Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Kaže Ftblserbia zainteresovani smo za Amera Gojaka. Odgovoriću ti @Voja nemam sad vremena.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Sat Jan 06, 2024 12:59 pm Kaže Ftblserbia zainteresovani smo za Amera Gojaka. Odgovoriću ti @Voja nemam sad vremena.
Идеалан за нас, 10 наступа, 1 асистенција и 1 жути картон :mrgreen:

Надам се да барем није повређен.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
1892

Post by 1892 »

Uvek sa tobom wrote: Sat Jan 06, 2024 1:25 pm
Deep Purple wrote: Sat Jan 06, 2024 12:59 pm Kaže Ftblserbia zainteresovani smo za Amera Gojaka. Odgovoriću ti @Voja nemam sad vremena.
Идеалан за нас, 10 наступа, 1 асистенција и 1 жути картон :mrgreen:

Надам се да барем није повређен.
Daj nemoj zezati. Ozbiljan fudbaler sa 150+ utakmica Dinamo Zagreb.
Come on you Reds!
VošaNS

Post by VošaNS »

Gojak je pre koju godinu bio jedan od najvažnijih i najboljih igrača Dinama. 2020/2021 je igrao za Torino gde je imao gol i. asistenciju. Vratio se u Dinamo posle toga, dok je sada u Ferencvarošu bez nekih značajnih minuta uz 2 gola prošle sezone. Ima 26 godina, standardan je reprezentativac Bosne i pokriva sve pozicije na sredini terena.

https://www.transfermarkt.com/amer-goja ... ler/293210
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Има уговор још годину и по дана. Или би платили или позајмица која је реалнија опција.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Е то би већ било појачање...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Ako bi uspeli da dovedemo Gojaka to bi bio pun pogodak.

Ozbiljan igrac koji zna sta je Evropa i kako se ona igra.

Pritom mlad je i celu sredinu pokriva.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

CRD FCV wrote: Sat Jan 06, 2024 3:39 pm Има уговор још годину и по дана. Или би платили или позајмица која је реалнија опција.
И пише тамо да је реч о позајмици до краја сезоне.

@1892 Ја сам писао о сезони која је иза њега где се баш није наиграо и питање је у каквој је форми.

А тек ова позајмица ми није у том случају јасна. Једино ако након тога имамо право откупа.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Sat Jan 06, 2024 4:14 pm https://meridiansport.rs/fudbal/vozdova ... z-emirata/

Vuk Bogdanović ponovo u klubu.
Da nije možda postao crnogorski reprezentativac u međuvremenu?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Sat Jan 06, 2024 12:50 pm
Deep Purple wrote: Sat Jan 06, 2024 11:25 am
Rabba wrote: Sat Jan 06, 2024 11:18 am Tedić se vratio sa pozajmice iz Čarltona u Siti... Mislim da bi nam legao, sve i da ga samo pozajmimo.
Ja mislim da su Fića Stevanović i Tedić svoje odigrali ja bih pre Teteka i u lošem stanju trpeo nego vraćao gore iznad spomenute u fudbalski život
Od milijardu fudbalera kakvim vi imenima baratate :roll: Nego Deep nikako da te upitam, kad je Lukic tako dobar kako to da ga nijedna (najmanje) madjarska prvoligaska ekipa nije kupila?
Kažu da je imao jako puno ponuda i da je odabrao ono što misli da je najbolje za njega.

Sa jednom nogom je bolji od tvog Takija :mrgreen:

Znači ono što se zna do sad je da smo u kontakti sa Savićevićem i Gojakom. Jedan je centralni a drugi ofanzivniji vezni, ako su oni ta dva iz ex-yu

Sad me još više zanima ko su i na kojim su pozicijama dva reprezentativca iz okoline.

Meni deluje pozajmica pa oslobađanje ugovora od strane Ferencvaroša, verovatno ima dobru kintu pa nije hteo odmah da raskida ugovor.

Kum mi kažem da je Gojak opasan fudbaler sad ja lično ne znam kakav je, gledao sam Dinamo ali ne toliko detaljno da pratim pojedinačno fudbalere.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Sat Jan 06, 2024 5:08 pm
Voja wrote: Sat Jan 06, 2024 12:50 pm
Deep Purple wrote: Sat Jan 06, 2024 11:25 am

Ja mislim da su Fića Stevanović i Tedić svoje odigrali ja bih pre Teteka i u lošem stanju trpeo nego vraćao gore iznad spomenute u fudbalski život
Od milijardu fudbalera kakvim vi imenima baratate :roll: Nego Deep nikako da te upitam, kad je Lukic tako dobar kako to da ga nijedna (najmanje) madjarska prvoligaska ekipa nije kupila?
Kažu da je imao jako puno ponuda i da je odabrao ono što misli da je najbolje za njega.

Sa jednom nogom je bolji od tvog Takija :mrgreen:

Znači ono što se zna do sad je da smo u kontakti sa Savićevićem i Gojakom. Jedan je centralni a drugi ofanzivniji vezni, ako su oni ta dva iz ex-yu

Sad me još više zanima ko su i na kojim su pozicijama dva reprezentativca iz okoline.

Meni deluje pozajmica pa oslobađanje ugovora od strane Ferencvaroša, verovatno ima dobru kintu pa nije hteo odmah da raskida ugovor.

Kum mi kažem da je Gojak opasan fudbaler sad ja lično ne znam kakav je, gledao sam Dinamo ali ne toliko detaljno da pratim pojedinačno fudbalere.
Taki je umetnik, hteo ti to priznati ili ne. Uostalom zahvljajuci njemu Partizan je sad prvi na tabeli, jer je upravo on u polusezoni imao kljucne asistencije i golove.
Ako vec mora Savicevic obe ruke dizem za Deju, jeste da je lenj, ali ubedjen sam da ce biti korisniji.
Ni ja nisam nikad akcenat stavljao na Gojaka, al znam da je u prenosima koje sam gledao zbog drugih igraca njegovo prezime bilo dominantno u komentatorovom recniku, tako da ne bih imao nista protiv tog transfera.

Jos dva reprezentativca iz okoline? Ima jedan bivsi reprezentativac, dok sam gledao Gojaka na TM, videh i njegaa, iznenadio sam se kako ima dobru statistiku, u treceplasiranom tim madjarske lige. :mrgreen: Ocigledno mu je legla madjarska liga, nikad ga nisam smatrao takvim kapacitetom, a statistika kaze 88 meceva 44 gola i 9 asistencija :mrgreen: Mada realno, mislim da ne vredi novca koji je na TMu
Image
1892

Post by 1892 »

Iskreno se nadam da nam ne dolazi V.Savićević, još jedna u nizu zvezdinih prevara i lažnih talenata. Kića Kosović je za njega doktor fudbala, on bi sigurno bio pojačanje. Plus je prošao i naše mlađe kategorije, razume klub.
Come on you Reds!
Stexman

Post by Stexman »

@Voja

Kodro?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kenan Kodro je avion špic, oprostio bih i to što ima 30 godina. Osloboditi se Carevića i Emila vratiti iz Fehervara, plus mu zalepiti traku na ruku i predati svlačionicu na uređivanje. Uh. A, Amer Gojak, ne verujem u kapacitete našeg sportskog sektora da Gojak dođe, a da dogovor ne bude poguban za klub.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply