Da su i ove gledali, možda ih ne bi doveli.Dnevnik
Dvadesetčetvorogodišnji napadač prvaka Bosne i Hercegovine Stevo Nikolić prema svemu sudeći pojačaće konkurenciju u špicu FK Vojvodina. Nikolić, koji je u ovoj sezoni postigao 15, a u prošloj 19 golova i bio prvi strelac lige, praktično se sve dogovorio s rukovodstvom novosadskog superligaša.
- Postoji i mogućnost da karijeru nastavim u Nemačkoj, ali ako u utorak dođem na prozivku u FC “Vujadin Boškov”, onda sam Vojvoinin stoprocentno. Rekao sam direktoru Riđošiću da sam oduševljen onim što sam video u Veterniku i da će mi zadovoljstvo biti da se okušam u crveno-belom dresu. Jasno je da bi u slučaju poziva iz Nemačke presudio samo finansijski momenat, ali ću sve definitivno znati u ponedeljak. Ne želim nikoga da lažem i da “sedim na dve stolice” – istakao je Nikolić, koji je svojevremeno 1999. godine kao mlađi kadet stigao iz Šamca u Obilić i u timu s beogradskog Vračara bio do 2004. godine kada mu je istekao ugovor.
Odustali od Mladenovića
Revanš meč baraža za popunu Superlige između Smedereva i Rada gledala je i delegacija FK Vojvodina. Razlog posete bila je igra centarfora domaćeg tima Nenada Mladenovića.
Kako smo saznali, prema onome što su videli na delu, u FK Vojvodina odlučili su da ne angažuju ovog napadača.
I Korać na prozivci
Fudbaleri Vojvodine prvo okupljanje imaće u utorak. Trener Dragoljub Bekvalac zakazao je prozivku za 10 časova u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku. Izvesno je da će doći do promena u igračkom kadru, a povoljna vest je ta što će od prvog treninga sa ekipom biti i crnogorski centarfor Žarko Korać koji je proteklu polusezonu preskočio iz zdravstvenih razloga.
S. S.

Siguran sam da su na Forumu predlagana bolja pojačanja, ali o njima će, već (svakako) razmisliti gosn Tomić