Sukačev, Zukić, Kembel, Vukanovic i Ivanović.
Bjeka i treba da bude kapiten u tom sastavu. Ispred njega su samo Zuka, Jeličić i Lazarević. Traka ne sme biti na ruci onima kojima je Voša sekundarni klub. Đorđević je prirodni kapiten ove generacije, ali je imao padova, pa treba da bude srećan što uopšte igra. Na štoperu je više nego solidan. Bandović za sada pokazuje veliki dar za kadriranje i ogromno je pojačanje u odnosu na Popovića, koji osim demagogije na Pres konferencijama i odlične taktike u izvođenju kornera, nije imao ni T od trenera, a ni P od pedagoga.
Dobro de, jesu krs i postoje u ovoj formi tek dve godine ali klub je nastao fuzijama od drugih klubova, ako ispratimo do najstarijeg "pretka" onda postoje od 1956.Nevernik II wrote: ↑Wed Jan 24, 2024 4:10 pm Čim naletimo na klub koji je osnovan pre dve godine odmah rapsodija![]()
Druže, mi smo trenutno 7. na tabeli, a sada odjednom imamo kvalitetan tim, samo nam fali desni bek i štoper?Mare_Liman wrote: ↑Wed Jan 24, 2024 8:08 pm
Искрено једино што радује је квалитетан ростер, не знам шта је за Гурамом да л је болестан, повреда, то нисам испратио, ал добро ту су Ђорђевић и Букинац, ал генерално две квалитетне екипе су поделиле минутажу, фале само десни бек и 1 ил 2 штопера и ми имамо реално гледано на свакој позицији по 2 квалитетна играча, Ивановић скроз добар на припремама, ваљда ћемо преживети са њим и Вукановићем у шпицу, мада бих ја свакако још једног довео да се има још кад би био квалитетан не може боље...
Da li su ovi protiv kojih smo igrali uopšte profesionalni igrači?Mare_Liman wrote: ↑Wed Jan 24, 2024 8:08 pm
Искрено једино што радује је квалитетан ростер, не знам шта је за Гурамом да л је болестан, повреда, то нисам испратио, ал добро ту су Ђорђевић и Букинац, ал генерално две квалитетне екипе су поделиле минутажу, фале само десни бек и 1 ил 2 штопера и ми имамо реално гледано на свакој позицији по 2 квалитетна играча, Ивановић скроз добар на припремама, ваљда ћемо преживети са њим и Вукановићем у шпицу, мада бих ја свакако још једног довео да се има још кад би био квалитетан не може боље...