Pripreme
- Grbavica.021*
Re: Pripreme
„ДНЕВНИК” НА ПРИПРЕМАМА ФК ВОЈВОДИНА - Због невремена опоравак у теретани: Све по плану, повређених нема
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dne ... e-po-planu
- Mare_Liman
Лаза са његовим извештајима са припремама и насмејани играчи једино позитивно у последњих месец дана у клубу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Citam naslov i kontam, u kakvo su nevreme upali ovi nasi kad je vest da nema povredjenih!?Grbavica.021* wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 7:38 pm „ДНЕВНИК” НА ПРИПРЕМАМА ФК ВОЈВОДИНА - Због невремена опоравак у теретани: Све по плану, повређених нема
- Mare_Liman
Сутра се играју пријатељске, клуб се наравно не оглашава о преносу истих...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Jesu protivnici skupili po 11 igraca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne propustite direktne prenose naše dve pripremne utakmice u 11 i 18h, danas. Slaninarsko ludilo počinje! 

Početak druge današnje utakmice Vojvodina - FK Noa pomeren je sa 18:30 na 18:00 časova.
Direktan prenos možete gledati na klupskom You tube kanalu kao i na Novosadskoj televiziji, baš kao i prvi dananji meč Vojvodina - Dečić (11 časova).
- Mare_Liman
Због техничких проблема нема преноса данашњих утакмица

Ovi nas zajebavaju sigurno
- Neizlecivi
Ko nas je kleo nije dangubio.
Magarcine, u 21. veku sa telefonima kojima se mogu snimiti filmovi, u vasoj drzavi vi ne mozete da obezbedite internet i uradite prenos. Kakve bre tehnicke zajebancije.
Pisaju sve vise po nama. Dva minuta pred utakmicu jave nema prenosa...
Magarcine, u 21. veku sa telefonima kojima se mogu snimiti filmovi, u vasoj drzavi vi ne mozete da obezbedite internet i uradite prenos. Kakve bre tehnicke zajebancije.
Pisaju sve vise po nama. Dva minuta pred utakmicu jave nema prenosa...
Prenos na YT kanalu je za njih svemirska tehnologija. Vojvodino, Vojvodino, sta si docekala
Tacno sam znao da ce tako biti i napisao post u vezi priprema na Zlatiboru. Cak i Cukaricki otisao u Sloveniju, ali filijala u stopu prati cz, samo sto nas arena nece prenositi
PS
Jesu li ovi protivnici skupili 11 igraca, sto pitao @Marko93

Tacno sam znao da ce tako biti i napisao post u vezi priprema na Zlatiboru. Cak i Cukaricki otisao u Sloveniju, ali filijala u stopu prati cz, samo sto nas arena nece prenositi
PS
Jesu li ovi protivnici skupili 11 igraca, sto pitao @Marko93
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Ево лајв на инстаграму
Sad treba imati i instagram, kao sa pecima, ko nema centralno grejanje.
Daj pec na gas, pa ako ne bude gasa, daj pec na struju, pa ako ne bude struje, daj na pec naftu, pa ako ne bude nafte, daj pec na drva...sve petostruko moras imati, da bi pokrio tudju nesposobnost.
PS
Hoce li biti opravljeno do veceras, za prenos druge utakmice
Tek sad sam video da nece. Bas sam pitao bezveze.
Daj pec na gas, pa ako ne bude gasa, daj pec na struju, pa ako ne bude struje, daj na pec naftu, pa ako ne bude nafte, daj pec na drva...sve petostruko moras imati, da bi pokrio tudju nesposobnost.
PS
Hoce li biti opravljeno do veceras, za prenos druge utakmice

Tek sad sam video da nece. Bas sam pitao bezveze.