Ako je Kosanovic, ne treba nam stvarno jos jedan igrac od 33 godina pa makar i za rotaciju. Bolje u tom slucaju da smo ostavili Ljubisavljevica ili Vitasa. Po meni je bolja opcija da je ostao tandem Ljubisavljevic - Crnomarkovic, mislim da bi se savrseno uklopili. No sad je kasno svakako za to.
Danilo wrote: ↑Mon Jul 31, 2023 9:42 pm
Rosic dolazi izgleda...Mamadu odlazi,postoji ponuda
Nisam siguran za Mamadua
Jablinski je otpao definitivno
Ne bih voleo da Mamadu ode.
Ako dodje Rosic, Mamadu bi, taman, isao na tu poziciju zadnjeg veznog.Malo vremena i brzo bi se uigrao.. Cvrsci je, eksplozivniji, brzi, skocniji od bilo kojeg naseg kandidata za zadnjeg veznog igraca i vec dobro poznaje ekipu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo wrote: ↑Mon Jul 31, 2023 10:04 pm
Nije mi jasan procenat solidarnosti...Evo npr Rubezic ide u Aberdin 230.000e ....jel mi imamo na njemu neka prava....nebitno nije cifra samo onako
Nemamo. 50-50 Pazar i Čuka.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Nisam siguran za Mamadua
Ako dodje Rosic, Mamadu bi, taman, isao na tu poziciju zadnjeg veznog.Malo vremena i brzo bi se uigrao.. Cvrsci je, eksplozivniji, brzi, skocniji od bilo kojeg naseg kandidata za zadnjeg veznog igraca i vec dobro poznaje ekipu.
Apsolutno ne vidim Traorea na poziciji zadnjeg veznog, mislim ne vidim ga kao kvalitetnog igraca. Bio bi otprilike na nivou Busnica na stoperu
Nisam siguran za Mamadua
Apsolutno ne vidim Traorea na poziciji zadnjeg veznog, mislim ne vidim ga kao kvalitetnog igraca. Bio bi otprilike na nivou Busnica na stoperu
Ako ode, videces ga, kao i tvoj strucni konsultant
Podlegao si uticaju grobara.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote: ↑Mon Jul 31, 2023 10:31 pm
Ako ode, videces ga, kao i tvoj strucni konsultant
Podlegao si uticaju grobara.
Pa sta ako ode? Jel treba ja da osecam krivicu? Da li bi to bila neka novost da nam igrac ode? A uostalom, mozda su ti odlasci samo filter za sampionski tim. Za sad imamo samo Cumica... ostale moramo izmenjati
Kako kom grobaru? Tom iz Teleoptika, sto kaze da Traore nije ni za nasu ligu.