Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Jedno su kritike, drugo je klasicno forumasko uzimanje na zub.
Wild Srem

Post by Wild Srem »

LIMAN wrote: Tue Sep 19, 2023 12:26 pm
Marko93 wrote: Tue Sep 19, 2023 12:22 pm Ajte ljudi covek propliva par puta primimo 10tak golova zbog njegove greske i vi ga odma napadate :D :D :D
Jel bio neki tvoj upis, a da nije sarkazam? Mislim okej je nekad i s merom, ali bas konstantno...
Bato od njegovih 506 upisa, mozda je 6 normalnih/konstruktivnih i nisu neka sprdnja ili podjebavanje ili tako nesto, tako da opusteno.
VošaNS

Post by VošaNS »

ernesto wrote: Sat Sep 16, 2023 2:42 pm

Angazovao sam se da ugostimo Marka ( SD) ovde i odgovorice na sva vasa pitanja. Utorak -Sreda. Tako neka admin napravi novi topic i krenite sa pitanjima.
Veliki pozdrav i svako dobro!

??
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Karlsson

Post by Karlsson »

Novi Pazar i posle roka dovodi slobodne igrače. Možemo i mi, pogotovo što je tržište i dalje zanimljivo, a zahtevi i uslovi slobodnih igrača su su opali, ali upravu baš briga.
SrpskaAtina

Post by SrpskaAtina »

Nikola Simic dokazao veceras protiv West Ham-a kakav je golman, a ovi naši ga ustupili za 0 dinara... Nezasluzeno zapostavljen u Vojvodini.
PS. opet su ogranicili komentare na fejsu i instagramu...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ernesto wrote: Sat Sep 16, 2023 2:42 pm
Angazovao sam se da ugostimo Marka ( SD) ovde i odgovorice na sva vasa pitanja. Utorak -Sreda. Tako neka admin napravi novi topic i krenite sa pitanjima.
Veliki pozdrav i svako dobro!
У чему је проблем са овим, молим те да се огласиш, ако си већ преузео одговорност на себе?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voša le

Post by Voša le »

Carevic je dobar ali nemozemo sa jednim golmanom sada. Mora pod hitno da se dovede jos jedan golman a ja bi voleo da to bude nas bivski kapiten Emil Rockov...
Volim te Vošo ludo🤍❤️
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja koliko se sećam ernesto se ponudio da zove Jovanovića ovde i ovaj je hteo da dođe na šta je više forumaša odgovorilo da ne žele Jovanovića ovde na šta je ernesto odgovorio da će mu to preneti. Čak su neki pisali i da mu prenese da da ostavku.

Ne znam čemu sada čuđenje.
Krle

Post by Krle »

Karlsson wrote: Fri Sep 22, 2023 1:19 pm Ja koliko se sećam ernesto se ponudio da zove Jovanovića ovde i ovaj je hteo da dođe na šta je više forumaša odgovorilo da ne žele Jovanovića ovde na šta je ernesto odgovorio da će mu to preneti. Čak su neki pisali i da mu prenese da da ostavku.

Ne znam čemu sada čuđenje.
Pa ne moraju svi da pitaju i svi da ga vole. Koliko mi se čini ima popriličan broj pitanja, administracija je dozvolila topic, pa sad, ako ne odgovori i to je neka vrsta odgovora...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
hvylarn

Post by hvylarn »

Jasno je napisao da se angažovao kao da je stvar gotova. Ne vidim sad razliku što je došlo do negodovanja ostalih članova. Voleo bih i ja objašnjenje dotičnog.
VošaNS

Post by VošaNS »

Još čekamo odgovore pitanja su postavljena.Gde je nastao problem sa tim?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voša le wrote: Fri Sep 22, 2023 1:17 pm Carevic je dobar ali nemozemo sa jednim golmanom sada. Mora pod hitno da se dovede jos jedan golman a ja bi voleo da to bude nas bivski kapiten Emil Rockov...
Rockov je trenutno treci golman u Fehervaru.
Da cekamo zimu da ga dovedemo, nisam siguran koliko je to isplativo i nama i njemu, jer sigurno nece ocekivati da bude drugi golman, bez obzira na formu.
Pre ce otici negde gde moze da brani i vrati karijeru na pravi put. Kod nas to uraditi nece, a pritom, uz postovanje svega sta Emil predstavlja, ja zaista nisam siguran da je to bolja opcija od Carevica, cak i u ovom padu forme u kojem se nasao Carevic.

S druge strane, kad mislimo da lansiramo Toromana?
Ima 22 godine, ima nizeligaskog iskustva, dobio je sanse na kasicicu prethodnih sezona, siguran sam da moze da dobije sansu u nekim mecevima kod kuce, pogotovo ako hocemo da iskuliramo Carevica malo, da se decko pokupi.
Milan

Post by Milan »

VošaNS wrote: Fri Sep 22, 2023 1:37 pm Još čekamo odgovore pitanja su postavljena.Gde je nastao problem sa tim?

Problem je što si ti na svoju ruku otvorio topik bez da imaš bilo kakve veze sa tim, a sad nešto očekuješ...

Problem je i što se ovde naprasno namnožilo novih članova...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Ima li ko kakav info o Dejanu Teteku? Da li uopšte i dolazio u Novi Sad na probu?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mozda smo pogresno razumeli, ne dolazi Tetek nego Torbicin Tetak... :mrgreen:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply