Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Deep Purple wrote: Sun Jan 07, 2024 11:58 am Hristos se rodi !

Pa da vam u prazničnom duhu javim da će otići oni koji su razočarali i(li) igrali malo.

Možda bude i pet šest dolazaka. Trebalo bi od srede-četvrtka da bude sve poznatije. Sa igračima sa kojim pregovaramo je gotovo sve dogovoreno, najviše zavisi od funkcionera drugih klubova. Trebalo bi da bude svega od egzotike, domaćih stranaca, susednih “stranaca” pa ko kako shvati itd…
Ima tu poznatih a i igrača za koje se prvi put čuje.
Evo, i petak je tu. Za sada još niko nije došao ni otišao. U najavi su golman i domaći-susedni stranac. Verujem da su to ti poznati igrači. Sada sa još većom strepnjom čekamo imena onih nepoznatih...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Колико негативе, а после ће бити Савићевић највеће појачање, гине на терену, прави разлику итд. Ако доведу 6 појачања нових од тога бар 3 квалитетна биће опет беспотребно трошење, не чува се костур екипе, ако се само 3 доведу онда ће бити где су појачања, како са овим играчима то и то...Не ваља овај, не ваља онај, после овај овакав, онај онакав... Страшно, тек је почео прелазни рок има још месец дана мало мање ако се не варам, дај да крене опет полусезона, да видимо кога смо довели, какви су на терену, како су одрађене припреме па онда негодујте колко хоћете...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ernesto

Post by ernesto »

Mare_Liman wrote: Fri Jan 12, 2024 3:34 pm Колико негативе, а после ће бити Савићевић највеће појачање, гине на терену, прави разлику итд. Ако доведу 6 појачања нових од тога бар 3 квалитетна биће опет беспотребно трошење, не чува се костур екипе, ако се само 3 доведу онда ће бити где су појачања, како са овим играчима то и то...Не ваља овај, не ваља онај, после овај овакав, онај онакав... Страшно, тек је почео прелазни рок има још месец дана мало мање ако се не варам, дај да крене опет полусезона, да видимо кога смо довели, какви су на терену, како су одрађене припреме па онда негодујте колко хоћете...
Bravo Mare
Banujte me molim vas :beg:
Turija

Post by Turija »

@Mare.
Moglo bi se prihvatiti, ali pojacanja se dovode pre odlaska na pripreme.
Kad prodju pripreme kasno je, pogotovo za prolecni deo.
Koliko puta to treba da nam se desi, da bi shvatili koliko je lose dovesti nespremnog igraca posle pripremnog perioda?

Ozbiljni klubovi imaju spisak dogovorenih transfera pre prelaznog roka. Posle dolazi samo u obzir neko ekstra provereno pojacanje, koje napusta klub u kome je aktivno igrao citavu polusezonu, pa dosla bolja ponuda ili nesporazum sa svojom klubom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Tako je Turija. Prosto je neverovatno da dovedeš trenera koji igra u sistemu sa tri štopera, a da ga pošalješ na pripreme sa max petoricom, od kojih su dvojica Tanjga i Mateus. Ne možeš ni na dva gola da igraš na treningu. Šta se tu može uopšte ozbiljno uigrati? :roll:
hvylarn

Post by hvylarn »

Čisto sumnjam da će se igrati sa postavkom sa tri štopera bez obzira što mu je to omiljena formacija. Trener se prilagođava timu koji ima. O formaciji možemo da pričamo na leto, ukoliko napravi željeni rezultat i ostane u klubu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Fri Jan 12, 2024 3:27 pm

Pa da vam u prazničnom duhu javim da će otići oni koji su razočarali i(li) igrali malo.

Možda bude i pet šest dolazaka. Trebalo bi od srede-četvrtka da bude sve poznatije. Sa igračima sa kojim pregovaramo je gotovo sve dogovoreno, najviše zavisi od funkcionera drugih klubova. Trebalo bi da bude svega od egzotike, domaćih stranaca, susednih “stranaca” pa ko kako shvati itd…
Evo, i petak je tu. Za sada još niko nije došao ni otišao. U najavi su golman i domaći-susedni stranac. Verujem da su to ti poznati igrači. Sada sa još većom strepnjom čekamo imena onih nepoznatih...
Maki ja samo podelim ono što čujem, nemam više ni volje da se oglašavam sa informacijama po pitanju uprave i transfera odnosno kluba. Komentarisaću samo teren, sportska pitanja i ono što našim očima možemo da vidimo.

Kada neki mediji objave da sa tim i tim igračem pregovaramo onda ću tog igrača komentarisati i tjt.
Turija

Post by Turija »

Maki wrote: Fri Jan 12, 2024 3:48 pm Tako je Turija. Prosto je neverovatno da dovedeš trenera koji igra u sistemu sa tri štopera, a da ga pošalješ na pripreme sa max petoricom, od kojih su dvojica Tanjga i Mateus. Ne možeš ni na dva gola da igraš na treningu. Šta se tu može uopšte ozbiljno uigrati? :roll:
Naravno! Valjda bar toliko zna predsednik FKV da mu i za to ne pricaju price iz nepricave.
Katastrofa je seliti Mateusa povremeno na stopera, pa opet na zadnjeg veznog. Videli smo, onomad, koliko smo time Topica unazadili, dezorijentisali i usporavali u razvoju i kolko gubimo sa takvim nebulozama.Medjutim, potpredseniku ne ide u prilog vise stopera u Vosi, cak i ako igramo sa 3 u poslednjoj linije. Naprotiv, vidi sansu.

PS
@ Deep, tebe su malo isprozivali na Mozzattu, ali ne treba zbog toga da odustajes. :cheers:
Last edited by Turija on Fri Jan 12, 2024 4:02 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892

Post by 1892 »

Deep Purple wrote: Fri Jan 12, 2024 3:55 pm
Maki wrote: Fri Jan 12, 2024 3:27 pm

Maki ja samo podelim ono što čujem, nemam više ni volje da se oglašavam sa informacijama po pitanju uprave i transfera odnosno kluba. Komentarisaću samo teren, sportska pitanja i ono što našim očima možemo da vidimo.

Kada neki mediji objave da sa tim i tim igračem pregovaramo onda ću tog igrača komentarisati i tjt.
Lepo kaže prijatelj na mozzartu da si uvredljiv :mrgreen:
Come on you Reds!
Maki

Post by Maki »

hvylarn wrote: Fri Jan 12, 2024 3:51 pm Čisto sumnjam da će se igrati sa postavkom sa tri štopera bez obzira što mu je to omiljena formacija. Trener se prilagođava timu koji ima. O formaciji možemo da pričamo na leto, ukoliko napravi željeni rezultat i ostane u klubu.
Dobar trener, da. Mlad trener takođe. Ranko je recimo forsirao svoju formaciju sa dva zadnja vezna iako nije imao nijednog u timu. A isprobao je i 7, ili 8 igrača na levom beku. Taj stvarno nije umeo da kadrira.

I da odgovorim ovima što se uzdaju da će Vukan zablistati jer je i Vukanović imao isti doček pa nas je demantovao. To je vrlo labava logika. Uzdajući se u tradiciju, najveća verovatnoća je da će se Vukan povrediti još na pripremama, pogotovo jer je Boža najavio paklene treninge.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@1892

Plot twist projatelj je jedan od drugara koji mi daju informacije pa me je*e preko mozzarta :D

U jbt poč’o sam kao @Voja :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Meni je fascinantno da na forumu postoji grupa ljudi koja na povike o Vukanu Savićeviću poteže Aleksu Vukanovića, bukvalno jedinog igrača u skorije vreme koji je igrao kod blizanaca a prikazuje nekakve partije. Vi, braćo, ili ste naprednjaci na misiji ili volite zvezdu da pogledate bar kad igra Evropu. Pozdraviću Vukana kad dođe, kako priliči bivšem igraču i osvedočenom ciganu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Cane

Post by Cane »

Za mene su kvaliteti ovog Dejovog prezimenjaka apsolutna nepoznanica i zbog toga se sada nikako ne bih usudio niti da ga hvalim kao dobar potez, ali isto tako ni da ga unapred pljujem i napadam, jer mi je to u najmanju ruku podjednako neozbiljno. Tim pre jer smo i u ne tako davnoj prošlosti imali primere koji su demantovali ovde ispoljena očekivanja, kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu.
Zbog toga ću sačekati barem 3 utakmice pa onda zauzimati stav, a ovako na neviđeno.iz čiste pristojnosti mu želim dobrodošlicu, a do njega je da se pokaže da li je još jedan promašaj u nizu ili pozitivno iznenađenje.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Fri Jan 12, 2024 5:09 pm Meni je fascinantno da na forumu postoji grupa ljudi koja na povike o Vukanu Savićeviću poteže Aleksu Vukanovića, bukvalno jedinog igrača u skorije vreme koji je igrao kod blizanaca a prikazuje nekakve partije. Vi, braćo, ili ste naprednjaci na misiji ili volite zvezdu da pogledate bar kad igra Evropu. Pozdraviću Vukana kad dođe, kako priliči bivšem igraču i osvedočenom ciganu.
Slažem se sa tobom u vezi Savićevića ali te moram podsetiti na našeg igrača sezone 2021/2022 isto je ciganski isprdak.
Pa je dobijao aplauze sa zapada.
N13

Post by N13 »

Cane wrote: Fri Jan 12, 2024 5:34 pm Za mene su kvaliteti ovog Dejovog prezimenjaka apsolutna nepoznanica i zbog toga se sada nikako ne bih usudio niti da ga hvalim kao dobar potez, ali isto tako ni da ga unapred pljujem i napadam, jer mi je to u najmanju ruku podjednako neozbiljno. Tim pre jer smo i u ne tako davnoj prošlosti imali primere koji su demantovali ovde ispoljena očekivanja, kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu.
Zbog toga ću sačekati barem 3 utakmice pa onda zauzimati stav, a ovako na neviđeno.iz čiste pristojnosti mu želim dobrodošlicu, a do njega je da se pokaže da li je još jedan promašaj u nizu ili pozitivno iznenađenje.
+1.

Ja cu licno da pozelim dobrodoslicu svakom igracu ko nije svijim postupkom nikada uvredio nas klub ili navijace. I to je to. Na njemu je dalje da pokaze da li ce da postuje dres Vojvodine i na osnovu toga cu da formiram misljenje. Nikako unapred.

I mislim da moj nacin razmisljanja nije los, naprotiv. A @Rabba mislim da nije u redu da se zbog toga neko etiketira sa 'naprednjak na misiji' ili 'pritajeni cigan' ili bilo kako. Tim pre sto imas visoku funkciju na forumu, pa i tvoje reci imaju malo jacu tezinu
Post Reply