Da, ovih 5 ekipa su sasvim OK za odmeravanje snaga u pripremama. Plus bih mozda tu dodao jednog nizeligasa za sam pocetak priprema i organizovao neku generalku u NS kad se vratimo s nekim klubom iz regiona - neki Madjari, Rumuni malo jaci.slanobarac wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 1:34 pmZašto užas?
Protivnici po meri. Nisu ni preslabi (kao zimus u Turskoj) a ni prejaki. Taman.
Pripreme
Re: Pripreme
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Tacno tako. Plus, imali smo ranije na Zlatiboru i Rumune i Bugare, tako da nije to lose.
Ja odavno ne vidim poentu letnjih priprema napolju. Niti znamo prvog protivnika u Evropi jos uvek, niti nam je garant da ce protivnik slican tom biti u Sloveniji ili tako negde. Ovako znamo da imamo protivnike koji su ili slabiji za nijansu, ili po meri, ili jaci za nijansu (u teoriji), poput Apoela.
Pritom, ne bi me stvarno cudilo da jos koji tim iz regiona dodje, plus neki nizeligas ili dva za klince i ove sa manjom minutazom.
Klasican vojvodjanski forum - ''sad necu ni kako ja hocu.''
U decembru cemo kukati kako idemo u Antaliju ili tako negde, a eto ''sampioni su mogli da trce po Fruskoj Gori zimi''. 
Ja odavno ne vidim poentu letnjih priprema napolju. Niti znamo prvog protivnika u Evropi jos uvek, niti nam je garant da ce protivnik slican tom biti u Sloveniji ili tako negde. Ovako znamo da imamo protivnike koji su ili slabiji za nijansu, ili po meri, ili jaci za nijansu (u teoriji), poput Apoela.
Pritom, ne bi me stvarno cudilo da jos koji tim iz regiona dodje, plus neki nizeligas ili dva za klince i ove sa manjom minutazom.
Klasican vojvodjanski forum - ''sad necu ni kako ja hocu.''

Mi smo pripreme na Kipru odradili igrajući utakmice sa ekipama iz naše lige i to se baš sjajnim pokazalo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mene isto brinu dve stvari na Zlatiboru.
Prva tereni, posto uigravamo ekipu, a ne radimo kondicioni deo priprema. Da je obrnuta dinamike treninga (redosled NS -Zlatibor), onda okej.
Drugo, mislim da se prijateljske utakmice sa domacim timovima igraju sa mnogo slabijim motivom, nego sa stranim ekipama.
Prva tereni, posto uigravamo ekipu, a ne radimo kondicioni deo priprema. Da je obrnuta dinamike treninga (redosled NS -Zlatibor), onda okej.
Drugo, mislim da se prijateljske utakmice sa domacim timovima igraju sa mnogo slabijim motivom, nego sa stranim ekipama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mene ne brine nista. Uvek sam za pripreme kuci ako ce to pozitivno uticati na budzet. E sad, kakve su cene tamo i kod nas pojma nemam. Mada pretpostavljam da su rashodi preko "ogromni". Sto se protivnika tice ne brinem uopste, jer se ne secam kada je na prpiremama nas tim vezao dva meca u istom sastavu, tako da su te utakmice rekao bih i nebitne. Bitno je kojim tempom se tamo radi i sa koliko ozbiljnosti.Turija wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 5:03 pm Mene isto brinu dve stvari na Zlatiboru.

- slanobarac
Izvini ali pre ću gledati Vošu posle Kipra nego posle prethodnih priprema iz Slovenije. Razlika je ogromna. Drugi su i neki igrači, drugi trener ali ipak......
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ako se dobro secam, zadnji put na Kipru igrali smo protiv Vozdovca, nekih lokalnih amatera koji ni brojeve na dresovima nisu imali i protiv Ararata iz Jermenije.
I onda smo u NS odigrali jos sa Kabelom.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
- Mare_Liman
Полако, не зна се још ни 100% да ћемо ићи на Златибор, а камол и с ким и кад играмо...ElMaestro13 wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 8:11 pm Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Čudno, to bi moralo da se zna sa obzirom da je većina klubova objavila i datume zbog hotela. Ali, dobro.Mare_Liman wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 8:15 pmПолако, не зна се још ни 100% да ћемо ићи на Златибор, а камол и с ким и кад играмо...ElMaestro13 wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 8:11 pm Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
- Uvek sa tobom
Претходних година се кукало овде зашто се бацају паре на припреме преко, сад кад остајемо опет не ваља, да нас нема требало би нас измислити.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Željo je redovno na Zlatiboru.ElMaestro13 wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 8:11 pm Da li neko zna raspored utakmica i rivale na Zlatiboru? Inače za Apoel je tačno biće tu, kao i KG, Pazar, Spartak, biće i Lučani takodje i sigurno još dosta ekipa iz BiH. Prošle godine je bio i Balzan sa Malte.
Ne razumem zasto se razlicita misljenja smatraju, skoro uvek, kuknjavom?
Ovde je sad apostrofirano samo to da nam, zbog nastupa u Evropi, trebaju kvalitetnije pripreme, tereni i protivnici ( da razvijemo igru), nego u pauzi domaceg prvenstva. Bar ja tako to vidim.
A sto se tice cena na Zlatiboru, nisam ubedjen da je jeftinije, nego negde drugde. A tesko da cemo imati i prenose nasih utakmica.
Ovde je sad apostrofirano samo to da nam, zbog nastupa u Evropi, trebaju kvalitetnije pripreme, tereni i protivnici ( da razvijemo igru), nego u pauzi domaceg prvenstva. Bar ja tako to vidim.
A sto se tice cena na Zlatiboru, nisam ubedjen da je jeftinije, nego negde drugde. A tesko da cemo imati i prenose nasih utakmica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Vidi ko je šta govorio. Ako je ista osoba onda nešto nije u redu s njom.Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 8:35 pm Претходних година се кукало овде зашто се бацају паре на припреме преко, сад кад остајемо опет не ваља, да нас нема требало би нас измислити.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Samo troskovi aviona za 50 ak ljudi su oko 20 somića ako ne i više.Smeštaj je sigurno skuplji, i hrana naša boljaVoja wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 5:22 pmMene ne brine nista. Uvek sam za pripreme kuci ako ce to pozitivno uticati na budzet. E sad, kakve su cene tamo i kod nas pojma nemam. Mada pretpostavljam da su rashodi preko "ogromni". Sto se protivnika tice ne brinem uopste, jer se ne secam kada je na prpiremama nas tim vezao dva meca u istom sastavu, tako da su te utakmice rekao bih i nebitne. Bitno je kojim tempom se tamo radi i sa koliko ozbiljnosti.Turija wrote: ↑Thu Jun 06, 2024 5:03 pm Mene isto brinu dve stvari na Zlatiboru.