Tu je Deep. Ma radili su lekovi za smirenje, ha ha.novosadjanin wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 2:44 am Gde nam je Deep? Jel doneo neko secer i vodu posle Apoela?
Treba mi malo da iskuliram baš sam se iznervirao pa ću onda da ispišem, šta imam.
Tu je Deep. Ma radili su lekovi za smirenje, ha ha.novosadjanin wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 2:44 am Gde nam je Deep? Jel doneo neko secer i vodu posle Apoela?
Ne branim nikoga i ne nastavljam se ni sa kim ali sam samo hteo da ukazem na to da postoji i druga strana bilansnih stavki i da nije fer da nekoga napadamo a da to ne uzmemo u obzir. Prodali su Kabica, ospi paljbu, drze Bataka, ospi paljbu. Ne znam ni kod naseg kluba ni strukturu budzeta ni strukturu izvora finansiranja a kamoli nekog drugog.FORD wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 1:36 pmForza Vosa, samo me interesuje kako sve to placaju ostale ekipe iz nase lige sa izuzetkom par timova (CZ, Pfk, Cukaricki, Backa Topola) , a ne prodaju igrace za vise od deset miliona evra. Najbroj mi jos jedan klub koji je prodao igrace za vise od dva miliona evra ili bar blizu dva miliona evra. Znas kad smo mi toliko para zaradili zadnji put.Forza Voša wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 1:04 pmDa li po novinskim natpisima mozes da procenis koliko cemo kao klub novca dati samo za sudjenje u superligi ove sezone (ne pricamo o troskovima sudija ostalih kategorija). Da li znas koliko na godisnjem nivou kosta farbanje linija na svim terenima o kojima se FK Vojvodina brine. Da li znas koliko goriva potrose kosacice za godinu dana. Da li znas koliko se obroka spremi u toku godinu dana. Da li znas koliko ljudi cini radnu zajednicu. Da li znas koliko kosta obezbedjenje za jednu utakmicu. Da li znas koliko kosta smestaj kada ekipa ode npr. u Surdulicu. Necemo o platama igraca i trenera, struji, pripremama, ...FORD wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 12:28 pm Ovo pisem po mojim nekim secanjima i novinskim napisima koga smo prodali u zadnjih godinu dana pa ako sam negde pogresio nemojte zameriti.
2 500 000 Evra Podignut kredit
200 000 Evra Ivanovic pozajmnica
500 000 Evra Devetak
? Ognjen Bogunovic
? Nemanja Ljubisavljevic
1 200 000 Evra Jovan Milosevic
800 000 Evra Majstorovic
1 000 000 Evra Topic
800 000 Evra Kabic
400 000 Evra Traore
1 300 000 Evra Sergej procenti
Nezelim se nastavljati, upravu si. Ova uprava radi super posao. Pune svoje novcanike i to dobro.
Tako je....Pa su doveli polutana sa 27 godina koji nije dao gol u karijeri.Mare_Liman wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 4:44 pm Чим Антноијевић није одиграо ни минут против Апоела на Карађорђу врло вероватно се он продаје а уместо њега долази он, свакако нам треба неко искуснији на тој позицији... Антонијевић колико год био сјајан, брз, врло лако је испадао у неким ситуацијама и треба више искуства на тој позицији
Даће кад буде требало, ко Кизитоchurguzijanac wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 5:08 pm
Tako je....Pa su doveli polutana sa 27 godina koji nije dao gol u karijeri.
Zato su se Bjeković, Lazarević, Đorđević, Jeličić i Antonijević nadavali silnih golova.churguzijanac wrote: ↑Sat Aug 05, 2023 5:08 pm
Tako je....Pa su doveli polutana sa 27 godina koji nije dao gol u karijeri.
Što? Ostao sam nedorečen, ne odnosi se na ceo zapad, stari sektor 6 i forumaši koje znam sa zapada sigurno nisu doprineli tome. Ostali...