Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Pripreme

Post by Grbavica.021* »

ДВАПУТ ЈЕ ДВАПУТ: Воша, у истом дану, ДОБИЛА И ДРУГИ КОНТРОЛНИ МЕЧ на припрема на Златибору, овога пута после преокрета

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dva ... riprema-na
djoks

Post by djoks »

Зашто Боровина није отишао на припреме? Морају се гурати играчи са 17-18 у први тим ако ништа могао је на припреме отићи и да добија шансу са клупе кад је резултат већ решен
Milan

Post by Milan »

Ako sam dobro vidao u onih 5 minuta što sam imao volje da gledam "prenos", u istom trenutku su na terenu bili Guram i Bukinac. Ko je tu šta igrao?
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

Milan wrote: Sun Jun 30, 2024 11:42 am Ako sam dobro vidao u onih 5 minuta što sam imao volje da gledam "prenos", u istom trenutku su na terenu bili Guram i Bukinac. Ko je tu šta igrao?
Ako sam dobro shvatio, Gurama guraju po krilu.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Milan wrote: Sun Jun 30, 2024 11:42 am Ako sam dobro vidao u onih 5 minuta što sam imao volje da gledam "prenos", u istom trenutku su na terenu bili Guram i Bukinac. Ko je tu šta igrao?
У првој утакмици, Гурам играо лево крило, Букинац бека, на другој утакмици Букинац се на самом почетку повредио и после га је заменио Гурам

Сад ће highlightsi са друге утакмице, доста садржајнија и занимљивија утакмица од оне са Дечићем...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

djoks wrote: Sun Jun 30, 2024 11:19 am Зашто Боровина није отишао на припреме? Морају се гурати играчи са 17-18 у први тим ако ништа могао је на припреме отићи и да добија шансу са клупе кад је резултат већ решен
Slazem se.
Ne bi dete priteglo, a izgledao je vrlo srecno sto je potpisao ugovor sa Vosom.

Poneli su se isto kao i selektor U reprezentacije, kad ga nije pozvao.

Ko tu odlucuje o izboru igraca, trener, struka, uprava ili neko sasvim drugi? Bandovic se stalno boji mladog igraca, dok u drugim drzavama takvi vec igraju u reprezentacijama i klubovima lige petice.
Last edited by Turija on Sun Jun 30, 2024 12:00 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Makar je trebao da bude na pripremama, da krene polako da se upoznaje sa igračima.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ево и са друге утакмице, као што сам рекао много садржајнија и занимљивија утакмица од оне против Дечића :cheers:

Прво полувреме бледо и досадно, у другом тотално друга слика, утакмица са једно 3-4 конфликта, Савићевић, Кораћ и Његош у главним улогама, доста грубих дуела, можда озбиљније повређен Букинац, Кембел исто дуго лежао на трави у једном тренутку, Царевић изванредне интервенције, али две кардиналне грешке код игре ногом, једна коштала голом, Бутеан сјајан центаршут, што се види и у снимку, два пут је пришао Серију код корнера и сјајно центрирао, дефанизивно још не могу да утврдим какав је, од Лазаревића дефанзивно није тешко бити бољи... Издвојио бих Сукачева који две утакмице за редом заиста игра на сјајном нивоу и могу рећи слободно прави колку толку разлику, Дробњак исто одличан, Кембел бољи него иначе у лиги, Полетановић добар две утакмице за редом, игра то што Матеус игра(шестицу), Његош самим тим има више простора у нападу, Зука исто по мени баш добар, Радуле бледо јако, Келеб стандардно, Ивановић се није видео прво полувреме, друго солидан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kafa

Post by Kafa »

Mare_Liman wrote: Sun Jun 30, 2024 12:27 pm

Ево и са друге утакмице, као што сам рекао много садржајнија и занимљивија утакмица од оне против Дечића :cheers:

Прво полувреме бледо и досадно, у другом тотално друга слика, утакмица са једно 3-4 конфликта, Савићевић, Кораћ и Његош у главним улогама, доста грубих дуела, можда озбиљније повређен Букинац, Кембел исто дуго лежао на трави у једном тренутку, Царевић изванредне интервенције, али две кардиналне грешке код игре ногом, једна коштала голом, Бутеан сјајан центаршут, што се види и у снимку, два пут је пришао Серију код корнера и сјајно центрирао, дефанизивно још не могу да утврдим какав је, од Лазаревића дефанзивно није тешко бити бољи... Издвојио бих Сукачева који две утакмице за редом заиста игра на сјајном нивоу и могу рећи слободно прави колку толку разлику, Дробњак исто одличан, Кембел бољи него иначе у лиги, Полетановић добар две утакмице за редом, игра то што Матеус игра(шестицу), Његош самим тим има више простора у нападу, Зука исто по мени баш добар, Радуле бледо јако, Келеб стандардно, Ивановић се није видео прво полувреме, друго солидан...
Hvala Mare :lala:
Valjalo bi poslati ovo oficijalnoj stranici da vide kako treba da se radi, a ne samo da ostaviš link cele utakmice.
slanina

Post by slanina »

Greške Carevića :shock: ajd jedna ali dve...
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

slanina wrote: Sun Jun 30, 2024 12:46 pm Greške Carevića :shock: ajd jedna ali dve...

Потенцијалним купцима објаснити да увежбавамо одбрану од кикса голмана.
fare

Post by fare »

Na kojoj poziciji igra Sukačev ne mogu da dokučim ? Stvarno gde je Borovina nisam ni skontao da ga nema ?
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Sun Jun 30, 2024 11:58 am
djoks wrote: Sun Jun 30, 2024 11:19 am Зашто Боровина није отишао на припреме? Морају се гурати играчи са 17-18 у први тим ако ништа могао је на припреме отићи и да добија шансу са клупе кад је резултат већ решен
Slazem se.
Ne bi dete priteglo, a izgledao je vrlo srecno sto je potpisao ugovor sa Vosom.

Poneli su se isto kao i selektor U reprezentacije, kad ga nije pozvao.

Ko tu odlucuje o izboru igraca, trener, struka, uprava ili neko sasvim drugi? Bandovic se stalno boji mladog igraca, dok u drugim drzavama takvi vec igraju u reprezentacijama i klubovima lige petice.
Nemate osećaj za biznis. Priprema se teren za da ga poklonimo zvezdi :mrgreen:
VošaNS

Post by VošaNS »

Bukinac danas na snimanju, moguća ozbiljna povreda.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Mare_Liman wrote: Sun Jun 30, 2024 12:27 pm

Hvala Mare :lala: :lala:
Post Reply