Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Dec 19, 2023 10:24 pm sve je izgubilo smisao
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Sta mislite o Danijelu Aleksicu, da li neko prati njegove igre i sta mislite koliko je ralno da se vrati?
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Na_3_boda wrote: Wed Dec 20, 2023 5:51 pm Sta mislite o Danijelu Aleksicu, da li neko prati njegove igre i sta mislite koliko je ralno da se vrati?
1. Уговор му истиче у Јуну 2025. Значи морали би да одрешимо кесу као никада до сада.
2. Ако ће напуштати Турску за очекивати је да оде у Арабију и наплати тих пар година што му је остало у играчкој каријери.
3. И да га не желе Арапи, морала би да постоји његова жеља да игра овде, сумњам да је има.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dok čekamo sutrašnju utakmicu i licitiramo imenima koja nas sigurno neće pojačati, ima li nekih informacija ko odlazi? Neko je spominjao Uroša Nikolića i Grčku? Dva igrača koje transfermarkt navodi kao one kojima ističe ugovor su treći golman i desni bek na pozajmici u Radničkom iz Zrenjanina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Prvi potez uprave treba da bude promena sportskog direktora.
Ne znam samo na cemu se Popovic toliko zahvaljivao menadzmentu? Verovatno, samo zato, sto su mu dopustili da ide iz Vose? A, Vosu je ostavio na 6 -7 mestu i ,,klackalici" da li ce igrati plej of ili plej aut?
Halo, bre, Vojvodinu :oops: O cemu pricamo???

Mislim da je ovo najgore selektiran tim, od kako FK Vojvodina postoji. Toliko tehnicki i takticki neobucenih igraca nikad nismo imali.
Takodje, zdravstveno nespremnih i presporih fizicki i u odlukama, kao i sa nedopustivo mnogo kardinalnih gresaka u igri.
Jedini igrac koji je doveden ( tj da nije sam dosao, kao Vukanovic), a da nesto vise vredi, to je ucinila Agencija (Mateusa India).

Nijedno pojacanje, osim Cumica, nije dalje od Nisa, Novog Sada i portugalske veze.
Tako je radio i u Nisu u Radnickom. Uglavnom dovodio sve Vosine bivse igrace. Pa, eto, dokle je doveden Radnicki.Teska borba za opstanak.
Takvom selekcijom igraca, isto to sleduje i Vojvodini, zajedno sa sportskim ,,savetnicima", a, na najvecu zalost, sve Vosinim bivsim igracima. Uzas sta napravise ,,svom" Klubu i istinskim navijacima.
Velika i nezaboravna sramota. Da citiram odlazeceg trenera: cast i bruka dovijeka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

Ima neke debilne veze i sa Gruzijskim agencijama, U Nišu je doveo jednog preskupog, taj lik je proglašen za najveći promašaj u istoriji kluba. Ovde takodje nastavlja sa Gruzijcima...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Кајевић је одиграо 104 минута за 6 месеци и исто толико плата. Човек је провалио систем као Шћепан Шћекић.
VošaNS

Post by VošaNS »

CRD FCV wrote: Sun Dec 24, 2023 6:39 pm Кајевић је одиграо 104 минута за 6 месеци и исто толико плата. Човек је провалио систем као Шћепан Шћекић.
Zadnji put je bio u protokolu protiv zvezde, prethodnih 5 mečeva nije ni na klupi. Izgleda da je prvi sa kojim se rastajemo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Sun Dec 24, 2023 6:39 pm Кајевић је одиграо 104 минута за 6 месеци и исто толико плата. Човек је провалио систем као Шћепан Шћекић.
Мени се на ФМ-у пензионисао после ове сезоне... Не би ме чудило да и стварно буде тако...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote: Tue Dec 19, 2023 11:56 pm Za razliku od Malbašića, Paločević mi ni prvi put dok je bio ovde se nije dopao. Nadam se da nije on.
+1

Medjutim, posto ne pratim igre Palocevica, zamolio bih Voju za misljenje o danasnjem Palocevicu.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mare_Liman wrote: Sun Dec 24, 2023 7:24 pm
Мени се на ФМ-у пензионисао после ове сезоне... Не би ме чудило да и стварно буде тако...
Ako je FM24 salji link ukoliko ga nisi kupio.

I ako te ne mrzi da saljes link naravno.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Sun Dec 24, 2023 7:37 pm
Red Marquis wrote: Tue Dec 19, 2023 11:56 pm Za razliku od Malbašića, Paločević mi ni prvi put dok je bio ovde se nije dopao. Nadam se da nije on.
+1

Medjutim, posto ne pratim igre Palocevica, zamolio bih Voju za misljenje o danasnjem Palocevicu.
Ma slabo ga i ja pratim, al su on i Mario poslednji igraci koje pamtim da su u nasem timu licili na (potencijalno) dobrog pleja, a posto Mario zavrsio onda nam je samo Palocevic preostao. :)
Evo pogledaj ovaj video, Palocko je isti kao i kod nas, mekan, deluje da nema snagu, ali pogledaj opet ne komplikuje mnogo, nema davljenja lopte i nekako mi se cini da uvek ima resenje pre nego sto i dobije loptu, lepo razigrava (a nama takav fali) i cini mi se da iako deli spore lopte njihovim provremenim odlaganjem ubrzava igru tima. E sad, da li bi to bilo dovoljno za nas nivo fudbala :mrgreen:

A gledajuci ovaj stadion gde je postigao gol iz penala ne deluje mi da bi ga paklena atmosfera naseg stadiona nesto posebno sputala u pruzanju dobrih igara

Image
srkins

Post by srkins »

Pa ako biramo izmedju Palocevica Savicevica i Kosovica onda sam za Palocevica e sada Palocevic je imao neki bas jak ugovor u Koreji mislim da je njemu cilj da tamo ostane cak i za duplo manju platu od trenutne
Turija

Post by Turija »

srkins wrote: Sun Dec 24, 2023 9:04 pm Pa ako biramo izmedju Palocevica Savicevica i Kosovica onda sam za Palocevica e sada Palocevic je imao neki bas jak ugovor u Koreji mislim da je njemu cilj da tamo ostane cak i za duplo manju platu od trenutne
Apsolutno i jedno i drugo.
Palocevic sa malo trcanja, dobrom nogom, odlicnim rezonom i sa sazrelim i stecenim iskustvom za ovakvu Vosu i nasu ligu je odlicno pojacanje. Mislim da je bolji od onog Palcevica kakvog ga znamo u Vosi, cak mi deluje i fizicki snazniji.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Sun Dec 24, 2023 9:17 pm
srkins wrote: Sun Dec 24, 2023 9:04 pm Pa ako biramo izmedju Palocevica Savicevica i Kosovica onda sam za Palocevica e sada Palocevic je imao neki bas jak ugovor u Koreji mislim da je njemu cilj da tamo ostane cak i za duplo manju platu od trenutne
Apsolutno i jedno i drugo.
Palocevic sa malo trcanja, dobrom nogom, odlicnim rezonom i sa sazrelim i stecenim iskustvom za ovakvu Vosu i nasu ligu je odlicno pojacanje. Mislim da je bolji od onog Palcevica kakvog ga znamo u Vosi, cak mi deluje i fizicki snazniji.
U snimku deluje da je sazreo, a i saigraci deluju kao da igraju za Vosu (na efikasnost mislim) :mrgreen:
Image
Post Reply