Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

vladans wrote:
Voja wrote: I dalje mislim,da bi idealan plej za ovakvu ligu,za jednu sezonu,titulu bio Nebojsa Krupnikovic,i za tog Olaha se ne bi bilo lose raspitati.... Rasha (Batak) je vec tu u NSu i eto.... tu je i titula :lol:
Uz duzno postovanje,treba biti realan....
Mi smo po kvalitetu trenutno treci klub u zemlji i zato ukoliko stvarno zelimo borbu za titulu mi moramo dovesti bolje igrace od zvezde i pre svega partizana!Batak,Krupnikovic ili neko slican nam sigurno nece pomoci u tome!
Jedino resenje su igraci iz inostranstva,ali tu dolazimo do milion pitanja,problema,nedoumica....
Ispravka-milion EURA...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:
vladans wrote:
Voja wrote: I dalje mislim,da bi idealan plej za ovakvu ligu,za jednu sezonu,titulu bio Nebojsa Krupnikovic,i za tog Olaha se ne bi bilo lose raspitati.... Rasha (Batak) je vec tu u NSu i eto.... tu je i titula :lol:
Uz duzno postovanje,treba biti realan....
Mi smo po kvalitetu trenutno treci klub u zemlji i zato ukoliko stvarno zelimo borbu za titulu mi moramo dovesti bolje igrace od zvezde i pre svega partizana!Batak,Krupnikovic ili neko slican nam sigurno nece pomoci u tome!
Jedino resenje su igraci iz inostranstva,ali tu dolazimo do milion pitanja,problema,nedoumica....
Ispravka-milion EURA...
Mislim da je milion malo - za kičmu tima iz inostranstva (trebalo bi bar 3x500.000).I, to ne inostranstva na kojeg prvo pomislimo, kad kažemo tu reč, već iz onog ,,drugorazrednog" inostranstva za kojeg bi to bile neke pare, zbog kojih bi došli u Srbiju (kao prolaznu stanicu za vrhunske evropske lige).
Realno, iz inostranstva možemo dovesti samo naše igrače, koji se tamo nalaze na privremenom radu, ili da dobijemo ,,dojavu " iz Afrike i Južne Amerike za nekog mladog talenta koji će kod nas da ,,eksplodira".Sve ostalo mi liči na ,,želje puste".
Uostalom, tako će se i blizanci pojačati... pa, sad: ko bude imao više sreće, pobedu će da slavi..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Gradjanski
Stosic ce najverovatnije nastaviti karijeru u Omoniji...
Govori se da na pripreme neće ići ni Igor Đurić, pošto se za stasitog defanzivca interesuje nekoliko ruskih prvoligaša.

Ako puste Djurica, mislim da je nerealno nadati se boljem plasmanu od treceg mesta i uspehu u oba kupa koja nas ocekuju!To bi bio prevelik i nenadoknadiv gubitak za odbranu, a sa trenutnom finansijskom situacijom sigurno ne bih smeli ovakav potez da povucemo!
lesa

Post by lesa »

Ma sve nek prodamo i onda pred medije sa najavom osvajanja kupa uefa sa raznim smederevcima,istrosenim asovima naseg fufbala itd

UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
...ti si nasa prva ljubav...
mile bronx

Post by mile bronx »

@Dejan & Lesa:
U vezi Djurica. Ako ne produzi ugovor, kad cemo ga prodati ako ne sada?
A sto se ambicija tice, nase sanse nisu u tome da se bog zna kako pojacamo, vec da se "neki" drasticno oslabe. Nazalost.
lesa

Post by lesa »

Nisam imao u vidu kad mu ugovor istice ali to ne menja stvar. ako se ne varam i buacu ugovor istice na kraju predstojece sezone? i sta sad cemo oboicu prodati? jbg bili smo nesposobni da im ranije obnovimo ugovor ili da im sada u datim okolnostima ponudimo povecanje plate koje bi zadovoljilo i njih i nas pa sad daj sta das.
ako su to nase sanse onda dalje od treceg mesta nikad necemo otici
...ti si nasa prva ljubav...
mihailov

Post by mihailov »

Mislim da ce zasedanje izborne skupstine dati odgovor koliko mozemo sledece sezone
Napred Voso!
Buca

Post by Buca »

mihailov wrote:Mislim da ce zasedanje izborne skupstine dati odgovor koliko mozemo sledece sezone
Ako ga uopste bude :roll:
Istina je tamo negde 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
vladans

Post by vladans »

Gde nestade onaj optimisticki i obecavajuci post Stare Garde?! :shock:
021

Post by 021 »

Izgleda da su već propali ti pregovori... :lol:

Stara Garda, vrati post - nije nam promakao. Taknuto-maknuto. :D
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Sta je sa Koracom? Dejane da li znas nesto vise o njemu?
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Turija

Post by Turija »

Dejan wrote: Govori se da na pripreme neće ići ni Igor Đurić, pošto se za stasitog defanzivca interesuje nekoliko ruskih prvoligaša.

Ako puste Djurica, mislim da je nerealno nadati se boljem plasmanu od treceg mestaTo bi bio prevelik i nenadoknadiv gubitak za odbranu, a sa trenutnom finansijskom situacijom sigurno ne bih smeli ovakav potez da povucemo!
Ako puste Đurića, pa Popa, pa Buača, pa Brkića, pa Grozdanoskog, pa.... (što se prelazni rok približava, to mi izgleda verovatnije nego da ćemo dovesti prava pojačanja), NEĆEMO BITI NI TREĆI :oops:
Ali, ajde da ne širim (prerano) pesimisam.Ne znam samo zašto se uvek pred prelazni rok servira navijačima toliko neprijatnih iznenađenja, pa se posle kao nešto ,,popravlja", da budemo zadovoljni što se nije desilo baš najgore (već nešto ,,srednje").Nikad da odlučujemo između dobrih, uvek, samo između manje loših opcija.
Svako leto, neko veliko s...e i kidanje živaca navijačima. Dal dresevi, dal zvezda na Karađorđu.Zašto nam to radite i dokle :?:
Last edited by Turija on Tue Jun 10, 2008 10:15 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Buca

Post by Buca »

Hahahahahahahahaha gle sad ovo,pare nisu problem-para NEMA! :arrow:
Image
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

I ko će na kraju da predloži i da glasa za nove članove Skupštine Kluba? Jel oni sami sebe biraju na izbornoj sednici? Zašto se ćuti o tome više od dve godine?
A što se tiče para, pa eto, plašili se neki da će razni kobasičari da ih istrebe i uspeli su, zar ne? :wink: :wink: :wink: Sad zbog njih nemamo ni za jedno pojačanje... Sigurno će i izveštaj o radu biti kao i pre dve godine - neće ga ni biti...
Kakve bajke :oops:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

021 wrote:Izgleda da su već propali ti pregovori... :lol:

Stara Garda, vrati post - nije nam promakao. Taknuto-maknuto. :D
Ko ga je napisao,taj ga i obrisao...
:D

Poenta je bila samo da se ne zuri sa "trazenjem glava" krivaca(najbolji primer Brzic i stav vecine posle poraza u Indjiji,a na kraju sezone stav da nema boljeg)
Prelazni rok pocinje tek 30.06.
Pregovara se sa nekim nasim bivsim igracima(koji i dalje itekako vrede) i sa jos nekim stranim igracima(koji nastupaju za neke zapadne klubove-nije Bosna)...
Bar tako carsija prica,zar ne Prijatelju?:roll:

Red Firm-ne konstituise se nova Skupstina,nego se bira novi predsednik UO (a da li ce je biti,nisam merodavan za taj odgovor)
Post Reply