Нека га тамо, доста смо рахабивитовали нечије каријере, поготово таквим . Јел њему наш СЛАНИНАР Лео Леринц менаџер?
Мислим да јесте, гледао сам подкаст баш са њим где је и споменуо оно што се вртело по форуму са Моцарта како је закључио са менаџером да неће имати минута у првом тиму и да је боље по њега да иде, ишао у Ђорђе Натошевић, провео те године на Мајмунцу(двориште код школе) и опет Гробар... После кад су га питали рекао је да није опредељен, да га никад није занимало и да није био оптерећен тиме и да му је скроз све једно, небитно одакле дошо са колико година да одрастеш у Ђорђе Натошевићу и у Старом граду и не кажеш поносно да навијаш за Војводину по мени баш туга, ко га јебе готива је лик овако, ал што даље од нас...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Нека га тамо, доста смо рахабивитовали нечије каријере, поготово таквим . Јел њему наш СЛАНИНАР Лео Леринц менаџер?
Мислим да јесте, гледао сам подкаст баш са њим где је и споменуо оно што се вртело по форуму са Моцарта како је закључио са менаџером да неће имати минута у првом тиму и да је боље по њега да иде, ишао у Ђорђе Натошевић, провео те године на Мајмунцу(двориште код школе) и опет Гробар... После кад су га питали рекао је да није опредељен, да га никад није занимало и да није био оптерећен тиме и да му је скроз све једно, небитно одакле дошо са колико година да одрастеш у Ђорђе Натошевићу и у Старом граду и не кажеш поносно да навијаш за Војводину по мени баш туга, ко га јебе готива је лик овако, ал што даље од нас...
Ovo za OŠ “Djordje Natošević” i Stari grad potpisujem.
Završavamo jedno jako zanimljivo ime, poseduje kvalitet ali kao i za Vukana ja lično nisam njegov ljubitelj ali kvalitet definitivno ima. Povratnik je u domaći fudbal, relativno mlad sa puno sezona u nogama, vezista.
Predstavljanje bi trebalo da usledi ovih dana ako prođe sve okej sa finalizacijom pregovora. Mislim da će večeras ili sutra već izaći ime u medijima jer se za takve igrače brzo pročuje jer je to medijima zanimljivo.
Pozajmica sa otkupnom klauzulom.
Moje neko mišljenje je da on ima taj neki nivo kvaliteta Čumića.
Mislim da znam na koga Deep misli. Načuo sam danas nešto, a po njegovom opisu uklapa se.
Šta znam, meni taj ne deluje loše, čak mi se čini da je bilo priželjkivanja njegovog dolaska i dok je igrao ovde. Meni je bio ok kao igrač a i ovako po ponašanju.Nisam ga pratio u međuvremenu tako da ne znam u kakvoj je sada formi ali po onome što je pokazivao ranije mislim da nije loša opcija, ako zaista i dođe. Za ove koji pogađaju evo podatak da je igrao u jednom od blizanaca ali mislim da ga nisu nikada nešto posebno voleli tamo i on je čini mi se bio srećniji kad je odlazio od njih nego kad je dolazio.