад год је био испред нашег севера осмех преко целог лица, скакао, знао сваку песму, сад ко на стрељање да су га извели, наравано може се то временмом променити све, да гол данас и оде испред њиховог севера и љуби звездин грб, ал опет није ми то то, ти да си хтео тај трансфер бар мало среће би показао.. Чин си ти несрећан тамо, чим ти не прија и чим се не адаптираш брзо тешко да можеш и напредовати, свакако видећемо шта ће време показати
Komentarisalo se o tome vec... a totalno suprotno vidim situaciju. Od 25 igraca, samo su njih 3 u prvom redu koji pevaju i skacu. I on je u tih 3, sa najvise energije od svih.
Da je 'kao da su ga puskom terali', stao bi tamo nazad i cekao da se cirkus zavrsi.

go**o je i kraj
fare

Post by fare »

N13 wrote: Sun Jul 30, 2023 6:58 pm
Mare_Liman wrote: Sun Jul 30, 2023 6:54 pm https://youtu.be/a1LVw6Ms9a0

Komentarisalo se o tome vec... a totalno suprotno vidim situaciju. Od 25 igraca, samo su njih 3 u prvom redu koji pevaju i skacu. I on je u tih 3, sa najvise energije od svih.
Da je 'kao da su ga puskom terali', stao bi tamo nazad i cekao da se cirkus zavrsi.

go**o je i kraj
upravo tako
Karlsson

Post by Karlsson »

Čime Kabić zaslužuje da se i dalje ovde spominje i da se plače za njim?
fare

Post by fare »

Bez 3 prava pojačanja u evropi nema šta da tražimo a dogodine evropu možemo samo sanjati.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pa ja i ako sam čuo za ovo, tek sad vidim, pogledati do kraja :mrgreen:

Turija

Post by Turija »

@ Deep, zato sam i rekao, popiz...ce covek, ne samo na protivnike, vec i nase kakvi smo. Mislice, Boze, gde sam ja dosao, pocev od saigraca, trenera, rukovodstva, sudjenja u ligi itd, itd...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Ovako kako smo
prošli sa Kabićem dogodine ili uskoro ćemo proći i sa malim Lanetom mlad 16 godina vidi se da zna fudbala sasvim dovoljno samo zavisi gde mu više srce vuče na crno ili crveno. Tako da odma treba u ugovore ubaciti nema prelaska u BG šljam direktno iz Voše.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Završili smo ono domaće pojačanje o kom sam pisao, dolazi iz inostranstva. Lepa karijera, povratnik (ozbiljniji od prethodnih i u boljem stanju je @Voja) mislim da ćemo biti svi zadovoljni. Oslobodio se prostor za njega odlaskom nekolicine igrača. Čim bude potpisao, objaviću ime, trebalo bi čak možda to i danas da bude. Postoje indicije da ga je još jedan klub jurio iz naše lige ali je izabrao nas.
Pa ne bih da dođe do preokreta u minut do dvanaest a ja izleteo ovde sa imenom. Mada mislim da nema šanse do toga da dođe i da je završen. I prošli prelazni rok je bio velika želja i spominjao se na početku.

Sa njim i tim vezistom kog jure mislim da će ovo biti dosta kvalitetnija ekipa, koja će ličiti na nešto. Nisam hteo ništa da pišem nakon jučerašnjeg poraza oko dolazaka, hteo sam da prenoći.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Mon Jul 31, 2023 7:33 am Završili smo ono domaće pojačanje o kom sam pisao, dolazi iz inostranstva. Lepa karijera, povratnik (ozbiljniji od prethodnih i u boljem stanju je @Voja) mislim da ćemo biti svi zadovoljni. Oslobodio se prostor za njega odlaskom nekolicine igrača. Čim bude potpisao, objaviću ime, trebalo bi čak možda to i danas da bude. Postoje indicije da ga je još jedan klub jurio iz naše lige ali je izabrao nas.
Pa ne bih da dođe do preokreta u minut do dvanaest a ja izleteo ovde sa imenom. Mada mislim da nema šanse do toga da dođe i da je završen. I prošli prelazni rok je bio velika želja i spominjao se na početku.

Sa njim i tim vezistom kog jure mislim da će ovo biti dosta kvalitetnija ekipa, koja će ličiti na nešto. Nisam hteo ništa da pišem nakon jučerašnjeg poraza oko dolazaka, hteo sam da prenoći.
Stoper? :mrgreen:
Image
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Povratnik u Vošu, ili generalno u ovdašnji fudbal!? Daj bar neki mali hint, jbg... :deal:
N13

Post by N13 »

Palocevic? :mrgreen: on je taj koji se spominjao i prosle godine
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Meni u glavi ne znam zašto Aca Radovanović
Post Reply