Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Jedno su kritike, drugo je klasicno forumasko uzimanje na zub.
Bato od njegovih 506 upisa, mozda je 6 normalnih/konstruktivnih i nisu neka sprdnja ili podjebavanje ili tako nesto, tako da opusteno.
Novi Pazar i posle roka dovodi slobodne igrače. Možemo i mi, pogotovo što je tržište i dalje zanimljivo, a zahtevi i uslovi slobodnih igrača su su opali, ali upravu baš briga.
-
Nikola Simic dokazao veceras protiv West Ham-a kakav je golman, a ovi naši ga ustupili za 0 dinara... Nezasluzeno zapostavljen u Vojvodini.
PS. opet su ogranicili komentare na fejsu i instagramu...
PS. opet su ogranicili komentare na fejsu i instagramu...
- Uvek sa tobom
У чему је проблем са овим, молим те да се огласиш, ако си већ преузео одговорност на себе?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Carevic je dobar ali nemozemo sa jednim golmanom sada. Mora pod hitno da se dovede jos jedan golman a ja bi voleo da to bude nas bivski kapiten Emil Rockov...
Volim te Vošo ludo

Ja koliko se sećam ernesto se ponudio da zove Jovanovića ovde i ovaj je hteo da dođe na šta je više forumaša odgovorilo da ne žele Jovanovića ovde na šta je ernesto odgovorio da će mu to preneti. Čak su neki pisali i da mu prenese da da ostavku.
Ne znam čemu sada čuđenje.
Pa ne moraju svi da pitaju i svi da ga vole. Koliko mi se čini ima popriličan broj pitanja, administracija je dozvolila topic, pa sad, ako ne odgovori i to je neka vrsta odgovora...Karlsson wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:19 pm Ja koliko se sećam ernesto se ponudio da zove Jovanovića ovde i ovaj je hteo da dođe na šta je više forumaša odgovorilo da ne žele Jovanovića ovde na šta je ernesto odgovorio da će mu to preneti. Čak su neki pisali i da mu prenese da da ostavku.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Jasno je napisao da se angažovao kao da je stvar gotova. Ne vidim sad razliku što je došlo do negodovanja ostalih članova. Voleo bih i ja objašnjenje dotičnog.
Još čekamo odgovore pitanja su postavljena.Gde je nastao problem sa tim?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- gospodinFKV
Rockov je trenutno treci golman u Fehervaru.
Da cekamo zimu da ga dovedemo, nisam siguran koliko je to isplativo i nama i njemu, jer sigurno nece ocekivati da bude drugi golman, bez obzira na formu.
Pre ce otici negde gde moze da brani i vrati karijeru na pravi put. Kod nas to uraditi nece, a pritom, uz postovanje svega sta Emil predstavlja, ja zaista nisam siguran da je to bolja opcija od Carevica, cak i u ovom padu forme u kojem se nasao Carevic.
S druge strane, kad mislimo da lansiramo Toromana?
Ima 22 godine, ima nizeligaskog iskustva, dobio je sanse na kasicicu prethodnih sezona, siguran sam da moze da dobije sansu u nekim mecevima kod kuce, pogotovo ako hocemo da iskuliramo Carevica malo, da se decko pokupi.
Problem je što si ti na svoju ruku otvorio topik bez da imaš bilo kakve veze sa tim, a sad nešto očekuješ...
Problem je i što se ovde naprasno namnožilo novih članova...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ima li ko kakav info o Dejanu Teteku? Da li uopšte i dolazio u Novi Sad na probu?
Mozda smo pogresno razumeli, ne dolazi Tetek nego Torbicin Tetak... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!