Kad više ne bude za ozbiljan fudbal, to je dobro poznata činjenica.
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Meri ovih dana odrzava formu u jednoj novosadskoj teretani 
Mada iskreno ne vidim njega i Vukanovica u tandemu. Jedan bi morao na klupu... ali mozda se varam.

Mada iskreno ne vidim njega i Vukanovica u tandemu. Jedan bi morao na klupu... ali mozda se varam.
- gospodinFKV
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/470571
3-4-3 ovakav, da se smrznes...evo, ovim cak ne bi morali da dovedu petoricu.
Carevic
Rosic (Jamkam) Crnomarkovic Djordjevic
Lazarevic Mateus Milosavljevic (Miletic) Bukinac
Tufegdzic (Zukic)
Radulovic Meri (Vukanovic)
3-4-3 ovakav, da se smrznes...evo, ovim cak ne bi morali da dovedu petoricu.

Carevic
Tufegdzic (Zukic)
- Mare_Liman
И опет ми није јасно брате да кад год изађеш у медије да причаш како волиш да причаш са навијачима, да сабираш утиске, да волиш да саслушаш и то, па брате као председник један од реално ретких у последњих 10 година који колко толко воли клуб и од толико силних пара не можеш да унајмиш човека да гледа форум да извуче нешто, да види жеље, генеранло добре опције како што се играчког кадра тиче, тако ствари за маркетинг и сл. Доведећеш та два појачања уз можда још једног или двојицу на клупи за јачи ростер и Бог да те види, ми ћемо се појачати ко зна каквим комбинацијама и квази играчима, гомилати позиције где не требају појачања и они ће се задржати пола године ил годину и ићи даље...gospodinFKV wrote: ↑Fri Dec 29, 2023 11:28 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/470571
3-4-3 ovakav, da se smrznes...evo, ovim cak ne bi morali da dovedu petoricu.![]()
Carevic
Tufegdzic (Zukic)
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Samo da vas podsetim da su cigani špica Adane platili 5 miliona evra. Adana je šesta, Rizespor je sedmi. Obojica prvi špicevi. Meri se povredio na početku sezone, zbog toga nije igrao. Gde je logika da se vrati u raspalu Vojvodinu? I kako to klub koji je platio rekordnih 200.000 evra za Čumića treba da isfinansira? Jesu ovi nesposobni, može se slobodno reći i ekstremno nesposobni, ali nekad su i ovde ideje nerealne. Ako smo hteli špica, već sam napomenuo, ovaj Adetundži, što je otišao iz Čuke u Celje je velika propuštena prilika. Ako se neko zgražava nad slovenačkom ligom, neka pogleda gde je igrao i kako Džon Meri posle Vojvodine, a i taj špic cigana od 5 miliona evra, do pre 2-3 godine.
Na malo vedriju temu, nema ništa od Tufegdžića, nije igrao, niti potiče iz Niš.
Na malo vedriju temu, nema ništa od Tufegdžića, nije igrao, niti potiče iz Niš.
- Deep Purple
@Rabba
Vratio bi se Meri na svoju ličnu inicijativu, ja sam ovde već pisao da su u Rizesporu napravili neku grešku i hteli da ga puste, imaju četiri centarfora, doveli su Adolfa Gaicha on je prvi napadač a Minchev je drugi. Nema tu mesta za Merija.
Mi smo doveli Bolingija malo pre nego što nam je ispala mogućnost dovođenja Merija.
Mi smo bili zainteresovani za Tufegdžića ali je Cska klub koji može više novca da ponudi i po pitanju obeštećenja i po pitanju plate i odabrao je da ide tamo. Plus je Saša Ilić insistirao na Tufegdžićevom dolasku.
Vratio bi se Meri na svoju ličnu inicijativu, ja sam ovde već pisao da su u Rizesporu napravili neku grešku i hteli da ga puste, imaju četiri centarfora, doveli su Adolfa Gaicha on je prvi napadač a Minchev je drugi. Nema tu mesta za Merija.
Mi smo doveli Bolingija malo pre nego što nam je ispala mogućnost dovođenja Merija.
Mi smo bili zainteresovani za Tufegdžića ali je Cska klub koji može više novca da ponudi i po pitanju obeštećenja i po pitanju plate i odabrao je da ide tamo. Plus je Saša Ilić insistirao na Tufegdžićevom dolasku.
- gospodinFKV
Pa nije bas poredjenje u potpunosti na mestu. Razumem, ali isto tako - Meriju je 31 godina na prolece, ovo mu je vec druga ili treca gadna povreda, a ulazi u poslednjih 6 meseci ugovora. Koje su sanse da ga obnovi? Rekao bih prilicno male.
S druge strane, Serif je 3 godine mladji, ima odlicnih par sezona iza sebe, isto kao i Meri, ali bez povreda.
Sve se na kraju dana svodi na ambiciju. Neko je rekao kako je Zbiljic izjavio da mozemo 5 igraca da dovedemo na zimu, jer smo inkasirali 4 miliona od transfera. Mi znamo da ce igrac poput Merija Vojvodini doneti kvalitet, a usput smo u dobroj pregovarackoj poziciji kad se uzmu u obzir sve njegove okolnosti.
Ako mi ne mozemo da dovedemo povredjenog igraca od 31 godine, koji je vezan za Novi Sad i Vosu (bukvalno i u Novom Sadu trenutno), a koji pritom ima jos 6 meseci ugovora, cemu onda bilo sta? Cemu takmicenje?
Iskreno, meni Tufegdzic deluje da je mozda cak i teze resenje.
S druge strane, Serif je 3 godine mladji, ima odlicnih par sezona iza sebe, isto kao i Meri, ali bez povreda.
Sve se na kraju dana svodi na ambiciju. Neko je rekao kako je Zbiljic izjavio da mozemo 5 igraca da dovedemo na zimu, jer smo inkasirali 4 miliona od transfera. Mi znamo da ce igrac poput Merija Vojvodini doneti kvalitet, a usput smo u dobroj pregovarackoj poziciji kad se uzmu u obzir sve njegove okolnosti.
Ako mi ne mozemo da dovedemo povredjenog igraca od 31 godine, koji je vezan za Novi Sad i Vosu (bukvalno i u Novom Sadu trenutno), a koji pritom ima jos 6 meseci ugovora, cemu onda bilo sta? Cemu takmicenje?
Iskreno, meni Tufegdzic deluje da je mozda cak i teze resenje.
- Uvek sa tobom
Опет Сланинарски оптимизам у прелазном року да ће се довести неко квалитетан, довешће само где имају штелу да уграбе који евро, а квалитет им није битан као ни Војводина, после пар кола промениће тренера јер се није уклопио са дрвима која су довукли.... Имаћемо нове Вукиће, Кајевиће...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ako vec dovodimo starije igrace, kojebne mozemo da prodamo dalje, neka budu oni koji znaju da igraju fudbal, koji nam dizu kvalitet . Nenad Lukic i Meri mi deluju da su taj tip igraca.
Preduslov je da se otarasimo tone drugih koji su na platnom spisku, a sluze samo da se klub izmuze do kraja.
Realno da li je?!?
Preduslov je da se otarasimo tone drugih koji su na platnom spisku, a sluze samo da se klub izmuze do kraja.
Realno da li je?!?

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Lista je predugačka što se tiče odlazaka.. pošto je Zbiljić odobrio 5 igrača, moglo bi još 5 kad bi se oterasali par igrača. Među njima prvenstveno Kajević, Bjeković, Malbašić itd..
@gospodinFKV, sve si u pravu ali ti je i zaključak na mestu. Nemam pojma čemu njihovo bahato i bezobrazno ponašanje u maniru lokalnih šerifa. U stvari, znamo svi zašto, zato što je 50e odmah bolje od 100e za mesec dana. Zato što su sitni, odvratni pilićari. Zato što imaju obraz kao đon i jedino što je bitno je koliko oni mogu da ukradu. Zato će biti kako @Uvek sa tobom kaže, a ne kako zdrav razum nalaže. Podsetiću sve da i dalje plaćamo barem 4 menadžerske kombinacije. Ponoviću ih, Vuk Bogdanović, Marko Kerkez, Nemanja Soković i verovatno i Siniša Tanjga.
Sigurno Sinisa TanjgaRabba wrote: ↑Fri Dec 29, 2023 3:38 pm @gospodinFKV, sve si u pravu ali ti je i zaključak na mestu. Nemam pojma čemu njihovo bahato i bezobrazno ponašanje u maniru lokalnih šerifa. U stvari, znamo svi zašto, zato što je 50e odmah bolje od 100e za mesec dana. Zato što su sitni, odvratni pilićari. Zato što imaju obraz kao đon i jedino što je bitno je koliko oni mogu da ukradu. Zato će biti kako @Uvek sa tobom kaže, a ne kako zdrav razum nalaže. Podsetiću sve da i dalje plaćamo barem 4 menadžerske kombinacije. Ponoviću ih, Vuk Bogdanović, Marko Kerkez, Nemanja Soković i verovatno i Siniša Tanjga.
Kup je nas!
Izjavio Zbiljić da od ovog zimskog prelaznog roka kreće projekat Vojvodina 25/26. Spomenuo dolazak reprezentativacaiz okolnih zemalja. Uklapa se priča o Kosoviću i Savićeviću...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Iskeno koliko ja sam ja shvatio između redova to je da je ova sezona bačena niz vodu a da od sledeće sezone treba da očekujemo Vošu koja će ići na minimum 3 mesto