Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Rabba wrote: Tue Dec 05, 2023 6:19 pm Lagano bih Malbašiću, Vukiću, Kajeviću, Crnomarkoviću dodao i Milosavljevića a nisam ni u Vukanovića zaljubljen. Sve ove odbacimo, onda lepo pružimo ruku Lukiću.
I batka Mircevskog da dok se Lukic gradi zuji po sesnaestercu bilo bi golova kao kise :mrgreen: Mada ljudi, prvo treba dva opasna beka angazovati, od njih treba poceti. Kada bi tu uboli dve radilice i dva opasna asistenta digli bi kvalitet i ove ekipe za 70%
Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Milosavljevića niko ne vidi u timu, a on za sada igrač sezone. Malo kontradiktorno. Meni lično trojka Indio - Zukić, Milosavljević odlična. Bez India, raspad.

Kud svi turci, tu i mali MiSmoFKV!: Ja bih promenio bekove, golmana, doveo rezervnog defanzivnog veznog i jedno kvalitetno krilo.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Довео бих једног ваљаног штопера да играмо са тројицом назад, Букинца и Бјековића на бековске позоције, треба један иза нападача да пакује, дај тог Лукићау шпиц и да играмо фудбал а успут промовишемо наше играче.
Rabba wrote: Tue Dec 05, 2023 6:19 pm Ovako, pretvaramo se u preskupi starački dom.
Лучани са својим већем стараца имају три бода више од нас.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

gospodinFKV wrote: Tue Dec 05, 2023 5:47 pm

Bukinac, Zukic, mali Jovanovic. Tri mlada igraca, od toga dva bonusa, uz dovoljno kvalitetne i iskusne igrace da tim moze da istrpi Bukinca i/ili Jovanovica. To nije Malbasic. To nije Milosavljevic. Jeste recimo Lukic, a i Vukanovic pokazuje.

Carevic - [novi desni bek], Rosic, Crnomarkovic, Bukinac - Mateus, Zukic - Radulovic, Jovanovic, Vukanovic - Lukic

Klupa: Toroman, Lazarevic, Djordjevic, Ivanovic, Miletic, Butrakovic, [Jelicic ili novi stoper], Milosavljevic, Kembel, Uros Nikolic.

Djordjevic umesto Bukinca,Jovanovic mi je jos fizicki slab za prvih 11 mora da nabije jos 10-15 kg minimalno.

Butrakovic i Jovanovic su ista pozicija,ali pored AM-a Butrakovic moze po krilima da igra.

Tu je i Milan Kovacev koji je desno krilo mogao bi i on na klupu.

Gurama i Bjekovica bih poslao na pozajmicu,
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Voja wrote: Tue Dec 05, 2023 6:28 pm
Rabba wrote: Tue Dec 05, 2023 6:19 pm Lagano bih Malbašiću, Vukiću, Kajeviću, Crnomarkoviću dodao i Milosavljevića a nisam ni u Vukanovića zaljubljen. Sve ove odbacimo, onda lepo pružimo ruku Lukiću.
I batka Mircevskog da dok se Lukic gradi zuji po sesnaestercu bilo bi golova kao kise :mrgreen: Mada ljudi, prvo treba dva opasna beka angazovati, od njih treba poceti. Kada bi tu uboli dve radilice i dva opasna asistenta digli bi kvalitet i ove ekipe za 70%
Pa Antonijevic je na pozajmici u Vozdovcu (sad za vikend dao gol) a znam da si njega gotivio (dok je bio u Metalcu), vratiti Burekovica :D ili dovesti za tebe idealnog Antonova. A za desnog nznm, ne vidim nikoga, Varjacic zuji al kontam da je vecini forumasa mator.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Forza Voša wrote: Tue Dec 05, 2023 9:02 pm ili dovesti za tebe idealnog Antonova.
Drago mi je sto si ovo zapamtio :) Takav nam treba, drzak, koji ne preza od duela, voli da ide napred, ume i da centrira, a i kakav je bek koji ne ume da izvodi slobodnjake :wink: Treba bekove traziti u irskoj ili engleskim nizim ligama, da kad stane ispred krila, ovaj se odbije 10m od njega
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Tue Dec 05, 2023 8:36 pm Лучани са својим већем стараца имају три бода више од нас.
Da li vidiš Lučane da dobijaju bilo koga u Evropi, ako bi se kojim čudom tamo plasirali?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Tue Dec 05, 2023 9:31 pm
CRD FCV wrote: Tue Dec 05, 2023 8:36 pm Лучани са својим већем стараца имају три бода више од нас.
Da li vidiš Lučane da dobijaju bilo koga u Evropi, ako bi se kojim čudom tamo plasirali?
Можда некога у првом, другом колу квалификација. Мада видели смо по представницима из Фарских Острва и Малте да данас сви играју фудбал.

Ако Лучани овако наставе имаћемо прилику да то и видимо док се ми пресабирамо ко је крив што имамо дужу летњу паузу.

Треба нам пар старијих али не и превише, као ТСЦ и Пазар што има. Пазар у назад има млађе да трче а напред старије да решетају, можда је то решење?
Maki

Post by Maki »

Eto, lepo smo se složili šta nam treba. :cheers:
Izdvojio bih samo mišljenje oko Crnomarkovića. On je za mene neprikosnoven na levom štoperu i prosto nema zamenu. Dva koplja mi je iznad ostatka naše odbrambene garniture bekova i štopera. Možda samo Mateus konkuriše, jer je bio solidan ta 3-4 poluvremena na CB. Rosić uopšte nije na nivou na kojem je prošli put igrao ovde, i nije nezamenljiv. Nije se videla razlika kada je prošli put igrao Jeličić umesto njega. Tu nam treba pojačanje, rekao bih. Uostalom, na Transfermarktu piše da Rosić sekundarno igra i RB, zašto da ne?
I Giorbelidzea treba svakako probati na desnom beku, jer samo smeta rotaciji Đorđevića i Bukinca. Ili, što je ovde predlagano, da se proba na DM. Čak bi i na Malbašićevoj poziciji bio upotrebljiv, jer kapiten nije šutnuo na gol bar 4 utakmice.
srkins

Post by srkins »

Po meni mi ako zelimo da se na prolece bar pobijemo za to trece mesto ili kup treba da dovedemo 3 ili 4 igraca koji bi odmah pravili razliku i za koje bi morali ozbiljno da se otvorimo. Igraci iz Italijanske 4 lige ili igraci koji igraju u odbrane Radnickog Nisa iskreno losiju odbranu davno nisam gledao nisu pojacanja za ono sta mi zelimo. E sada to je jedan nacin da se dodje do cilja drugi koji bi ja vise voleo da ostvarimo je ozbiljna ulaganja u Omladinsku skolu od trenera opreme skautinga preko smene direktora skole ,mora se ozbiljnije raditi u tom delu kluba jer smo nekad vise omladinaca izbacivali za sezonu nego sada za 10 godina . I da sem skautinga omladinaca mora se mnogo ozbiljnije raditi i skauting za prvi tim neke lige u okolini se moraju gledati takodje neki vid saradnje sa nekom akademijom iz Africkih zemalja ne bi bila na odmet. Mislim da treba da ulazemo u struku i da je to put koji nas moze dovesti do cilja nama trebaju ljudi koji prvo umeju da pronadju mladog igraca onda nam trebaju ljudi koji tog igraca umeju da nauce necemu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@srkins

Sa svime se slažem, osim za mesto za koje želimo da se pobijemo. Nama je ove sezone apsolutni maksimum četvrto mesto.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ine/468530

Pitanje se postavlja, zašto ne bismo mi probali? Dva tri igrača, omladinci pa nije toliko velika investicija. Mogu da ih ubace u neku srednju, da imaju dom i osnovne stvari za život. Povrat investicije može bude neuporedivo veći.
Karlsson

Post by Karlsson »

Nije to počelo juče. I mi smo skoro imali nekoliko stranaca u omladinskom timu. Koliko se tih igrača probilo do seniorskih timova u Srbiji?
To su sve sumnjivi ''talenti'' koje menadžeri trpaju po Srbiji jer je ovde sve ogrezlo u korupciji. Samo zauzimaju mesta domaćim klincima, a očigledno su domaći klinci talentovaniji.
Da oni nešto vrede njih bi skautirali najpre Francuzi, Belgijanci i Holanđani ili možda Spartak, Novi Pazar i IMT imaju razvijeniju i sposobniju skautsku mrežu u Africi od njih?
Djisa

Post by Djisa »

Karlsson wrote: Fri Dec 08, 2023 7:14 pm Nije to počelo juče. I mi smo skoro imali nekoliko stranaca u omladinskom timu. Koliko se tih igrača probilo do seniorskih timova u Srbiji?
To su sve sumnjivi ''talenti'' koje menadžeri trpaju po Srbiji jer je ovde sve ogrezlo u korupciji. Samo zauzimaju mesta domaćim klincima, a očigledno su domaći klinci talentovaniji.
Da oni nešto vrede njih bi skautirali najpre Francuzi, Belgijanci i Holanđani ili možda Spartak, Novi Pazar i IMT imaju razvijeniju i sposobniju skautsku mrežu u Africi od njih?
Pa ne mogu svi u ligu petice. I oni imaju svoje talente i uzmu one za koje misle da imaju najvise potencijala. Ali to nije garancija, u tim godinama ne mozes da budes siguran ko ce postati igrac . Pa u nasim omladicima smo imali igrace koji su dominirali, pa nista nije ispalo od njih. A recimo Kacaru i Rockovu nisu predvidjali ne znam kakvu karijeru. To onaj ko je s njima svaki dan ne moze da vidi, a ne neki skaut koji ga gleda 5 puta maksimalno. Naravno, ne mislim na ekstra talente, ti svakako nece kod nas. Po meni su brazilci iz malih mesta najinteresantniji, jer tamo talenti rastu kao pecurke, a zele da beze od kriminala.
Kup je nas!
hvylarn

Post by hvylarn »

Isti ti veliki klubovi ih dovede na kilo. I ne samo iz Afrike i Južne Amerike, nego iz Evropskih država. I selekcija je surova, pa možda i neko sa više talenta se jednostavno ne snađe. Sa par igrača godišnje, i dalje tvrdim da ne možeš mnogo da izgubiš.
Post Reply