Transferi
Tri dana s Vojvodinom trenira dvadestedvogodišnji Brazilac Finkl. U prijateljskom meču s Graničarem iz Riđice postigao je i gol u pobedi od 8:0.
- Zanimljiv je igrač, besprekorno fudbalski obučen, s tačnim i pravovremenim pasom. Ono što u Riđici nisam mogao da vidim, jer smo igrali s amatareima, je to koliko Finkl može da trči i kakav je u duelima. To bih mogao da procenim tek u odmeravanju snaga s jačim rivalom – jasan je Brzić.
S. S.
- Zanimljiv je igrač, besprekorno fudbalski obučen, s tačnim i pravovremenim pasom. Ono što u Riđici nisam mogao da vidim, jer smo igrali s amatareima, je to koliko Finkl može da trči i kakav je u duelima. To bih mogao da procenim tek u odmeravanju snaga s jačim rivalom – jasan je Brzić.
S. S.

Goran Gogic rodjen je 24.04.1986 u Kuli, jos kao decak sa nekih 11 godina otisao u zvezdu gde je prosao sve selekcije...Pruzao je odlicne partije bio je standardni clan reprezentativnih selekcija u mladjim kategorijama, ali je zatim doziveo neugodnu povredu, lom noge koja ga je dosta meseci odvojila od fudbalskog terena... Posle oporavka odlazi u Jedinstvo iz Uba gde je sa dosta uspeha nastupao dve sezone za ovaj tada stabilan drugoligaski tim.
Posle dobrih partija prelazi u Cukaricki, gde je bio standardan prvotimac kod trenera Branka Sose Babica (sada sefa strucnog staba Buducnosti iz Podgorice) Jovica Skoro ga nakon toga dovodi u Napredak, bio je sigurno jedan od najzasluznijih igaca za ulazak Krusevljana u MSL!
Igra na poziciji zadnjeg veznog, ima veoma dobru kordinaciju pokreta, spretnost i brzinu za svojih 194 cm visine...Odlikuje ga takodje vrlo snazan i precizan sut i pas. U nekim situacija u kojim sam ga gledao moze da bude opasan u prekid igri, ali se odlicno snalazi i u ulozi klasicnog odbranbenog igraca! Veoma podseca na Vijeru iz vremena dok je igrao za moj omiljeni strani klub, Arsenal.
Mislim da bi morali da ga dovedemo imajuci u vidu da nas verovatno napustaju Popovic i Stosic, takodje mislim da nam nedostaje ovakav profil igraca, posto imamo veoma dobre individualce(Aleksica, Grozdanovskog, Vukajlovica, Tadica) koji bas neispunjavaju odbranbene zadatke.
______________________________________________________________________________________________________

Luka Pejovic rodjen je 31.7.1985. u Podgorici...Igra na poziciji levog beka, izuzetno je dobar u ofanzivi. Gledao sam ga na utakmici u kojoj su Crnogorci pobedili Norvesku i bio je sigurno najbolji pojedinac meca.
Da se radi o veoma kvalitetnom igracu dokazao je svojom odlicnom partijom i na utakmici finala kupa CG njegovog sadasnjeg kluba Mogrena u kojoj su pebedili Buducnost. Ponikao je u klubu Crvena Stijena

______________________________________________________________________________________________________

Milan Bojovic rodjen je 28.8.1987, prosao je fudbalsku skolu partizana, bio je na pozajmicama u Radnickom (Stobex) i Sremu...Sada je kod Stjepanovica u Cukarickom. Postigao je 6 golova, dobro se snalazi i u igri glavom. Ima dobar osecaj za gol i potrebnu drskost za napadaca.
Igor Grkajac rodjen je 16.7.1987. god, maticni klub mu je bio Obilic, kasnije je nastupao za Rudar (Baljevac), a najbolje partije je pruzao u Slogi iz Kraljeva, kasnije je nastupao za Metalac(GM) i sada je u Lucanima. Odlikuje ga dobra igra glavom, iako neje preterano visok i lucidni potezi. Poseduje "drskost" (kao i Bojovic) koja manjka mnogim napadacima. Postigao je 4 gola u drugom delu prvenstva.
http://www.youtube.com/watch?v=eupg5Oi_wVw
Odavno sam jos ovde pisao o Vladimiru Savicevicu, mladom napadacu Srema...Evo njegove video prezentacije
http://www.youtube.com/watch?v=8fG3PBSs5l0
Dragan Zarkovic je takodje veoma zanimljiv igrac, da ne bih bezveze pisao evo njegove dve video prezentacije
http://www.youtube.com/watch?v=8CjklvIaKH8
http://www.youtube.com/watch?v=_l3fmwul4DI
Darko Lazovic rodjen je u Cacku (90 god) Igra na poziciji napadaca, veoma je talentovan i perspektivan.Vredelo bi ga ispratiti.
Voleo bih da Djumi da svoje misljenje o Karamaticu...
Stevan Kovačević
Datum rođenja: 09.01.1988 Kragujevac
Visina: 182
Težina: 75
Klub: Radnički Obrenovac
Mesto u timu: Centralni vezni
Radnički Kragujevac, Železnik, partizan, Radnički Obrenovac
Broj utakmica u klubu: 20
Reprezentacija: Srbija U19 (5 ut., 2 g.)
Ugovor: 06. 2009
Menadžer: Jovica Radonjić
Profil: Levonog, perfektna tehnika, fantastičan pregled igre, izuzetno precizna pas igra, vrhunski izvođač sl.udaraca, perfektan šut levom nogom
Ime i Prezime:Ivan Milošević
Datum i mesto rodjenja: 1984 Lučani
Visina: 190
Težina: 89
Klub: Mladost
Pozicija u timu: Štoper
Karijera: Mladost, Radnički NB,Mladost(pozajmica)
Broj utakmica u klubu: 100 (10 g.)
Reprezentacija: Srbija U 16 (2),U 19 (10 ut)
Ugovor: 06.2008
Posebne kauzule: nema
Menadžer: Bojan Ostojić
Vrednost na tržištu: 500 000 €
Profil: Izuzetno talentova, takt. obučan, dodra igra glavom
Stošić Kipranin?
Posle odlaska Save Pavićevića u Bundesligu, veoma blizu rastanka s Vojvodinom je i defanzivac Miodrag Stošić. Za njegove usluge ozbiljno je zainteresovan kiparski Apolon i već su uspostavljeni kontakti s članom šampionske generacije iz 1989. Svetozarom Šapurićem, prvim stručnjakom tog kluba.
Nemanja Mijailović raskida ugovor sa Zemunom
Najbolji fudbaler Zemuna ovog proleća Nemanja Mijailović, raskinuće sporazumno ugovor sa Zemunom na osnovu dogovora sa upravom kluba, jer je dolazeći u Zemun igrao bez nadoknade.
Ime i Prezime: Nemanja Mijailović
Datum i mesto rodjenja: 12.06.1987 Beograd
Visina: 177
Težina: 65
Klub: Zemun
Pozicija u timu: desni vezni (desni bek)
Karijera: partizan (škola), BASK, Hajduk, Zemun
Broj utakmica u klubu: 35 (1 g.)
Profil: Izuzetno talentovan i brz, igra na više pozicija, teh. i tak. perfektno obučen, odlčan centaršut i precizan pas, fantastična kontrila lopte, izuzetno odgovoran
Posle odlaska Save Pavićevića u Bundesligu, veoma blizu rastanka s Vojvodinom je i defanzivac Miodrag Stošić. Za njegove usluge ozbiljno je zainteresovan kiparski Apolon i već su uspostavljeni kontakti s članom šampionske generacije iz 1989. Svetozarom Šapurićem, prvim stručnjakom tog kluba.
Nemanja Mijailović raskida ugovor sa Zemunom
Najbolji fudbaler Zemuna ovog proleća Nemanja Mijailović, raskinuće sporazumno ugovor sa Zemunom na osnovu dogovora sa upravom kluba, jer je dolazeći u Zemun igrao bez nadoknade.
Ime i Prezime: Nemanja Mijailović
Datum i mesto rodjenja: 12.06.1987 Beograd
Visina: 177
Težina: 65
Klub: Zemun
Pozicija u timu: desni vezni (desni bek)
Karijera: partizan (škola), BASK, Hajduk, Zemun
Broj utakmica u klubu: 35 (1 g.)
Profil: Izuzetno talentovan i brz, igra na više pozicija, teh. i tak. perfektno obučen, odlčan centaršut i precizan pas, fantastična kontrila lopte, izuzetno odgovoran
Datum rodjenja: 04.12.1984Red Firm wrote:Evo jedne dojave, tj. posla za Dejana![]()
Navodno se naši interesuju za Stevu Nikolića iz Modriče. Videćemo ima li istine u ovome, a da vidimo dotle i šta taj mali zna
Visina: 1,84
Nacionalnost: Srbin
Ove sezone je postigao 13 golova u prvenstvu, a prosle 19 u prvenstvu i 5 u kupu...
Evo jedan novinski clanak;

Imao je ponudu i od Frajburga, prosao je probu, ali ne znam sta se posle iskomplikovalo...Prošle sezone Nikolić bio najbolji strijelac Premijer lige BiH sa 19 golova, pet puta je bio strijelac i u Kupu, a istim stopama nastavio je i u ovom prvenstvu
NAPADAČ jesenjeg šampiona Premijer lige BiH, Modriče Maksima, Stevo Nikolić je u protekle tri sezone izrastao u istinskog fudbalskog majstora za golove. Bez njega je nezamisliv prvi tim "uljara", a on svojim dobrim igrama uzvraća na ukazano povjerenje. Zato ni ne čudi što ga je Fudbalski savez Republike Srpske predložio kao svog kandidata za Izbor deset najboljih sportista u tradicionalnoj 53. akciji "Glasa Srpske". Nikolić je 4. decembra napunio 23 godine, a fudbalom se počeo baviti od malih nogu. Počeo je u pionirima šamačkog Borca, da bi kao izrazito talentovan bio zapažen i sa 15 godina je otišao u kamp beogradskog Obilića, nekadašnjeg šampiona Jugoslavije. - U Obiliću sam proveo pet nezaboravnih godina. Stigao sam i do prvog tima "vitezova", koji su se tada takmičili u Prvoj ligi Jugoslavije. Sa timom sam bio i juniorski šampion Jugoslavije 2003. godine - rekao je na početku razgovora fudbaler Modriče Maksima Stevo Nikolić. U Obiliću su mu treneri bili: Zvonko Đurica, Zvonko Đorđević, Novica Gajić, Ratko Dostanić i Radmilo Ivančević. - Od svakog od njih sam ponešto naučio. Sve su to vrhunski fudbalski učitelji, ali sam najviše zahvalan Ratku Dostaniću, koji je sigurno jedan od najzaslužnijih što sam izrastao u golgetera - naglasio je Nikolić. Fudbalski putevi su nepredvidivi, tako se Stevo Nikolić 2004. godine vratio u Republiku Srpsku u Modriču, koja je tada bila pobjednik Kupa BiH i nastupila na evropskoj sceni. Od tada je Nikolić standardni prvotimac Modriče Maksima. Iz utakmice u utakmicu njegov talenat je sve više dolazio do izražaja. Prošle sezone Nikolić je bio najbolji strijelac Premijer lige BiH sa 19 golova, a pet puta je bio strijelac i u Kupu. - To je sigurno jedan od najvećih mojih uspjeha u karijeri. Nije lako biti prvi strijelac jer na ovim prostorima ima izuzetno dobrih fudbalera, a posebno golgetera. Zato nisam samo ja zaslužan, već i moji saigrači od kojih sam dobijao mnogo upotrebljivih lopti - dodao je Nikolić. U ovoj sezoni svoju igru podredio je timu i to je jedini razlog što se na njegovom kontu u prvih 15 kola našlo samo šest golova. - Od mene je trener tražio da igram na poziciji najisturenijeg veznog igrača i tako sam svoju igru podredio kolektivu. Zadovoljan sam, pogotovo što smo ovaj dio takmičenja završili kao jesenji šampioni, a nadam se da ćemo tu i ostati - ocijenio je Stevo Nikolić Veoma je ambiciozan i uvijek teži da igra još bolje i kvalitetnije. - Normalno je što su mi ambicije želja da ostvarim što bolju karijeru. U ovom trenutku su mi sve ambicije vezane za Modriču Maksima. Imam sreću da sada radim pod nadzorom trenera Slaviše Božičića koji je stručan, kvalitetan i ambiciozan i od kojeg se mnogo toga može naučiti. Uz to imamo kvalitetan tim, sposoban da osvoji titulu šampiona BiH što je za svakog sportistu veliki uspjeh - dodao je na kraju razgovora najbolji fudbaler Modriče Maksima Stevo Nikolić. K U ovom trenutku Nikolić ne razmišlja od promjeni kluba, ali napominje da je bio veoma blizu odlaska u Kajzerslautern. Međutim, po starom pravilu u transfer su upetljali svoje prste oni kojima nije mjesto u fudbalu, tako da je ovaj mladić ostao bez odličnog angažmana. - Za odlazak ima još vremena, jer su mi tek 23 godine. Ukoliko osvojimo titulu, a siguran sam da će tako biti ponuda će biti mnogo više, ali i puno kvalitetnijih - samouvjereno je istakao Nikolić.
Last edited by Dejan on Thu Jun 05, 2008 10:28 am, edited 1 time in total.
Da li nekog u Klubu ovo zabrinjavaJambo wrote:Danas sam cuo da Igora Djurica trazi Jokanovic.

jokane mani se ćorava posla.Pobegao si iz Voše u partizane ,,kur...jski" i jedva uhvatismo nekih 500.000 maraka odštete.I, sad ponovo bušiš po Voši

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Video sam da se, danas, gospodin Petrović B ulogovao na naš forum, pa sam postavio iz Arhive njegov post iz 2005 godine.Petrovic.B
Pozdrav za sve navijace Vojvodine!
Posebno bih hteo da pohvalim Dejana,podbaru,Voju i Ogija!
Ona zbirka skautiranih igraca sirmo SCG je zaista odlicna i mogu vam reci da je mnogi ljudi iz mnogih nasih klubova koriste,a koliko vidim tu Dejanovu listu ne koriste ovi iz Vojvodine...
Veoma je zanimljivo i aktuelno pročitati ga opet.
Nadam se, da kad Dejan, ali Govedarica, preuzme funkciju u Klubu, nećemo morati podsećati na postove njegovog imenjaka (sa Foruma), kao i na postove njegovog velikog fana Voje.Verujem da više nećemo morati vaditi tekstove iz naftalina, kao dokaze dobrih procena (sa ovog foruma) vrednosti igrača sa područja EX Jugoslavije.
Evo, sad bih ja, u kontekstu priče, predložio jednog odličnog golmana iz BiH, ali ako kažem njegovo prezime ćapiće ga neko pre nas ( iako su ,,naši" vajni direktori nešto gibicovali po Bosni, ne verujem da su ,,uboli" pravog).
Velik pozdrav za Govedaricu

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
http://www.youtube.com/watch?v=jzMaN6KETz8Dejan wrote:
Realnija resenje bi mogao da bude Dialiba Boubacar Senegalac sa Bosanskim drzavljanstvom koji nastupa za Zeleznicar(9 golova u prvenstvu), igra na poziciji polu-spica 88 godiste je...zanimljivo je da se bas ovih dana nije odazvao na poziv selektora mlade bosanske repke
http://www.youtube.com/watch?v=Pt4ULZM3o4I
Ovo je trenutno jedan od najboljih i najperspektivnijih napadaca na ovim prostorima, prosto je neverovatno da ga prate skauti iz raznih zemalja, a nasi sede skrstenih ruku...
Jedva cekam da svoju funkciju u klubu preuzme Govedarica!
Izgleda da i mi postajemo pomalo opijeni izjavama "evropskih ljudi"koji vode nas klub ili kako bi oni za sebe rekli najorganizovanijeg kluba sa ovih prostora,pa ocekujemo da mi budemo ti koji ce voditi glavnu rec oko dovodjenja najperspektivnijih igraca sa istog,a toliko negativnog iskustva sa prelaznim rokovima imamo iza sebe!Ja sam prvi za to da se pokusa sa dovodjenjem ovog "bosanca"(ukoliko u nasem klubu uopste i razmisljaju o njemu)ali ipak treba biti realan!Mi smo klub koji kupi jedanaest igraca za 300000eura,a siguran sam da ovog igraca Zeljeznicar nebi pustio ni za pola miliona,plus procenat od iduceg transfera,nisu oni Bezanija,Hajduk,Zeta ili neki drugi klub sa prijateljskom upravom!Dejan wrote:http://www.youtube.com/watch?v=jzMaN6KETz8Dejan wrote:
Realnija resenje bi mogao da bude Dialiba Boubacar Senegalac sa Bosanskim drzavljanstvom koji nastupa za Zeleznicar(9 golova u prvenstvu), igra na poziciji polu-spica 88 godiste je...zanimljivo je da se bas ovih dana nije odazvao na poziv selektora mlade bosanske repke
http://www.youtube.com/watch?v=Pt4ULZM3o4I
Ovo je trenutno jedan od najboljih i najperspektivnijih napadaca na ovim prostorima, prosto je neverovatno da ga prate skauti iz raznih zemalja, a nasi sede skrstenih ruku...
Jedva cekam da svoju funkciju u klubu preuzme Govedarica!
Ja bih voleo da gresim,ali jednostavno u klubu ne vidim ljude koji su spremni da odrese kesu i da se konacno upuste u trku za tim toliko zeljenim top pojacanjima koje nam je Cvetko obecavao na zimu!
Voleo bih da u Vojvodini sledece godine vidim Rendulica,Pavlovica,Mihajlovica,Vukcevica( Buducnosti),Vujovica(Banat),Djurdjica(Vozdovac)....
GRADJANSKI LIST wrote:Sem Bosanca Steve Nikolića, Novosađani su ozbiljno zainteresovani za napadača Smedereva Nenada Mladenovića, dok se sve manje govori o stoperu Borca Zoranu Renduliću, kome je prioritet odlazak u inostranstvo. Navodno, dobio je poziv svog bivšeg trenera Miodraga Božovića, stratega ruskog Amkara, a pominje se, takođe, i da bi mogao u Francusku.
: