Pripreme
- Mare_Liman
Re: Pripreme
Сјајне вести 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?
Meni se ne svidja to. Troskovi priprema su jako mali troskovi kada se uporede sa iznosima svih troskova kluba u toku godine. Mislim da to cini manje od 1% godisnjih rashoda kluba.
Pripremne utakmice su znacajan deo priprema. Mi cemo igrati utakmicu u Evropi bez i jedne normalne provere pre toga (na Zlatiboru nemamo sa kim igrati, jednostavno).
Upravo je to, ako se ne varam, uradila Sampdoria 2015. godine. Pa svi znamo kako su prosli, i to od nas.
Meni se ne svidja to. Troskovi priprema su jako mali troskovi kada se uporede sa iznosima svih troskova kluba u toku godine. Mislim da to cini manje od 1% godisnjih rashoda kluba.
Pripremne utakmice su znacajan deo priprema. Mi cemo igrati utakmicu u Evropi bez i jedne normalne provere pre toga (na Zlatiboru nemamo sa kim igrati, jednostavno).
Upravo je to, ako se ne varam, uradila Sampdoria 2015. godine. Pa svi znamo kako su prosli, i to od nas.
- Deep Purple
Ima dobrih ekipa na Zlatiboru. Mislim da gotovo 15-20 Arapskih ekipa dolazi na Zlatibor. Bio je Miloš Milojević sa Al-Waslom na Zlatiboru na pripremama a oni su nam recimo i više nego rival po meri.N13 wrote: ↑Mon May 27, 2024 6:30 pm Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?
-
Idu klinci iz IndeksaN13 wrote: ↑Mon May 27, 2024 6:30 pm Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?

- gospodinFKV
Ide dosta timova na Zlatibor, ne bih ja potcenio tu lokaciju.
A, i gde je skuplje: u Turskoj ili na Zlatiboru? Sta mislite?Savcic Luka wrote: ↑Mon May 27, 2024 7:28 pmIdu klinci iz IndeksaN13 wrote: ↑Mon May 27, 2024 6:30 pm Ili ipak ne moze, jer sa kim da igramo? Sa Cajetinom i klubovima iz uzicke medjuopstinske lige?
Upravo je to, ako se ne varam, uradila Sampdoria 2015. godine. Pa svi znamo kako su prosli, i to od nas.![]()
Gde su bolji tereni?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nisu nikad letnje pripreme u Turskoj, pretoplo je. Na zimu se ide tamo uglavnom.
Preko leta se islo najcesce u Sloveniju.
Iskreno ne verujem da je Zlatibor jeftiniji od tako neke Slovenije, Poljske, Ceske...
Mozda ja ne pratim desavanja, ali ako bude atraktivnih imena na Zlatiboru, to mi je u redu. Samo ja nisam znao da Zlatibor bas ima infrastrukturu da moze da ugosti puno fudbalskih timova u isto vreme za pripreme?
Sad na Kipru smo igrali sa nekim anonimusima pripremne meceve... pa nam je trebalo dodatna 4 kola u nasoj ligi da pronadjemo takmicaraku formu. Problem je sto su na leto te prve 4 utakmice zapravo utakmice u Evropi, moze se reci i utakmice sezone. Nema prostora za pronalazenje forme na njima.
Preko leta se islo najcesce u Sloveniju.
Iskreno ne verujem da je Zlatibor jeftiniji od tako neke Slovenije, Poljske, Ceske...
Mozda ja ne pratim desavanja, ali ako bude atraktivnih imena na Zlatiboru, to mi je u redu. Samo ja nisam znao da Zlatibor bas ima infrastrukturu da moze da ugosti puno fudbalskih timova u isto vreme za pripreme?
Sad na Kipru smo igrali sa nekim anonimusima pripremne meceve... pa nam je trebalo dodatna 4 kola u nasoj ligi da pronadjemo takmicaraku formu. Problem je sto su na leto te prve 4 utakmice zapravo utakmice u Evropi, moze se reci i utakmice sezone. Nema prostora za pronalazenje forme na njima.
Nisam se dobro izrazio, jer sam mislio na kvalitet i cenu priprema.
Mi i od tamo ne dodjemo nesto bolje spremni, a kakvi cemo tek biti u domacoj atmosferi, pred ovako znacajne meceve za LE? Jedino je dobro sto novac ostaje u drzavi.
Bojim se da ce biti jako komotno i opusteno na priprema kod kuce?
Da li se svi nasi superligasi pripremaju na Zlatiboru, kao sto su zimus na Kipru ( osim TSCa)?
Mi i od tamo ne dodjemo nesto bolje spremni, a kakvi cemo tek biti u domacoj atmosferi, pred ovako znacajne meceve za LE? Jedino je dobro sto novac ostaje u drzavi.
Bojim se da ce biti jako komotno i opusteno na priprema kod kuce?
Da li se svi nasi superligasi pripremaju na Zlatiboru, kao sto su zimus na Kipru ( osim TSCa)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako se budemo pripremali na ovakvim terenima na Zlatiboru,....kukala nam majka. Gomila povreda i ništa od tečne igre. Gledam kup prijateljstva na SK1.
-
Da li neko zna od kog do kog datuma je Vojovodina na Zlatiboru?
https://www.maxbetsport.rs/bozidar-band ... pe-519770/ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jun 05, 2024 5:50 pm Da li neko zna od kog do kog datuma je Vojovodina na Zlatiboru?
Planirano je da se fudbaleri Vojvodine ove sezone pripremaju dve nedelje duže nego inače. Okupljanje je zakazano za 11. jun, a posle 15 dana “lale” će da tempiraju formu na Zlatiboru.
– Imaćemo šest nedelja priprema. Ranije su bile četiri, ali želim da imamo punih šest. Odmorićemo se do 11. juna kada krećemo ponovo s treninzima. Planirali smo da radimo dve nedelje u Novom Sadu, a onda dve nedelje na Zlatiboru. Nastojaćemo i da se pojačamo na pojedinim pozicijama i da napravimo još jači tim.
Za sad osim nas na Zlatibor idu Spartak, Novi Pazar, Kg i Apoel.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Užas. Ja sam prvobitno pozdravio ostanak u zemlji, ali sam u potpunosti zanemario momenat igranja pripremnih utakmica. Ako nešto ne organizujemo po tom pitanju, verovatno ćemo proći kao prošle godine, a to je katastrofa.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Pa da odigramo po jednu utakmicu od ovih domaćih i završna sa Apoel-om biće 10 puta bolje nego zimske što smo uradili.
- slanobarac
Zašto užas?
Protivnici po meri. Nisu ni preslabi (kao zimus u Turskoj) a ni prejaki. Taman.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!