I batka Mircevskog da dok se Lukic gradi zuji po sesnaestercu bilo bi golova kao kise

I batka Mircevskog da dok se Lukic gradi zuji po sesnaestercu bilo bi golova kao kise
Лучани са својим већем стараца имају три бода више од нас.
gospodinFKV wrote: ↑Tue Dec 05, 2023 5:47 pm
Bukinac, Zukic, mali Jovanovic. Tri mlada igraca, od toga dva bonusa, uz dovoljno kvalitetne i iskusne igrace da tim moze da istrpi Bukinca i/ili Jovanovica. To nije Malbasic. To nije Milosavljevic. Jeste recimo Lukic, a i Vukanovic pokazuje.
Carevic - [novi desni bek], Rosic, Crnomarkovic, Bukinac - Mateus, Zukic - Radulovic, Jovanovic, Vukanovic - Lukic
Klupa: Toroman, Lazarevic, Djordjevic, Ivanovic, Miletic, Butrakovic, [Jelicic ili novi stoper], Milosavljevic, Kembel, Uros Nikolic.
Pa Antonijevic je na pozajmici u Vozdovcu (sad za vikend dao gol) a znam da si njega gotivio (dok je bio u Metalcu), vratiti Burekovica
Drago mi je sto si ovo zapamtio
Da li vidiš Lučane da dobijaju bilo koga u Evropi, ako bi se kojim čudom tamo plasirali?
Можда некога у првом, другом колу квалификација. Мада видели смо по представницима из Фарских Острва и Малте да данас сви играју фудбал.
Pa ne mogu svi u ligu petice. I oni imaju svoje talente i uzmu one za koje misle da imaju najvise potencijala. Ali to nije garancija, u tim godinama ne mozes da budes siguran ko ce postati igrac . Pa u nasim omladicima smo imali igrace koji su dominirali, pa nista nije ispalo od njih. A recimo Kacaru i Rockovu nisu predvidjali ne znam kakvu karijeru. To onaj ko je s njima svaki dan ne moze da vidi, a ne neki skaut koji ga gleda 5 puta maksimalno. Naravno, ne mislim na ekstra talente, ti svakako nece kod nas. Po meni su brazilci iz malih mesta najinteresantniji, jer tamo talenti rastu kao pecurke, a zele da beze od kriminala.Karlsson wrote: ↑Fri Dec 08, 2023 7:14 pm Nije to počelo juče. I mi smo skoro imali nekoliko stranaca u omladinskom timu. Koliko se tih igrača probilo do seniorskih timova u Srbiji?
To su sve sumnjivi ''talenti'' koje menadžeri trpaju po Srbiji jer je ovde sve ogrezlo u korupciji. Samo zauzimaju mesta domaćim klincima, a očigledno su domaći klinci talentovaniji.
Da oni nešto vrede njih bi skautirali najpre Francuzi, Belgijanci i Holanđani ili možda Spartak, Novi Pazar i IMT imaju razvijeniju i sposobniju skautsku mrežu u Africi od njih?