Pa ti budi rezimski klub i slusaj ''pREpOruKe sA VRhA''. Je**m i vas i preporuke sa vrha.

Da nećemo da ih stignemo?Mare_Liman wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 3:19 pm Цигани очајни против друголигаша са Кипра, буквално обе поставе што су им играле нису знали где ударају, у одбрани дува... Видећемо шта ће бити од њих на почетку сезоне
O tome ja i pričam ovih dana.slanobarac wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 4:28 pmDa nećemo da ih stignemo?Mare_Liman wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 3:19 pm Цигани очајни против друголигаша са Кипра, буквално обе поставе што су им играле нису знали где ударају, у одбрани дува... Видећемо шта ће бити од њих на почетку сезоне
Odakle volja za gledanje zvezde protiv kiparskog drugoligaša?
Коментари и утисци из оклине па сам морао хајлајтове да погледам из мржње према њима и жеље да се распадају, а опет и из неке наде да коначно постоји шанса да остваримо победу против њих... Мада џабе кад до плеј офа ништа од утакмице са њима, а свакако мислим да ће се на победу још дуго, дуго чекати...slanobarac wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 4:28 pmDa nećemo da ih stignemo?Mare_Liman wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 3:19 pm Цигани очајни против друголигаша са Кипра, буквално обе поставе што су им играле нису знали где ударају, у одбрани дува... Видећемо шта ће бити од њих на почетку сезоне
Odakle volja za gledanje zvezde protiv kiparskog drugoligaša?
Cini mi se nikad manje interesovanje na forumu za pripreme, cak ni topic Transferi ne obiluje predlozima igraca, nego eto, pisemo reda radi. Sve postalo ravna linija
Било је предлога на трансферима међутим било је и противника тога. Ваљда сад кад смо почели да доводимо има о чему да се пише па се одустало за сада од тога.