Ma sve je to ok, al ako se on sad malo pokaze u Turskoj ligi, nema njega jos dugo ovamo. Moglo se igrati "na zenu" kad je bio druga kineska, Arabija... al Turska je vec ozbiljan izlogKarlsson wrote: ↑Thu Aug 10, 2023 7:06 pm Čoveku je žena iz Novog Sada, voli klub, voli grad i vidi ga kao drugu kuu. Verovatno će tu i živeti nakon karijere.
To mu je sve 25-30% dodatna vrednost na platu.![]()
I više verujem njemu na reč i njegovim emocijama nego našoj deci i bivšim kapitenima koji su se kleli u Vojvodinu, pa pišali po njoj.
Transferi
Re: Transferi

- Deep Purple
Šta ljudi misle o nekom Merebinom Last Dance-u kod nas ? Kao neki 15-18 član rotacije pa da ide u zasluženu penziju.
Postoji određeno razmišljanje, da se oprosti od fudbala kod nas.
Ako bi mogao da donese i minimalan doprinos ekipi, mislim da bi bukvalno svima bilo drago. Jedan od omiljenih igrača svih nasDeep Purple wrote: ↑Fri Aug 11, 2023 11:10 am Šta ljudi misle o nekom Merebinom Last Dance-u kod nas ? Kao neki 15-18 član rotacije pa da ide u zasluženu penziju.
Edit: zato što apsolutno ne znam u kakvoj je čovek formi. A ako će doći reda radi, i ako ne može da pomogne, onda bolje da ne kvari utisak, da ga pamtimo po lepom.
Last edited by milancl on Fri Aug 11, 2023 11:39 am, edited 1 time in total.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Ja sam za. Njemu se dolazilo i ranije ali tadasnja garnitura nije htela. Ako se ne varam i Lalatovic je bio jedan od protivnika njegovog povratka.
Ja bih ga pre doveo da bude trener nekih mladjih kategorija cini mi se da ima potencijal da postane i trener A tima jednog dana a sto se tice dovodjenja kao igraca 36 godina bio prosle godine rezerva u Poljskoj drugoj ligi igra na poziciji na kojoj smo koliko toliko popunjeni ne vidim da sta bi nam igracki doneo ,gori nam na zadnjem -centralnom veznom a ovo bi po meni bilo gasenje pozara flasom vode
Bukvalno ne postoji stranac koji je ostvario i održao konekciju sa klubom kao Giorgi(kako god se to izgovaralo). Ukoliko on sam želi da ode u penziju od nas, ne da mu treba dozvoliti, treba to maksimalno pozdraviti i podržati. Kakve su nam igračke kreature prošle(i jesu, neko reče Vukić?) u klubu, svakom ko iole iskreno voli Vošu će biti neizmerno drago
Last edited by Rabba on Fri Aug 11, 2023 12:29 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Gde je jedan Gruzin u ekipi, tu ne smeta ni drugi. Još kad bi poveo nekog zadnjeg veznog... Ima li možda sina? 

Ceka se papirologija za Gruzina,bice danas kaže MJ sad citam na sajtu, a trener je tražio zadnjeg veznog i biće mu ispunjeno.
ZIME89
Čusmo danas na KZN da Traore definitivno odlazi. Sve najbolje, Mamadu! Oznojao si Vošin dres pošteno, zauvek pamtimo. 

- Mare_Liman
Поред ко зна колико киксева, таква енергија и пожртвовање за грб нисмо дуго видели, поготово од неког странца, искрено штета што је само једну сезону био код нас, видело се да је и њему било лепо колико и нама да га гледамо у нашем дресу, нек му је са срећом у наставку каријере!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Iskreni u odnosu prema klubu i dresu su uvek ovde ostavljali dubok trag. Bez obzira što je ovde kratko i što su mu spočitavani svakakvi kiksevi i manjkavosti, koje sam iskreno propustio da primetim, nadam se da Mamadu iz Novog Sada nosi lepe reči o klubu i gradu. Nadam se da debili iz kluba nisu buljagerom zatvorili vrata i da ćemo ga i u budućnosti gledati, ako ne na terenu, bar na tribinama Karađorđa.
Srećno Mamadu, nadam se da ćeš uzeti zasluženo velike pare u narednom klubu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba wrote: ↑Fri Aug 11, 2023 3:13 pm Iskreni u odnosu prema klubu i dresu su uvek ovde ostavljali dubok trag. Bez obzira što je ovde kratko i što su mu spočitavani svakakvi kiksevi i manjkavosti, koje sam iskreno propustio da primetim, nadam se da Mamadu iz Novog Sada nosi lepe reči o klubu i gradu. Nadam se da debili iz kluba nisu buljagerom zatvorili vrata i da ćemo ga i u budućnosti gledati, ako ne na terenu, bar na tribinama Karađorđa.

Jedan od boljih stranaca koji je bio kod nas.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Mare_Liman
Ftbl објавио да желимо још једног нападача и да се највероватније враћа Џон Мери, можемо ли га гледати и пре зиме ? 
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."