Pripreme
Procenti, procenti i saaaaamo procenti %%%... Više se ni takve informacije nakon dolaska Đurovskog ne daju javnosti.lesa wrote:pa nije pozvan zato sto ce na pripreme verovatno da stignu jos 3-4 igraca bezanije...
Nemojte da se čudite. Bilo je reči ovde po kom kriterijumu će novi/stari trener da selektira prvi tim.
VOJVODINA NA PRIPREMAMA U SLOVENIJI
Fudbaleri novosadske Vojvodine su u Sloveniji gde će odraditi dvonedeljne pripreme i odigrati tri kontrolne utakmice.
Već danas u 18 časova crveno-bele očekuje prvi kontrolni meč s kiparskom Omonijom i to će biti idealna prilika za prvog stratega ekipe Dragoljuba Bekvalca da uvidi trenutnu snagu svojih izabranika. Prema prvim najavama iz Pohorja svi igrači će dobiti šansu da se iskažu. Akcenat u Sloveniji stavljen je na fizičku pripremu, a pre povratka u Novi Sad 7. jula Novosađani će odigrati još dva meča s Lehom iz Poznanja i Dravom iz Ptuja.
Posle prvog dela priprema u bazi u Veterniku, put Slovenije je krenulo 25 igrača s kompletnim stručnim štabom, a očekuju se dolazak i reprezentativaca Ugande Kizita i Sepuje. Posle povratka u Novi Sad crveno-bele očekuju utakmice drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA koji su na programu 17. i 26. jula.
Fudbaleri novosadske Vojvodine su u Sloveniji gde će odraditi dvonedeljne pripreme i odigrati tri kontrolne utakmice.
Već danas u 18 časova crveno-bele očekuje prvi kontrolni meč s kiparskom Omonijom i to će biti idealna prilika za prvog stratega ekipe Dragoljuba Bekvalca da uvidi trenutnu snagu svojih izabranika. Prema prvim najavama iz Pohorja svi igrači će dobiti šansu da se iskažu. Akcenat u Sloveniji stavljen je na fizičku pripremu, a pre povratka u Novi Sad 7. jula Novosađani će odigrati još dva meča s Lehom iz Poznanja i Dravom iz Ptuja.
Posle prvog dela priprema u bazi u Veterniku, put Slovenije je krenulo 25 igrača s kompletnim stručnim štabom, a očekuju se dolazak i reprezentativaca Ugande Kizita i Sepuje. Posle povratka u Novi Sad crveno-bele očekuju utakmice drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA koji su na programu 17. i 26. jula.
-
Ma dajte,sta kukate za Mitosevicem.Decko nema gradju za fudbalera,a ko zna i kako igra-kad je tamo Aleksic najbolji,onda mi je sve jasno.A i bio sam 1 sedeo iznad njega na 1 utakmici i mogu reci da ga je utakmica najmanje zanimala i da je otisao 10 minuta pre kraja meca.Tesko da ce od njega biti fudbaler,ako ga fudbal vec sad tako malo zanima...limanfkv wrote:Vuka Mitosevica nema na pripremama! Pa tu je vec neko ili slep kod ociju ili lud u glavi.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Momka licno poznajem jer zivimo u istom kvartu.Nije gradjen,a Mesi jeste?Jeste Vuk nesto nizi,ali je izuzetno brz(ne znam da li si ga ikad gledao) i tehnika mu je na zavidnom nivou.Bio je najbolji igrac ovog turnira na kojem su pored Vose ucestvovali partizan,zvezda,republika srpska,rkc i ne znam ko jos.A i provereni je Slaninar.
Tako da nema potrebe da ga blatis ako ga ne poznajes licno.

STOP MAFIJI!!!
o gradji nemam komentar... jer i sa takvom kad se zagradi tesko mu je loptu oduzeti. Vuk je u svojoj generaciji rame uz rame po kvalitetu sa Aleksicem (a uvek je bio najbolji jos u skoli fudbal Mike Radosava) i ono sto je najbitnije za takvu gradju jeste da nije ostao igrac samo malog fudbala. Njegovo ime je moralo biti na spisku pa ako ne zadovolji lako ce odigrati sezonu za omladince
...ti si nasa prva ljubav...
-
@ Anonimus i lesa
Da se razumemo,ja tog momka ne poznajem licno,ali po ovome sto sam video to je moj stav.Nije da ga blatim,samo ne smatram velikim propustom sto nije otisao na pripreme.Sto se tice Messi-a,ne kazem ja da se sa slabom gradjom ne moze biti dobar fudbaler,ali tada ti tehnika ne moze biti na zavidnom nivou,vec mora biti perfektna.Velika vecina odlicnih igrace je i dobro gradjena i stamena,jer ovo je ipak fudbal a ne sah.Tako da su svi niski i sitni fudbaleri u velikom minusu u odnosu na krupne fudbalere,koji se moze nadoknaditi savrsenom tehikom,dobrim pregledom igre i brzinom,sto cini mi se on nema(sem mozda brzine),jer sam ga gledao na zagrevanju par puta i video sam da mu prijem,a pogotovo pas nisu na nekom nivou.Toliko.
Da se razumemo,ja tog momka ne poznajem licno,ali po ovome sto sam video to je moj stav.Nije da ga blatim,samo ne smatram velikim propustom sto nije otisao na pripreme.Sto se tice Messi-a,ne kazem ja da se sa slabom gradjom ne moze biti dobar fudbaler,ali tada ti tehnika ne moze biti na zavidnom nivou,vec mora biti perfektna.Velika vecina odlicnih igrace je i dobro gradjena i stamena,jer ovo je ipak fudbal a ne sah.Tako da su svi niski i sitni fudbaleri u velikom minusu u odnosu na krupne fudbalere,koji se moze nadoknaditi savrsenom tehikom,dobrim pregledom igre i brzinom,sto cini mi se on nema(sem mozda brzine),jer sam ga gledao na zagrevanju par puta i video sam da mu prijem,a pogotovo pas nisu na nekom nivou.Toliko.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Gradja?Za to mu treba pola godine rada u teretani,jedino sto je malo nizi,ali onda se uglavnom dobija na brzini.van der iV a.k.a Totti wrote:Ma dajte,sta kukate za Mitosevicem.Decko nema gradju za fudbalera,a ko zna i kako igra-kad je tamo Aleksic najbolji,onda mi je sve jasno.A i bio sam 1 sedeo iznad njega na 1 utakmici i mogu reci da ga je utakmica najmanje zanimala i da je otisao 10 minuta pre kraja meca.Tesko da ce od njega biti fudbaler,ako ga fudbal vec sad tako malo zanima...limanfkv wrote:Vuka Mitosevica nema na pripremama! Pa tu je vec neko ili slep kod ociju ili lud u glavi.
Inace zanimljivo mi je ovo sto si rekao da ga ne zanima fudbal jer ako je neko trenirao toliko koliko taj decko (a recimo da sam poznavao bas dosta Vosine dece) onda je to on.Tako da ni tu nema da brines

A ono sto sam ja gadjao je to da je pola Bezanije na pripremama,a mesta nije bilo za Vosino dete i REPREZENTATIVCA, koji treba da stice sto vise iskustva!Ali dobro valjda je skupo napraviti mesta za jos par Vosine dece,skupo a klub siroma nemoze da izracuna koliko ima para...

Jadan nas klub

0.0625
Posto nema rezultata na nasem ekstra sajtu, nasao sam na Kiparskom
Ako neko razume ovo neka slobodno prevede
ιλική ήττα από την Βοϊβοντίνα
26.06.08
Φιλική ήττα από την Σέρβικη Βοϊβοντίνα, δέχθηκε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, η οποία ηττήθηκε από τον σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο μας(το πρωτάθλημα στην Σερβία ξεκινάει στις 20 Ιουλίου) με 1-0, χάρις σε ένα γκολ που επιτεύχθηκε στο 85’.
Οι ποδοσφαιριστές μας παρόλο που φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο να έχουν ιδιαίτερα «βαριά» πόδια λόγω της πολύ δυνατής προετοιμασίας που γίνεται στο Μάριμπορ με τις διπλές προπονήσεις, είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στο σημερινό φιλικό και ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο τους. Μάλιστα η ομάδα μας ,όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ,είχε και δοκάρι με τον Βασκονσέλος.

Ako neko razume ovo neka slobodno prevede

ιλική ήττα από την Βοϊβοντίνα
26.06.08
Φιλική ήττα από την Σέρβικη Βοϊβοντίνα, δέχθηκε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, η οποία ηττήθηκε από τον σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο μας(το πρωτάθλημα στην Σερβία ξεκινάει στις 20 Ιουλίου) με 1-0, χάρις σε ένα γκολ που επιτεύχθηκε στο 85’.
Οι ποδοσφαιριστές μας παρόλο που φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο να έχουν ιδιαίτερα «βαριά» πόδια λόγω της πολύ δυνατής προετοιμασίας που γίνεται στο Μάριμπορ με τις διπλές προπονήσεις, είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στο σημερινό φιλικό και ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο τους. Μάλιστα η ομάδα μας ,όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ,είχε και δοκάρι με τον Βασκονσέλος.

Friendly defeat by Vojvodina
26.06.08
Friendly defeat by Serviki Vojvodina, agreed this afternoon our group in Maribor of Slovenia, which was defeated by the clearly more ready our opponent (the championship begins in Serbia on 20 July) 1-0, thanks to a goal reached at 85 '.
The players although we seemed to the pitch to have a particularly «heavy» feet because of the very possible preparation made in Maribor with double training sessions were very good racing presence in today's friendly and it was better throughout the match by his opponent . Indeed, our group when the result was 0-0, had a steel beam with Vaskonselos.
Last edited by Dejan on Fri Jun 27, 2008 10:34 am, edited 1 time in total.
Pobedili smo 1:0.
Kazu da su u borbenoj utakmici izgubili od trenutno spremnijeg protivnika (zato sto srpsko prvenstvo pocinje pre njihovog) golom u samoj zavrsnici u 85. minutu. Njihovi igraci iako su se dobro borili iako nisu mogli da naprave nista vise jer su im noge "teske" zbog intenzivnih priprema i dva treninga dnevno. U vecem delu utakmice su bili bolji i imali su cak i stativu pri rezultatu 0:0.
(Ne, ne govorim grcki ali umem da koristim automatske prevodioce na internetu...)
EDIT: vidim i Dejan nasao prevodioca, evo sta je moj rekao:
Kazu da su u borbenoj utakmici izgubili od trenutno spremnijeg protivnika (zato sto srpsko prvenstvo pocinje pre njihovog) golom u samoj zavrsnici u 85. minutu. Njihovi igraci iako su se dobro borili iako nisu mogli da naprave nista vise jer su im noge "teske" zbog intenzivnih priprema i dva treninga dnevno. U vecem delu utakmice su bili bolji i imali su cak i stativu pri rezultatu 0:0.
(Ne, ne govorim grcki ali umem da koristim automatske prevodioce na internetu...)
EDIT: vidim i Dejan nasao prevodioca, evo sta je moj rekao:
[iliki] defeat from [Boibontina] 26.06.08 Friendly defeat from Serbian [Boibontina], accepted today the afternoon our team in [Marimpor] of Slovenia, which lost from the of course readier opponent our (championship in Serbia begins on 20 July) with 1-0, thanks to a goal that was achieved in the 85 '. Our footballers even if they appearred in the fighting space they particularly have “heavy” legs because the very possible preparation that becomes in [Marimpor] with the double trainings, had very good fighting presence in current friendly and they were better in the all duration of fight from their opponent. Of course our team, when the result was 0-0, had also post with [Baskonselos].
potpisati ugovor sa njim na 5 god i to sto pre. hteo ga je PSV medjutim u holandskom zakonu,statutu i ostalim propisima vezanim za fudbal postiji odredba gde igracki van EU moraju da imaju minimalnu platu 500 ili 600 iljada evra - nisam siguran za tacan iznos (zato ce Misimi u mesto u holandiju najverovatnije negde u belgiju). jel zna neko do koje godine mu je vazeci ugovor?
...ti si nasa prva ljubav...