3. kolo: Vojvodina-Cukaricki 1:0

Ko pobedjuje?

Vojvodina
9
56%
X
2
13%
Cukaricki
5
31%

Total votes: 16

SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

1:0 - Grozdanovski :wink:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
vladans

Post by vladans »

Sta reci,a ne zaplakati?!Umire jedna zvezda,radja se nova!?Sviraju nam smesne penale,igraci isteruju svoju pravdu,glume ludilo,nervozni su jer ne znaju....i onda od njih neko trazi titulu?!Ne znam sta da vam kazem,deluje mi da su igraci jos nervozniji jer znaju sta ih ceka u narednom periodu,rat silnih menadzera za mesto u prvih jedanaest jer treba uglaviti one koji su dosli a puno ih je,sto bi rekli-mala bara ,puno krokodila-!?Pitanje za Bekija,gde mu je Lazetic?Nije ni na klupi,posle maestralnih devedeset minuta u Izraelu,kad naravno nije zasluzio zamenu?!Sva sreca pa nema vise kupa UEFA,a samim tim verovatno ni Lazetica jer izgleda da ove utakmice sa Cukom i kompanijom nisu neki magnet za razne menadzere!
Milan

Post by Milan »

Jos jedna bezidejna partija Vojvodine!
Vrhunac licemerstva je Bekijev odlazak odmah po zavrsetku tekme na sever, pa na istok, a sve to posle skandiranja sa zapada da ode, ne bi li okajao svoje grehe za jos jednu ocajnu partiju nasih igraca, koja se igrom slucaja zavrsila trijumfalno po nas. Posle toga se i ljubio sa Lazeticem koji se pojavio na stazi, valjda je bio u lozi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Milan wrote:Vrhunac licemerstva je Bekijev odlazak odmah po zavrsetku tekme na sever, pa na istok, a sve to posle skandiranja sa zapada da ode, ne bi li okajao svoje grehe za jos jednu ocajnu partiju nasih igraca, koja se igrom slucaja zavrsila trijumfalno po nas. Posle toga se i ljubio sa Lazeticem koji se pojavio na stazi, valjda je bio u lozi...
A šta kažeš na to što je Dubroja nakon utakmice davao poslednju opomenu igračima zato što danas nisu, očigledno po nečijem nalogu, otišli prvo da pozdrave zapad? :wink:
vladans

Post by vladans »

Ne znam sta su Beki i kompanija radili posle utakmice jer sam momentalno napustio stadion,ipak imam jedan zivot i treba ga cuvati,ali ono sto mi je kao pretpostavljam i mnogima od vas danas prolazilo kroz glavu je da bi danas najidealniji rezultat po nas bio smena Bekvalca tj. 1-2 ali.....ovako cemo i dalje put agonije,debeljko ce obletati stadion misleci da smo mi svi pali sa kruske i da ga prosto obozavamo itd!
Turija

Post by Turija »

Najbolji komentar današnje utakmice je izrekao jedam prijatelj Đžimija Marića, po samom završetku meča, saopšten samo u dve reči:
,,OSTA BEKI"!
A, ja ne mogu da se načudim plasiranoj priči iz našeg Kluba, da je Sepuja tehnički nepotkovan igrač za Vojvodinu.Pa on je, uz Pantu, jedini koji zna šta hoće sa loptom.Čovek permanentno stvara opasnost protivničkoj odbrani, samo je problem što nema sa kim da odigra,(osim Pante). Međutim, njih dvojica se mimoilaze na terenu(i danas je Panta prerano izveden iz igre).U ovoj ekipi nema ko da (uz)vrati loptu Sepu, kako treba, i kako se očekuje.
Nasuprot struke, to publika vidi i zato traži Sepuju na terenu. Burno pozdravlja svaki njegov ulazak, i svaki kontakt sa loptom.Momak igra brzo i na prvu, povlači napred, ume da zadrži i odnese loptu, i što nam najviše fali u igri : da uposli saigrača.Vrlo je opasan i u skok igri, ima jaku želju. A, obe stvari su nam, u nedostatku tečne igre i trčanja, bolna rana tima.
Beki pusti Sepuju u špic, biće golova, a nestaće glavobolje.
Bravo za Sepuju i za samo 15 minuta provedenih na terenu :!:
Bravo i za Kizinog sina u dresu POLA BELA- POLA CRVENA :!: , kao i njegovu ženu i ćerkicu na našoj zapadnoj tribini
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Владика
Administrator

Post by Владика »

Zalosna je cinjenica da su danas na utakmici najvise pretrcali Kizito i njegov sin. Vinsent je celu utakmicu trcao po stadionu i impresionirao sve verne pristalice novosadskog superligasa.
Taktika? Da li vredi nesto uopste pisati? Zapoceli smo mec sa isturenim Buacem koji je jos jednom pokazao da nema umeca ili koncentracije da igra spica, vremesnim majstorom Pantelicem i Vukajlovicem koji i pored iskazane velike zelje za igrom ipak ostavlja utisak coveka koji igra sa jednom vestackom nogom.
Mijatovic je jos jednom pokazao kao koljaca nekog seoskog tima.
Kiza sa druge strane je jos jednom dokazao da nema snage i koncentracije da igra na coveka.
Sve u svemu Beki se provukao ali ubedjen sam da je samo odlozio dan kada ce morati da ode.
Interesantno je i ponasanje publike odnsno koliko mnogima postane hrabrosti da kazu javno ono sto misle. Najgori oblik cenzure je autocenzura a mi smo svi poslednjih godina u tom duhu mustrani. Ako nista drugo onda se posle dugo godina zacuo povik protiv trenera za koga uprava nije odlucila da ode!
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Sto bi se u slengu reklo "na misice" smo pobedili. Vidi se da su igraci igrali pod tenzijom. Ali ono sto me je obradovalo to je cinjenica da su ZELELI pobedu. Jedan period drugog poluvremena su bas "grizli". E kada bi tako igrali onda im ni eventualni poraz nebi zamerio.
Nikada nisam voleo da ocenjujem ucinak pojedinaca. Fudbal je ipak kolektivni sport. Ali evo sada cu prekrsiti to svoje "sveto pravilo".
Brkic - standardno dobar
Kizito - blaga rec - odlican, emocije mi nadosle kada sam video njegovog klinju kako trckara duz ograde zapadne tribine.
Stosic - jos uvek cekam onog starog Stoleta. A i treba mu pomoci, dati podrsku. Voleo bih da ode u zimskom prelaznom roku. Em ima godine za inostranstvo, em je zasluzio.
Djuric - "Suvo zlato" danasnjeg tima
Mijatovic - Dokle tece period njegove aklimatizacije na Vosu ?!
Grozdanoski - zasluzuje respekt
Popovic - nista mu nezameram, pa ni promasen penal. Samo neka ozeze cesce sa distance. Danas je to dva puta dosta solidno uradio. Centarsutevi za desetku.
Vukajlovic - dosta trcao, ali mora malo brze da se oslobadja lopte
Buac - Moze on i bolje.
Pantelic - cestitke za prinovu u porodici / nadam se da je tacna informacija /. O Batinoj igri je suvisno govoriti, kuckati. Jedna strana bi bila minimum minimuma.
Tumbasevic - vredi ga forsirati
Aleksic - nisam nesto primetio da je dobijao lopte, ali solidan i danas
Tadic - impresionirao u jednom datom trenutku kada je pokrivao Kizu, pa se vratio na nasu polovinu.
Sepua - uradio vise za petnaestak minuta danasnje utakmice, nego neko za 90 minuta u Tel Avivu.
E sada bi istakao i Gagu Radojicica, pomocnog trenera. Tako se vodi ekipa do pobede. Energicnim savetima je terao igrace da izbore pobedu.
Sever odlican, mada uvek postoji bolje od boljeg. Grupica sa Zapada / bio sam vrlo blizu njih / cesto skandirala "Beki odlazi". Sudija me dosta jedio, pa sam ga par puta oterao bas zestoko u tri lepe. I nije mi jasno zasto je u onoj guzvi Pop dobio zuti karton ?! Po cenu crvenog kartona trebao je onog lika da nokautira. Pitam se da li je penal stvarno postojao ?!
Sve u svemu, vazna su tri boda. Drzi se korak za Penaltizanom. I evo prosto nemogu a da se neotmem utisku i da se neupitam: Jel to Radisa Ilic / bivsi golman Penaltizana, sada golman Ofk - e / svesno pustio Djordjevica i malog Tosica da daju golove iz slobodnjaka ?! Ko je video ta dva gola zna o cemu pricam.
Sada je poduza pauza. Neka se svi malo saberu. I dalje hocu da verujem da mozemo bar do jednog trofeja.
P.S. Eeehhh da nam je trener poput Bobeta Pavkovica ?!
ice

Post by ice »

Kroz iglene usi.Igra nesto bolja,ali i dalje jadno.Buac,Popovic na klupu,a isto vazi i za Stosica,jedino ako se ne prebaci na stopera.Popovic spor,gnjavi loptu,trosi lopte sutevima iz daljine,a cak je i penal promasio.Ali sve je to sporedno i u senci naseg velikog trenerskog maga i doktora Bekvalca.Dok je on tu,nema nama boljeg sutra.
Nek mi neko kaze da nije istina da teraju Sepuju.Ja sam sokiran. :shock:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ssnigd

Post by ssnigd »

Glupo je reci da smo bolje igrali nego u Izraelu, jer od onoga ne moze gore, ali sa Bekijem na celu nikad se ne zna. Da je bio neki ozbiljniji tim i manje naivni od Cuke danas mi ne bismo ni bod uzeli. Onaj penal, hm.. sa severa je delovalo da je bio s obzirom da se Buki lepo zagradio i protivnicki igrac je za delic sekunde zakasnio da startuje, ali da je bila obratna situacija bilo bi "Kad te nase ruke dohvate sudija lopove" Ne zelim titulu sa poklonjenim penalima i bodovima, tako postajemo isti kao i blizanci i tako koreografija sa ciganima "Proslo je vreme laznih pobednika" gubi svaki smisao. Ali ko jos razmislja o tituli sa menadzerskim igracima i trenerskim magom.

Pop nije bio spreman da izvodi penal i nije smeo da ga izvede, prenervozan, isteruje igrace sa terena, ulazi u konflikte i rasprave sa njima,ok je ta energicnost na terenu ali brate to prenesi na igru a ne na rasprave, to je ipak slika nemoci. Penale su do sada izvodili Buac i Tadic, kako je nad Bukijem napravljen penal po nepisanom pravilu isti je morao Tadic da izvede. Gospodo iz uprave ne pravite glupe greske terajuci igraca koji je bolji od ovih koje ste doveli, opametite se. Oterati coveka iz kluba, koji zna da igra fudbal, kojeg svi navijaci volu, na zapadu odusevljenje jer Sepua ulazi u igru, na severu ludnica zbog istog. Samo lud i glup covek moze da otera Sepuu.

BEKI ODLAZI......SEPUA OSTANI :!: :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
mile bronx

Post by mile bronx »

ice wrote:Kroz iglene usi.Igra nesto bolja,ali i dalje jadno.Buac,Popovic na klupu,a isto vazi i za Stosica,jedino ako se ne prebaci na stopera.Popovic spor,gnjavi loptu,trosi lopte sutevima iz daljine,a cak je i penal promasio.Ali sve je to sporedno i u senci naseg velikog trenerskog maga i doktora Bekvalca.Dok je on tu,nema nama boljeg sutra.
Nek mi neko kaze da nije istina da teraju Sepuju.Ja sam sokiran. :shock:
Slazem se sa izrecenim.
Prvo Stosic. Koliko god je dobar u odbrani, mada je i to diskutabilno, u napadu je nula. To se pokazalo i u Izraelu, a primeti se i u ovoj nasoj mrtvoj ligi. Mozda ce taj Risto Lakic nesto na bolje promeniti...
Pop i Vukajlovic, pa i Tumbasevic, ne pokazuju nista i u tome je ceo problem nase igre. Dok vezni red ne pocne da lici na nesto, ove price o duploj kruni su i vise nego neozbiljne.
Jos veci je problem Djuricev partner u odbrani. Onaj Lovric se pokazao, a bo'me ni ovaj Mijatovic ne zaostaje.
A najgore od svega je da verovatno nas najopasniji igrac po protivnika igra 10-15 minuta. I to svaku trecu utakmicu. Ali bolje i toliko nego Lazetic svih 90...
Sve u svemu, doktor magistar se provukao. Sad ce pauza, stiglo je par igraca koji bi mogli da unaprede igru, ali jos je to daleko od duple krune koju najavljuje uprava i koju ocekuju neki na stadionu :roll:
Mada, mora se to primetiti, KUP JE NAS!!! :lol:
Dejan

Post by Dejan »

Dovoljno je bilo samo cuti izjavu Tomislava Pajovica (igraca Cuke) posle utakmice;

"Vosa je dobra, samo su u grcu zbog Bekija"
021

Post by 021 »

Nema 'leba od Voše ni ove sezone. Još jedna tužna, tužna priča... Mislim da ću se jedno vreme distancirati od FK Vojvodine i domaćeg fudbala, pošto osećam da mi je ugroženo mentalno zdravlje.
„ ... Uistinu, za umiranje smo već postali preumorni; sad još bdimo i živimo dalje – u grobnicama! ...“
madda fakka

Post by madda fakka »

Dejan wrote:Dovoljno je bilo samo cuti izjavu Tomislava Pajovica (igraca Cuke) posle utakmice;

"Vosa je dobra, samo su u grcu zbog Bekija"
bravo!

1:0 - Grozdanovski

Grozdanoski bez V zar ne?

Sepua je usao, prsima uposlio igraca iza sebe, protrcao napred i povukao svog cuvara da bi njegov saigrac imao vise kombinacija sta da radi sa loptom.... Duze mi je trebalo ovo da napisem nego sto je Sepua to uradio za svojih 15-20 sekundi cim je usao
I Bog je Slaninar...
limanfkv

Post by limanfkv »

Brkic solidan,nemam zamerke,iako on moze i bolje.
Odbrana nemam sta da kazem nego DJURO HVALA 8) za gol.Izuzetno je vazno da je poceo da trese mreze rivala,sto ce mu dobro doci na samopouzdanju kod prekida koja je cini mi se na mnogo vecem nivou nego ranije.Kizito je solidan,slazem se da coveka ne moze da odigra kako treba,ali on uglavnom uspe u svojoj nameri.Ono sto bih izdvojio je i odlican napadac gostiju Bester (ili kako vec) koji na srecu nema nikog da ga prati u napadu.Stosic uffff necu da gresim dusu.Mijatovicu fala na skracivanju zivota..kakva katastrofalna greska,to je ne dopustivo.
Tumbasevic po meni kritican.Grozdanoski hmm svaka cast za gol,ali prijatelje tu nikako nije kraj utakmice.Pantelic dobro,ali vezni red nikako nije mogao da ga isprati.Popovicu ne mogu da oprostim na promasenom penalu..jebi ga tu se vidi koliko je igrac jak u takvim momentima.Ne kazem ne treba suditi prema penalu,kamo lepe srece da i on ima karijeru poput velikana koji su promasivali vazne penale...Inace generalno nisam zadovoljan igrom Popa.
Od igraca sa klupe vrlo dobar Sep,Tadic prelazna,Aleksica nisam video...

Buac - Misljenja sam da Buki nikako nije za ovakvu formaciju,i kao sam on ne moze nista da uradi.Koliko je Despotovic bio za varijantu sa jednim spicem toliko Buac nikako nije.Buac je podbacio,po meni jedna od najslabijih utakmica,ali.....zalaganje - kapa do poda tako se igra 101% posto, i SVE za pobedu!Pa i totalna gluma kod penala.Neznam da li ste primetili nakon pogotka svi igraci su potrcali za Djuricem i cini mi se da su neki u tom trenutku pretrcali i vise nego za celu utakmicu,dok je jedini ukopan ostao Buac (mislim da je imao snage toliko da se rukuje sa RF :?: )

Bekvalac - Dokle ce se vise igrati formacija koja po meni deluje kao formacija bez napadaca?? Pitam se dokle ce u utakmicu ulaziti toliko bojazljivo.Ovakvom igrom,a u to sam i vise nego ubedjem ima opet da se vratimo nekoliko godina u nazad sto se tice utakmica u gostima!!Sad mi je kristalno jasno ODAKLE je kod nasih igraca ranijih godina postojao cuveni kompleks igranja na strani!

E sad ono sto me je iznerviralo,a to je ovo:
http://i232.photobucket.com/albums/ee17 ... rm/c42.jpg
http://i232.photobucket.com/albums/ee17 ... rm/c41.jpg
Ubise nas! Gde je bre kolegijalnost?? Alo bre domacin si,ne sme tebe niko da hvata za gusu na tvom terenu i kraj.
Na Karadjordju mora da se zna ko je domacin,a ko gost!I to je jedna od stvari koje moraju da imaju veliki klubovi!

Sto se tice ekipe Cukarickog jos jednom bih i pohvalio jer mi se cini da su svaki put sve ozbiljniji i ozbiljniji,odnosno da se u tom klubu odlicno i planski radi.
0.0625
Locked