Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@N13
@Rabba
Taj Zuntićev pik je takav tip fudbalera, doduše nije iz Jamajke već neke druge Afričke države.
Ne znam šta se dešava po pitanju njega.
Pre par godina je plaćeno za tog fudbalera višemilionsko obeštećenje ali vidim da slabu minutažu ima ove sezone i da je više u B ekipi.
@Rabba
Taj Zuntićev pik je takav tip fudbalera, doduše nije iz Jamajke već neke druge Afričke države.
Ne znam šta se dešava po pitanju njega.
Pre par godina je plaćeno za tog fudbalera višemilionsko obeštećenje ali vidim da slabu minutažu ima ove sezone i da je više u B ekipi.
Ono sto je cudno za Dundjerskog, to je da u Spartaku dobro finkcionise i pre ( dok je slusao Djumijeve predloge Vosi za pojacanja) i sada, a u Vosi je lose delovalo. Zasto?
Dundjerski je vece fudbalsko ime od MJ, a ne verujem ni da je manje sposoban kao sportski direkor od MJ, samo izgleda da su u Vosi glavni problem savetnici. Puno ih je i svi vuku vodu na svoju vodenicu (dzep), dok je u Spartaku Simovic gazda i kraj price.
Kad DZ otkaci sav taj balast Kluba, bice sigurno bolja transfer politika.
Ako za 2 godine redovnog gledanja utakmica Vojvodine, DZ nije stekao, bar osnovni, uvid sta je kvalitetan igrac (da ne mogu da ga varaju bajkama), nece ga nikad ni steci.
'ajd' da vidimo jos taj letnji prelazni rok. On je kljucan za merodavane zakljucke, kako DZ upravlja FK Vojvodinom.
Ono sto sad treba da uradi je da pusti Kuntica da dovede pojacanja.
Ovi sto su do sada to radili, videli smo kako su se pokazali - katastrofalno po FKV.
Dundjerski je vece fudbalsko ime od MJ, a ne verujem ni da je manje sposoban kao sportski direkor od MJ, samo izgleda da su u Vosi glavni problem savetnici. Puno ih je i svi vuku vodu na svoju vodenicu (dzep), dok je u Spartaku Simovic gazda i kraj price.
Kad DZ otkaci sav taj balast Kluba, bice sigurno bolja transfer politika.
Ako za 2 godine redovnog gledanja utakmica Vojvodine, DZ nije stekao, bar osnovni, uvid sta je kvalitetan igrac (da ne mogu da ga varaju bajkama), nece ga nikad ni steci.
'ajd' da vidimo jos taj letnji prelazni rok. On je kljucan za merodavane zakljucke, kako DZ upravlja FK Vojvodinom.
Ono sto sad treba da uradi je da pusti Kuntica da dovede pojacanja.
Ovi sto su do sada to radili, videli smo kako su se pokazali - katastrofalno po FKV.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Turija, imaš dovoljno godina, iskustva da bi i dalje verovao da se zbiljić razume u ovo što radi. I njegovo privatno poslovanje se zasniva na vezama sa političkom oligarhijom a bez toga je on niko i ništa. Diplomirao marketing a od svog znanja on vodi igrače po školama. Smešan lik ali opasan po klub jer ga vodi u propast(u sportskom smislu).
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Vođenje po školama nije on započeo i smatram da je dobra i korisna ideja što se sprovodi. Grešaka je bilo dosta po pitanju marketinga i može mnogo bolje, ali opet da nije ništa rađeno, ne mogu se složiti. Nisam video prethodnih godina jedan bilbord u gradu, sad ih ima na svakom drugom ćošku kad je sezona u toku. Akcija 1+1 za derbi je isto bila dobra ideja, mogli bi da ponovo slične poteze. Ima tu još štošta što je pokrenuto i može da se poradi na istom.
Da se vratimo na temu transfera.. na više strana se spominje da je stvar gotova sa Savičevićem, ali tako je bilo i pre. Dok ga zvanično ne objavi klub, smatram da može još mnogo toga da se desi.
Da se vratimo na temu transfera.. na više strana se spominje da je stvar gotova sa Savičevićem, ali tako je bilo i pre. Dok ga zvanično ne objavi klub, smatram da može još mnogo toga da se desi.
Ma doticni forumas jednostavno ne zeli nista dobro da vidi ili ne zeli da vidi, mogu da se kladim da ni na utakmice ne ide

Banujte me molim vas 

U slucaju da dodje, to je velika macka u dzaku. Moze da bude jos jedan preskup promasaj, a moze da bude i najbolji ofanzivac.Maki wrote: ↑Fri Jan 12, 2024 2:00 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sad/471616
Sila Boga ne moli.![]()
Nazalost to moram da kazem, ( po onome sto se dalo videti na YT, tehnicki mnogo odskace od nasih ofanzivaca), iako ne volim jos jednog ( propalog) zvezdasa u timu, povratnika sa 30 godina.
Toliko smo losi u organizaciji napada, da samo ako neki igrac nesto zna, postaje najbolji. Strasna tragedija dokle je doveden tim Vojvodine.
Last edited by Turija on Fri Jan 12, 2024 2:52 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Dečko ako je tebi ovo dobro (a vidim da jeste jer kako si se vratio samo pišeš hvalospeve zbiljiću) onda ništa.

PS: ne idem odavno na utakmice u ns samo gostovanja.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Moze bolje naravno, ali je dobro i imam veru da ce biti jos bolje!
Zbilji je mnogo stalo do kluba,vreme ce pokazati!
Zbilji je mnogo stalo do kluba,vreme ce pokazati!
Banujte me molim vas 

Za sada najgori prelazni rok od dolaska naprednjaka.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Мени летњи много гори, од зимског никад нешто превелико не очекујем, зимски је, краћи је... Мене занима крај сезоне, позиција на табели и онда тај летњи прелазни рок
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Za sad smo doveli igrača koji neće braniti i igrača koji pokriva iste pozicije, istih je godina i istog nekvaliteta kao Milosavljević. Pritom je osvedočeni cigan. Da nam ne fali bar 5-6 igrača na drugim pozicijama, razumeo bih.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Malo i mi preterujemo. Ajde da budemo malo strplivi, koliko razumem tek je početak prelaznog roka, niko još nije ni došao ni otišao. Da se završi pa da onda komentarišemo.
I da, pokazujemo i mi onu našu osobinu da se svi u sve razumemo. Meni lično da nikog ne uvredim ovde stvarno ima i neozbiljnih predloga. Paločević, Stevanović,Mitošević,Meri...
A i ove što vode klub baš zabole za naše mišljenje.
Što se tiče Vukana ako dodje možda bude i dobar, svi smo se zajebali npr. sa Vukanovićem a on ispao super.
I da, pokazujemo i mi onu našu osobinu da se svi u sve razumemo. Meni lično da nikog ne uvredim ovde stvarno ima i neozbiljnih predloga. Paločević, Stevanović,Mitošević,Meri...
A i ove što vode klub baš zabole za naše mišljenje.
Što se tiče Vukana ako dodje možda bude i dobar, svi smo se zajebali npr. sa Vukanovićem a on ispao super.
- gospodinFKV
Ne mora ni da se cita dalje od naslova vest na Mozzartu.gospodinFKV wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 1:02 pm Mozda ce ovaj upis biti malo duzi i mozda ce obuhvatiti mnogo siri problem, ali sve ima smisla, obecavam!![]()
Za one koji nemaju strpljenja da citaju kako se**m nesto: Mene ne cudi da ova uprava ZAISTA misli da bismo pozdravili dolazak Kosovica, kao bivseg igraca, ili Vukana Savicevica, kao igraca sa internacionalnim iskustvom.
Duza verzija:
Ja ne znam zasto se bilo ko cudi tim resenjima.
Kada samo malo analiziras profile ljudi koji rade u srpskom fudbalu u bilo kojem kapacitetu, a samim tim i u Vojvodini, ovakva imena uopste ne cude. Ni najmanje.
Da malo prosirim temu, kako bih obuhvatio siri problem - ja npr kad uzmem nekad i otvorim taj Mozzart, samo po naslovu mogu da vidim ko je napisao koji tekst, pogotovo kad je vest o zvezdi, jer je to posebna kategorija ''slucajeva''. Ti novinari koji su zaduzeni za zvezdu su par ekselans profili tog prosecnog srpskog kvazi-gradjanskog mediokriteta i plicaka od kojeg mi se pegla, kojem su zalepili ruzicaste naocare na oci, i nikakvih problema to ne vidi. Sve se posmatra dvodimenzionalno i u kalupu kreiranom za posmatranje svih sfera drustva - ''ako je meni dobro, svima je, i ko sam ja da postavljam pitanja''. To su oni ljudi koji bi, da zive u Novom Sadu, u sredu popodne tri sata sedeli u kaficu u Zmaj Jovinoj i zvalavili plasticnu kasicicu za kafu. Takvi ljudi kreiraju javno mnjenje kada je u pitanju srpski fudbal, i kada uzmemo njih i ljude koji rade u srpskom fudbalu, dolazimo do one ''kokoska ili jaje'' situacije. Da li su ti novinari produkt tog stanja u srpskom fudbalu, ili je ovaj novi-stari trend kod sportskih ''radnika'' u Srbiji produkt tog ''pravimo se da je sve bleja'' pristupa sportskom novinarstvu, ako se to istim moze nazvati. Da se razumemo, ispiranje mozga blizancima traje od njihovog osnivanja, ali je u periodu pre dolaska naprednjaka, koji su preuzeli taj komunisticki modus operandi kako je sve ruzicasto, itekako je bilo kritike prema blizancima.
Zasto sam izvukao tu paralelu?
Pa evo, ako se recimo intenziviraju price oko Kosovica ili Savicevica, pa dodju do Mozzarta, prvo sta ce pisati je kako je Kosovic nase dete, kako je osvojio kup sa nama, i kako ce biti ''poznato lice'' na Karadjordju. O Savicevicu ce pisati kako je dete zvezde, kao da mu je to samo po sebi preporuka (jer je javno mnjenje tako uslovljeno), te kako cemo mi to pozdraviti jer je on zbog svog CV-a kvalitetno pojacanje. Uprava to nece demantovati, a i ako demantuje da recimo pregovaramo s njima, to nece biti zato sto je Kosovic mala grobarska ja**rica, a Vukan Savicevic jedan najobicniji crnogorsko-ciganski prosek, koji je imao tu (ne)srecu da bude deo one otuzne generacije koja je igrala na terenu na kojem rastu pecurke.
Sad uzmite izjave predsednika bilo gde u prethodne dve sezone, pa mi recite da ovo gore rezonovanje apsolutno ne zvuci kao nesto sto on moze da izjavi.
Pa je l' Zbiljic pricao kako smo mesecima pokusavali da dovedemo Poletanovica, jer je dete kluba? POLETANOVICA!? EJ! Prvi pokazatelj da sustinski ne poznaje nas i ovaj klub. Drugi je prodaja Kabica u zvezdu. Mozemo mi da pricamo kako smo dobili ''bolji dil'' s Radulovicem, ili kako smo im uvalili skart i slicno, ali on je na kraju dana ocenio da je prodaja Kabica u klub koji nikog zivog ne placa, koji je pritom omrazen jezivo medju navijackim korpusom, bolja opcija nego da mu kaze ''Slusaj ustvo mala...slusaj bubasvabice, jer u odnosu na velicinu Vojvodine ti to jesi, ili ces da cutis i igras, ili ces lepo da uzmes ovu Vosa sedalicu i namestis to malo koscato dupe tamo gore na tribinu do isteka ugovora, pa makar propali kao klub''. Propali ne bismo, jer ocigledno nismo propali ni u mesecima koji su usledeli, s obzirom da pare dobili nismo. On je odlucio ovako, jer sustinski ne razume koliki je to minus, a pritom je cela ta naprednjacka generacija ''biznismena'' i ''sportskih radnika'' potekla iz onog sitnog pilicarskog miljea, tako da su principi i obraz apsolutno nebitni cak i kad su najobicnije mrvice u pitanju.
Kada se sve sabere i oduzme, i ova uprava, kao i svi u srpskom fudbalu, a i sire, operise na istim principima:
- Populizam je sve
- Univerzalan kalup, formiran plitkim i dvodimenzionalnim pogledom na svet
- Pravimo se slepi, gluvi i nemi na sav taj ''resto'' sto se nasao izvan kalupa
- Ako se iko uopste i pobuni, koga boli ku***, oni su ionako u manjini, dakle, pogledati stavku br. 1
- Ako se oslonimo na populizam, to znaci da mozemo da dozvolimo sebi da radimo manje. 'Leba i igara, a to sto je hleb bajat i igre su dosadne, nije bitno (pogledati prethodnu stavku).
Eto, i to sam vam resio.