Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Transferi

Post by Uvek sa tobom »

Voja wrote: Sat Jan 06, 2024 6:11 pm Ako vec mora Savicevic obe ruke dizem za Deju, jeste da je lenj, ali ubedjen sam da ce biti korisniji.
:mrgreen: +1
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote: Sat Jan 06, 2024 6:54 pm @Voja

Kodro?
Ma da. Muci se celu karijeru nosi ocevo breme, dugo sam ga pratio i kad je presao u Madjarsku i ja digao ruke, on procvetao :mrgreen: Ali kao sto rekoh, sasvim slucajno ga primetih. Digao sam ja ruke od transfera
Image
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Rabba wrote: Sat Jan 06, 2024 7:38 pm Kenan Kodro je avion špic, oprostio bih i to što ima 30 godina. Osloboditi se Carevića i Emila vratiti iz Fehervara, plus mu zalepiti traku na ruku i predati svlačionicu na uređivanje.

+1

Emilu treba dati malo vremena na golu,nije dugo branio.

Palocevic i Emil imaju istog agenta,Aleksandra bih vratio ako Gojaka ne uspemo da dovedemo.
ernesto

Post by ernesto »

Kunta je pravo osvezenje.radi odlican posao.
Vec tokom sledece nedelje pocinju pojacanja da dolaze!
Banujte me molim vas :beg:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ernesto wrote: Sat Jan 06, 2024 8:10 pm Kunta je pravo osvezenje.radi odlican posao.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rakovac

Post by Rakovac »

Nadam se dolasku 3 do 4 igrača maksimalno i to na pozicijama u veznom redu i napadu. Mislim da je potpuno bespotrebno dovoditi bekove ili centarhalfove tu smo sasvim OK.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rezerva za India obavezno, pa onda sve ostalo
Rakovac

Post by Rakovac »

Slažem se ovo za India, mislim da nam treba zadnji i prednji vezni i jedno krilo a mogao bi i jedan špic. A trebalo bi se bogami i rešiti bar pet - šest igrača.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

MiSmoFKV! wrote: Sat Jan 06, 2024 8:52 pm Rezerva za India obavezno, pa onda sve ostalo
Ako dodju Savicevic i Gojak, glavu na panj stavljam da se Zukic seli na zadnjeg veznog. :frown:
Inace, Gojak bi bio bombona pojacanje. Da ne kazem....bomBONA :valcer: treba me banovati za ovako losu foru...
Maki

Post by Maki »

Ako ćemo igrati sa tri štopera, onda nam treba najmanje još jedan, mada bih i ove što imamo sve promenio. To nam je najcrnji deo tima. Trebaće nam i jedan desni spoljni, ali takve Srbija ne rađa, pa bi bilo dobro potražiti u Africi. Možda bi Kembel mogao pokušati pošto se on i Radulović neće naigrati u sistemu 3-5-2, ako se ne prepozicioniraju.
Ne razumem zašto da dovedemo 2-3 centralna vezna osim ako nisu ekstra klasa? Treba nam jedan zadnji vezni, desni spoljni i štoper. Ostalo samo ako su bombe povratnici, koji će mobilisati navijače i javnost.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ernesto wrote: Sat Jan 06, 2024 8:10 pm Kunta je pravo osvezenje.radi odlican posao.
Po tvom upisu, pre mi deluje da će da stižu drva na metar. Blanko od mene više nikom ne verujem. Čekam rezultate, pa ćemo laički da ocenimo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
djoks

Post by djoks »

Rakovac wrote: Sat Jan 06, 2024 8:51 pm Nadam se dolasku 3 do 4 igrača maksimalno i to na pozicijama u veznom redu i napadu. Mislim da je potpuno bespotrebno dovoditi bekove ili centarhalfove tu smo sasvim OK.
Ту смо сасвим ок? Примили смо 32 гола у 19 кола. Једини гори од нас су Панчево и Крагујевац
ernesto

Post by ernesto »

Rabba wrote: Sat Jan 06, 2024 9:26 pm
Po tvom upisu, pre mi deluje da će da stižu drva na metar. Blanko od mene više nikom ne verujem. Čekam rezultate, pa ćemo laički da ocenimo.
Pametno se radi ovaj prelazni rok,i sto ae tice i dolazaka a i odlazaka.
Banujte me molim vas :beg:
Rakovac

Post by Rakovac »

Po meni chalfovi Rosić i Crnomarković najbolji par u ligi, možda je samo zvezda tu jača. Tri leva beka imamo nijedan nije loš(Djordjević,gruzin i Bukinac) a ni Lazarević ni Bjeka nisu loši na desnom beku. Puno golova smo primili zato što nam je sredina bila loša, fali nam jedan igrač tipa Drinčića najviše u timu. I na prednjem veznom nemamo kvalitet(Zuka i Uroš slabi), a i Kembel je vrlo slaba zamena za Čumića, Zato, po meni, zadnji i prednji vezni i jedno krilo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rakovac wrote: Sat Jan 06, 2024 10:12 pm Po meni chalfovi Rosić i Crnomarković najbolji par u ligi, možda je samo zvezda tu jača. Tri leva beka imamo nijedan nije loš(Djordjević,gruzin i Bukinac) a ni Lazarević ni Bjeka nisu loši na desnom beku. Puno golova smo primili zato što nam je sredina bila loša, fali nam jedan igrač tipa Drinčića najviše u timu. I na prednjem veznom nemamo kvalitet(Zuka i Uroš slabi), a i Kembel je vrlo slaba zamena za Čumića, Zato, po meni, zadnji i prednji vezni i jedno krilo.
+1
Post Reply