Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Kakve alibi transfere mi dogovaramo, ako je istina ovo oko Vukadinovića, majko mila...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Duplof

Post by Duplof »

Rabba wrote: Wed Nov 01, 2023 4:41 pm Kakve alibi transfere mi dogovaramo, ako je istina ovo oko Vukadinovića, majko mila...
Alibi transferi, alibi igra, alibi igrači, alibi trener(i)... I tako već godinama, pa čak i decenijama.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ako je istina da Ranko insistira na štoperu i desnom beku a ako ne budemo imali uslove da dovedemo po igrača na obe pozicije mislim da bi morali ponovo da se aktiviramo u vezi Jamkama, on igra na štoperu i desnom beku podjednako dobro. A igrao je u Radničkom i veznog.

Mislim da nema superligaškog igrača koji bi nam više legao od njega a da nam je realan.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Deep Purple wrote: Thu Nov 02, 2023 11:36 am Ako je istina da Ranko insistira na štoperu i desnom beku a ako ne budemo imali uslove da dovedemo po igrača na obe pozicije mislim da bi morali ponovo da se aktiviramo u vezi Jamkama, on igra na štoperu i desnom beku podjednako dobro. A igrao je u Radničkom i veznog.

Mislim da nema superligaškog igrača koji bi nam više legao od njega a da nam je realan.
Ako sam dobro pročitao, piše da mu ugovor sa Radnikom ističe u decembru ove godine, pa nije uopšte loša ideja
hvylarn

Post by hvylarn »

Deep Purple wrote: Thu Nov 02, 2023 11:36 am Ako je istina da Ranko insistira na štoperu i desnom beku a ako ne budemo imali uslove da dovedemo po igrača na obe pozicije mislim da bi morali ponovo da se aktiviramo u vezi Jamkama, on igra na štoperu i desnom beku podjednako dobro. A igrao je u Radničkom i veznog.

Samo isključivo na poziciji štopera. Na desnom beku bi opet bila ista situacija kao sa Jeličićem. Može da odigra, ali ne i ono što nam treba.
N13

Post by N13 »

Istina...
Nama je bitniji desniji bek nego stoper. A stoper koji moze da odigra desnog beka po potrebi nam nece nista doneti. Pre bih da je obrnuto, desni bek koji moze igrati stopera ako treba.
Sta moze da nam donese stoper koji ce igrati desnog beka. Brzinu po desnoj strani nece sigurno, centarsut jos manje, probojnost nikako. Samo bolju igru u defanzivi i nista vise.

Nadam se da mi necete zameriti, ali nama treba na desnoj strani nesto kao sto je bio Vulicevic 2012/13 godine. Solidan centarsut, dosta trcanja napred i nazad, borbenost... ja nazaloat ne znam ni jednog domaceg igraca sa tim osobinama.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jamkam je prošle sezone, ako se ne varam, po barem jednom bio u timu kola na poziciji štopera, levog beka i desnog beka.

Deep ne bih se složio da je realan... Nama je maksimum Javor. Videli smo to u prethodnom prelaznom roku. Takođe, broj stranaca je problem. Jamkam nema EU pasoš. Imamo Carevića, Gurama, Bolingija, Mateusa, Kembela... Rekao bih da je to već previše.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Isto tako, prilicno je solidan spoljni stoper u formaciji s trojicom pozadi i mozda, ali samo mozda, bismo mogli da igramo sa trojicom pozadi, gde bi trojac cinili Jamkam, Rosic, Crnomarkovic, a wing back-ovski dvojac Guram i Bjekovic.
Turija

Post by Turija »

Ne mogu da formiram misljenje o nasem desnom beku i stoperima, jer ga iz utakmice u utakmicu menjam. S obzirom sa kakvim budzetom raspolazemo za transfere, nisam siguran da cemo dovesti bolje?

Nekad su mi izgleda da sva trojica mogu zadovoljiti sadasnji tim Vose, a onda nekim potezima pokvare utisak. Previse oscilacija u njihovoj igri.

Lazarevic je, uz Milosavljevica i Zukica, fizicki najspremniji nas igrac. Puno ucestvuje u igri, ali previse gresi u postavljanju, tajmingu i dodavanju i time pokvari sve ono dobro.

Stoperi se jos uvek traze i defanzivno i ofanzivno.
Pre neki dan, Rosic imao sjajne pasove, pa onda sacuvaj boze. Isto i Crnomarkovic.
Kod nasih prekida odvlace paznju protivnicima, sto dobro dodje Zukicu, ali nikako da njih dvojica ,,nameste nisane". Dok, defanzivno mi nekako deluju nesigurno na centarsutevima, pa i u protivnickoj kontri. Sve mislim da ce se kroz vreme uigrati za prolecnu sezonu?

Drugo, nesto ne vidim ni ko je bolji u domacoj ligi, a da bi ga mogli dovesti kao pojacanje? Za inostrane sumnjam da ce se opredeliti i moci privoleti da dodju u Vosu?

PS
Jamkam samo ako cemo sa trojicom pozadi, kako je napisao @gospodin FKV
Last edited by Turija on Thu Nov 02, 2023 1:34 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

[quote=N13 post_id=215235 time=1698924262 user_id=4827

Nadam se da mi necete zameriti, ali nama treba na desnoj strani nesto kao sto je bio Vulicevic 2012/13 godine. Solidan centarsut, dosta trcanja napred i nazad, borbenost... ja nazaloat ne znam ni jednog domaceg igraca sa tim osobinama.
[/quote]

Искрено и Могли је био такав тип, центаршутеви одлични, доста трчања, брз, дефанзивно исто добар...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Niste me razumeli, Jamkam kao prelazno rešenje na beku ako ne možemo da priuštimo dva fudbalera jer on može i na štoperu i beku da odigra dobro i bude konkurencija Lazareviću. Isto tako i Crnomarkoviću i Rosiću na mestu štopera. A nama fali i štoper i bek. On bi nam dodao novu dimenziju jer može i na veznog kada nam treba cvrsta odbrana.

Pa za sledeću sezonu da Jamkam bude samo štoper a stigne neki desni bek. Ne vidim ga ni ja kao neko rešenje za duge staze na beku.

Ubeđen sam da je on pravi igrač za nas.

@Rabba bio je i kao vezni u timu kola, isto ako se ne varam.

Slažem se da bi broj stranaca bio problem.

EDIT: Nije bio kao vezni u timu kola.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ige/446591
Turija

Post by Turija »

Imam lepo misljenje o Jamkamu, ali ne znam na kojoj poziciji bi bio starter?
Po meni, najpre na desnom beku. Pojacali bi defanzivu, a ofanzivno nije slabiji od Lazarevica. Mozda, cak i ucinkovitiji?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Upravo sam taj tekst referirao u mom "podsećanju", al nisam mogao da ga pronađem. Hvala
VošaNS

Post by VošaNS »

Na zimu se rešiti Vukića kako god znamo i umemo pogotovo ako se Bolingi bude vraćao u tim.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Bolingija zaboravi na duži period. Ako se ikad i bude mogao vratiti profi sportu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply