Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Ma jedino sto mora u ovoj ligi je da zvezda uzme sva tri boda. Svi ostali su tu da odrade svoje. A medjusobno sta ko uradi.
+1
Ja cekam sezonu u kojoj ce da osvoje maksimum bodova i to bez primljenog gola. Osecam da nije daleko...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
I bez kornera za protivnike i da obaraju sve svetske fudbalske rekorde. Kakav Real, kakva Barcelona, Bajern, Mancesteri....
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo nema nigde... Radnik do daljnjeg domaćin u Nišu, gljivica "pojela" teren
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... isu/458003
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
U Srbiji losa travamilancl wrote: ↑Wed Aug 02, 2023 7:43 pm Ovo nema nigde... Radnik do daljnjeg domaćin u Nišu, gljivica "pojela" teren

Hajde da prognoziramo koji ćemo biti na kraju. Ja tipujem na 7. mesto.
Jos je rano za prognozu. Zavisi ko ce od igraca otici i ko ce biti novi trener.
Posle prelaznog roka bi vec moglo pouzdanije prognozirati.
Inace, mislim da cemo vrlo tesko do 5. mesta, jer superligaski smo prosek. A, ako Batak ostane, nema sanse ni za peto mesto (mislim da ce Batak biti svakako smenjen, kao alibi uprave da nesto preduzima).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
- Mare_Liman
Кад би се довело квалитетно појачање на задњем везном и тренер који би то све склопио надам се 3. месту, иза нас Чука и Партизан , ТСЦ 2.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Red Marquis
- Moderator
Koga briga za ovu sezonu. Ja čekam titulu 2026-te. Glory hunter.
Io odio Belgrado
- Mark Renton
Јебига 5 место је плафон, сва срећа па нико није искористио ову нашу јадну ситуацију. Пазар слабији него прошле сезоне, Вождовац вечито само да се докопа плејофа ни никад не гађају више од тога, Раднички Крагујевац-нит смрди нит мирише ко и прошле сезоне, Нишлије чемерне...
Istina je da prelazni rok još nije gotov, ali koga ovi slepci mogu dovesti? Igrače kvaliteta Topića, Kabića i Miloševića sigurno ne, tako da je već sada prilično izvesno da ćemo biti slabiji nego prošle sezone. Što je najgore, iz omladinske škole se najviše forsiraju antitalenti (Jeličić, Bjeković) i tatini sinovi (Tanjga i Lane junior), dok su mladi igrači koji imaju znanje i kvalitet otpisani (Vidakov, bez dileme bolji igrač od Vukića) ili poslati u Kabel i GAT (Kovačev i Kokanović). Džaba im znanje, kvalitet i talenat, kada je u ovom klubu bitnije ko ti je tata i menadžer. Verovatno na Veterniku i po pozajmicama ima još momaka koji su izmislili fudbal za ova 'pojačanja' skupljena sa koca i konopca, a da nisu ni dobili priliku da zaigraju za prvi tim. Bilo je u poslednjih nekoliko godina dosta zanimljivih igrača koji bi pred kraj sezone odigrali jednu-dve utakmice za prvi tim, pokazali kvalitet, da bi im se kasnije izgubio svaki trag. Na pamet mi pada Abramušić, da li taj dečko još igra fudbal?
Tračak nade postoji u vidu novog trenera, ali s obzirom na upravu, veća je verovatnoća da bi doveli nekoga još goreg od Bataka. Nisam siguran da postoji kvalitetan trener koji bi bio spreman da dođe u ovakav klub.