VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Cane »

Iz praktičnih razloga više bi odgovarao Rapid, po zvučnosti je bolji Ajaks.

A mi ćemo po običaju dobiti nekog trećeg, ko nam neće odgovarati baš ni po čemu.

Ali ko zna, možda treba tako pa da nas onda sreća pogleda u žrebu za LK :D
Turija

Post by Turija »

@Milane, mi se svakako ne bi pojacali, iako imamo, posle ovoga i dalje takmicenje za LK. Tako da mislim da Ajaks ne utice na dovodjenje pojacanja, mada bi logicno bilo obrnuto. Bas da se pojacamo za ovogodisnje evropske nastupe, jer je jedinstvena prilika.
Kod zna, kada ce nam se ukazati sledeca, kao za ove dve godine? Da nas, posle 1989, nisu razbucali, gledali bi mi evropske timove u Novom Sadu, kao nekad davno. Zato, hajde bar jedan po deceniji.

Samo, barem, da prvu igramo protiv Ajaksa u NS i da bude pun stadion, kao protiv Verdera.
PS
Mada znam da ce se sjatiti i Kurta i Murta na tu utakmicu, pa mogu neki nasi navijaci da ostanu bez karte.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Oprostite na mom neznanju! Trabzonspor nije iz Istanbula već iz antičkog Trapezunta koji se nalazi na krajnjem istoku Turske. :roll:
Samo njih ne, ostalo može.
Cane

Post by Cane »

Pošto će se raditi teren ne postoji ni teoretska mogućnost da se igra na Karađorđu.

Ali ne bi trebalo predstavljati veliki problem da se dođe do Topole, kad je moglo u Loznicu koja je dalje moći će i ovde. Uz dobru organizaciju od strane kluba, podrazumeva se.
Samo nemoj sad da počnu s kuknjavom i zaricanjima da neće doću u Topolu oni koji i inače ne dolaze nikad ni na Karađorđe. Ko voli klub i ima želju naći će načina sigurno, ko "ima neka druga posla" neka gleda na TV.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ako je već tako (da ne možemo kući), ja sam za Loznicu. Naročito ako izvučemo Ajax. Neće to biti problem napuniti a ima da grmi. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanobarac wrote: Wed Jun 19, 2024 11:15 am Ako je već tako (da ne možemo kući), ja sam za Loznicu. Naročito ako izvučemo Ajax. Neće to biti problem napuniti a ima da grmi. :cheers:
Исто, Лозница би била идеална, ако смо онако одрадили Финале било би сигурно још јаче у Европи, још је време годишњих одмора, нема школе... ал мислим да би играли у Тополи, свакако све сем Београда! Али свакако све сем Карађорђа би била срамота, да други највећи град и трећи највећи клуб не може ни шугаве квалификације да игра на свом стадиону, срамота за државу, град и у управу. "Европу играмо изван нашег града, за ваше оставке време је сада !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Ne mogu razumeti zasto Loznica, kad imamo ovde Backu Topolu??? Ali nikako, ni po jednom objektivnom parametru.

Pustite tu pricu da grmi, kao da u Topoli ne moze da grmi?
Vi pisete kao da smo sami napunili stadion od 8000 u Loznici, a bilo daleko vise zvezdinih pristalica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ajax naravno da zelim, nismo bas dugo imali atraktivnog protivnika, a ovaj bi bio najveci.
Stalno izvlacimo neke osrednje ekipe koje su prejake za nas. Neka bar ispadnemo sa stilom, ionako nas ceka LK.
Uprava napolje!
limanfkv

Post by limanfkv »

Sa Serkl Brižom može da se igra.
Oni su sa Monakom sklopili neki dogovor pa imaju dosta njihovih na pozajmici, ali i to ce biti istumban tim. Srecno su zavrsili tu gde jesu prosle sezone.

A voleo bi Ajaks, svakako su vece sanse da ispadnemo, pa bolje od Ajaksa.
0.0625
VošaNS

Post by VošaNS »

Kako mislite da igramo u Topoli? Pa tamo TSC igra svoje utakmice, možemo jedno kolo odigrati dok oni ne krenu u svoje takmičenje, u Loznici će igrati i Radnički i to isti dan kad i mi ukoliko se potrefi da budu domaćini kad i mi. Loznica otpada.

Uf uf, moja greška, zamenio sam Loznicu sa drugim stadionom, ali za Topolu ostaje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bez dileme Ajax i to prva kod njih... da mozemo u revansu da jurimo rezultat. Tako je bilo i protiv Bastije i protiv Sampa i protiv Werdera. Ako igramo prvu kuci, 0:1 je kraj takmicenja
Image
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Wed Jun 19, 2024 11:26 am Ne mogu razumeti zasto Loznica, kad imamo ovde Backu Topolu??? Ali nikako, ni po jednom objektivnom parametru.

Vi pisete kao da smo sami napunili stadion od 8000 u Loznici, a bilo daleko vise zvezdinih pristalica.

+1

Ma kakva crna Loznica kad nam je Topola auto-putem tu za 45 min. A vaći kapacitet nam ni ne treba.

Posebna priča je što nesposobnjakovići nisu u stanju da reše pitanje igranja na Karadjordju već dve godine za redom. Sramota!

Cane wrote: Wed Jun 19, 2024 10:58 am Uz dobru organizaciju od strane kluba, podrazumeva se.

Dobra fora! :lol:

p.s. Je l’ ima negde da se gleda prenos žreba?
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Wed Jun 19, 2024 11:26 am Ne mogu razumeti zasto Loznica, kad imamo ovde Backu Topolu??? Ali nikako, ni po jednom objektivnom parametru.

Stadion u Topoli je dečija igračka za onaj u Loznici. Jedino što je bliži NS i samo to mu je prednost. Sasvim sam siguran da bi svi na stadionu u Lo bili uz nas i da bi bio pun. Zamisli dođe veliki Ajax u Lo. Tražila bi se karta više. Inače, slažem se, da je velika sramota uprave, grada i države da moramo igrati van NS.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
draganas

Post by draganas »

+1 TOPOLA, kakva crna Loznica.

4000 je sasvim neka mera za nas.

Za Karađorđe neka objasni onaj koji priča bajke o tituli, bruka i sramota koliko su nesposobni.

* Ima na uefa.com
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Wed Jun 19, 2024 12:04 pm Bez dileme Ajax i to prva kod njih... da mozemo u revansu da jurimo rezultat. Tako je bilo i protiv Bastije i protiv Sampa i protiv Werdera. Ako igramo prvu kuci, 0:1 je kraj takmicenja
Vojo, ja sam ipak za prvu ovde - dok je rezultat 0:0 i ima neizvesnosti, pa ljudi masovno dodju i krene navijanje.
A tamo, kakve srece budemo.

PS
Kakve je srece ovaj partizan, pa to nije normalno :frown:
Post Reply