Transferi
- Uvek sa tobom
Re: Transferi
Ma da. Muci se celu karijeru nosi ocevo breme, dugo sam ga pratio i kad je presao u Madjarsku i ja digao ruke, on procvetao

+1
Emilu treba dati malo vremena na golu,nije dugo branio.
Palocevic i Emil imaju istog agenta,Aleksandra bih vratio ako Gojaka ne uspemo da dovedemo.
Kunta je pravo osvezenje.radi odlican posao.
Vec tokom sledece nedelje pocinju pojacanja da dolaze!
Vec tokom sledece nedelje pocinju pojacanja da dolaze!
Banujte me molim vas 

- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nadam se dolasku 3 do 4 igrača maksimalno i to na pozicijama u veznom redu i napadu. Mislim da je potpuno bespotrebno dovoditi bekove ili centarhalfove tu smo sasvim OK.
Rezerva za India obavezno, pa onda sve ostalo
Slažem se ovo za India, mislim da nam treba zadnji i prednji vezni i jedno krilo a mogao bi i jedan špic. A trebalo bi se bogami i rešiti bar pet - šest igrača.
- gospodinFKV
Ako ćemo igrati sa tri štopera, onda nam treba najmanje još jedan, mada bih i ove što imamo sve promenio. To nam je najcrnji deo tima. Trebaće nam i jedan desni spoljni, ali takve Srbija ne rađa, pa bi bilo dobro potražiti u Africi. Možda bi Kembel mogao pokušati pošto se on i Radulović neće naigrati u sistemu 3-5-2, ako se ne prepozicioniraju.
Ne razumem zašto da dovedemo 2-3 centralna vezna osim ako nisu ekstra klasa? Treba nam jedan zadnji vezni, desni spoljni i štoper. Ostalo samo ako su bombe povratnici, koji će mobilisati navijače i javnost.
Ne razumem zašto da dovedemo 2-3 centralna vezna osim ako nisu ekstra klasa? Treba nam jedan zadnji vezni, desni spoljni i štoper. Ostalo samo ako su bombe povratnici, koji će mobilisati navijače i javnost.
Po tvom upisu, pre mi deluje da će da stižu drva na metar. Blanko od mene više nikom ne verujem. Čekam rezultate, pa ćemo laički da ocenimo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ту смо сасвим ок? Примили смо 32 гола у 19 кола. Једини гори од нас су Панчево и Крагујевац
Pametno se radi ovaj prelazni rok,i sto ae tice i dolazaka a i odlazaka.
Banujte me molim vas 

Po meni chalfovi Rosić i Crnomarković najbolji par u ligi, možda je samo zvezda tu jača. Tri leva beka imamo nijedan nije loš(Djordjević,gruzin i Bukinac) a ni Lazarević ni Bjeka nisu loši na desnom beku. Puno golova smo primili zato što nam je sredina bila loša, fali nam jedan igrač tipa Drinčića najviše u timu. I na prednjem veznom nemamo kvalitet(Zuka i Uroš slabi), a i Kembel je vrlo slaba zamena za Čumića, Zato, po meni, zadnji i prednji vezni i jedno krilo.
- Deep Purple
+1Rakovac wrote: ↑Sat Jan 06, 2024 10:12 pm Po meni chalfovi Rosić i Crnomarković najbolji par u ligi, možda je samo zvezda tu jača. Tri leva beka imamo nijedan nije loš(Djordjević,gruzin i Bukinac) a ni Lazarević ni Bjeka nisu loši na desnom beku. Puno golova smo primili zato što nam je sredina bila loša, fali nam jedan igrač tipa Drinčića najviše u timu. I na prednjem veznom nemamo kvalitet(Zuka i Uroš slabi), a i Kembel je vrlo slaba zamena za Čumića, Zato, po meni, zadnji i prednji vezni i jedno krilo.