Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Pripreme

Post by Grbavica.021* »

„ДНЕВНИК” НА ПРИПРЕМАМА ФК ВОЈВОДИНА - Због невремена опоравак у теретани: Све по плану, повређених нема

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dne ... e-po-planu
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Лаза са његовим извештајима са припремама и насмејани играчи једино позитивно у последњих месец дана у клубу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Stexman

Post by Stexman »

Grbavica.021* wrote: Wed Jun 26, 2024 7:38 pm „ДНЕВНИК” НА ПРИПРЕМАМА ФК ВОЈВОДИНА - Због невремена опоравак у теретани: Све по плану, повређених нема

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dne ... e-po-planu
Citam naslov i kontam, u kakvo su nevreme upali ovi nasi kad je vest da nema povredjenih!? 😂😂😂
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Сутра се играју пријатељске, клуб се наравно не оглашава о преносу истих...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Marko93

Post by Marko93 »

Jesu protivnici skupili po 11 igraca?
Turija

Post by Turija »

Marko93 wrote: Fri Jun 28, 2024 3:44 pm Jesu protivnici skupili po 11 igraca?
Ha, haa :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Ne propustite direktne prenose naše dve pripremne utakmice u 11 i 18h, danas. Slaninarsko ludilo počinje! :cheers:
Početak druge današnje utakmice Vojvodina - FK Noa pomeren je sa 18:30 na 18:00 časova.

Direktan prenos možete gledati na klupskom You tube kanalu kao i na Novosadskoj televiziji, baš kao i prvi dananji meč Vojvodina - Dečić (11 časova).
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Због техничких проблема нема преноса данашњих утакмица :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:
Saki

Post by Saki »

Mare_Liman wrote: Sat Jun 29, 2024 10:54 am Због техничких проблема нема преноса данашњих утакмица :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:
Ovi nas zajebavaju sigurno
Duplof

Post by Duplof »

Mare_Liman wrote: Sat Jun 29, 2024 10:54 am Због техничких проблема нема преноса данашњих утакмица :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:
Kriju taktiku za Ajaks. Ili za Tekstilac. 8)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ko nas je kleo nije dangubio.

Magarcine, u 21. veku sa telefonima kojima se mogu snimiti filmovi, u vasoj drzavi vi ne mozete da obezbedite internet i uradite prenos. Kakve bre tehnicke zajebancije.

Pisaju sve vise po nama. Dva minuta pred utakmicu jave nema prenosa...
Turija

Post by Turija »

Prenos na YT kanalu je za njih svemirska tehnologija. Vojvodino, Vojvodino, sta si docekala :oops:
Tacno sam znao da ce tako biti i napisao post u vezi priprema na Zlatiboru. Cak i Cukaricki otisao u Sloveniju, ali filijala u stopu prati cz, samo sto nas arena nece prenositi

PS
Jesu li ovi protivnici skupili 11 igraca, sto pitao @Marko93
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ево лајв на инстаграму
Turija

Post by Turija »

Sad treba imati i instagram, kao sa pecima, ko nema centralno grejanje.
Daj pec na gas, pa ako ne bude gasa, daj pec na struju, pa ako ne bude struje, daj na pec naftu, pa ako ne bude nafte, daj pec na drva...sve petostruko moras imati, da bi pokrio tudju nesposobnost.
PS
Hoce li biti opravljeno do veceras, za prenos druge utakmice :oops:
Tek sad sam video da nece. Bas sam pitao bezveze.
Post Reply